8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 7156 evaluaties
7,0
BAS VAN DER MEULEN, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 3 augustus 2020, 09:58
Een goed opgezette, leerzame training met tips die je direct kunt toepassen. Nuttig voor jou maar ook voor degene die jouw mails en brieven leest.
8,0
BIANCA ELLERKAMP, GEMEENTE SCHIEDAM
maandag 6 juli 2020, 15:01
Leerzame training. Waarom moeilijk doen als het ook begrijpelijk kan ;-)
9,0
ILSE KETELAAR, MITROS
maandag 22 juni 2020, 16:00
Via mijn werk mocht ik de digitale training 'klantgericht schrijven' volgen. Ik dacht: dit zal wel weer zo'n saaie training zijn. Het tegendeel werd bewezen! Ik heb echt wat van deze training geleerd! Niet alleen qua schrijven zelf, maar ook bijvoorbeeld dat er zoveel laaggeletterden in Nederland zijn. Als ik een tekst snap, betekent dat niet dat andere mensen deze ook snappen. Daarom let ik nu echt op mijn teksten of deze duidelijk genoeg zijn.
10,0
MIRANDE KERKDIJK, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 22 juni 2020, 09:10
De digitale training Brieven en e-mails schrijven is een leuke en effectieve manier om te leren hoe je heldere brieven schrijft. Er wordt gebruik gemaakt van video's, opdrachten en de brieven die je dagelijks op je werk gebruikt. Dat wat je leert kun je meteen in praktijk brengen.
8,0
MATTIE GERAETS, WATERSCHAP LIMBURG
maandag 15 juni 2020, 09:31
Deze cursus levert je veel inzicht op hoe je je teksten in correspondentie (brieven en email) kunt verbeteren en op een moderne en prettig leesbare manier opmaakt. De manier waarop de online cursus wordt gegevens is erg prettig: In enkele delen die niet te lang en niet te kort zijn, overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd. Ondanks dat het niet 'live' is, toch persoonlijk en door feedback op 'huiswerk'opdrachten die wat betreft tijdsbesteding (gelukkig) erg meevallen.