8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1939 evaluaties
8,0
DE HEER PATTIIHA, TALENT & PRO
maandag 15 juli 2019, 18:30
Deze cursus geeft je het gevoel dat je iets al heel je leven fout doet, maar weet dat op een leerzame, positieve en vooral leuke manier aan het licht te brengen. De cursus zorgt ervoor dat jouw tekst niet dertien uit een dozijn is, maar de tekst die iedereen fijn vindt om te lezen. je leert schrijven vanuit het perspectief van de lezer en niet van de schrijver.
0,0
OKAN O YILMAZ, ALMAZARA
woensdag 10 juli 2019, 10:43
Ik heb met veel plezier deze cursus gevolgd. Dankzij deze cursus zijn mijn rapportages niet alleen qua opbouw, maar ook inhoudelijk verbeterd. Ik zou deze cursus aan iedereen aanraden.
0,0
STEPHEN GAN, DIENST PUBLIEKSZAKEN
donderdag 4 juli 2019, 10:20
Ik vond de training top! Je krijgt veel tips waarmee je documenten duidelijker en zelfs korter worden. En je bent uiteindelijk sneller klaar met het document. Ik raad deze training aan als je soms voorstellen, rapporten of memo's schrijft.
0,0
ANNEMIEK KLEINHEERENBRINK, ALMAZARA
maandag 1 juli 2019, 14:28
Leren rapporteren is een leuke maar ook heel nuttige cursus. Je leert op een gestructureerde manier rapporten schrijven. Theorie en praktijk wisselen elkaar af, waardoor je het geleerde direct kunt oefenen. De cursus wordt gegeven door een enthousiaste trainer en is een aanrader voor iedereen die veel te maken heeft met het schrijven of lezen van memo's en rapporten.
9,0
INGE MARINUS, QUALOGY
vrijdag 28 juni 2019, 09:51
De training geeft veel handvatten voor een gestructureerde aanpak van het schrijven van een rapport. Deze kennis kun je direct toepassen in je dagelijkse werk en niet alleen voor rapporten, maar ook voor andere teksten zoals emails.