8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 285 evaluaties
8,0
CISKE VELTKAMP, GEMEENTE ALMERE
maandag 23 januari 2017, 09:42
Tijdens deze training richt zich niet alleen op het presenteren aan groepen, maar scherpt je ook in het verkopen van je boodschap in je dagelijks werk en leert je beter feedback te geven en te ontvangen. Doordat je voortdurend zelf aan het werk gezet wordt, kun je de tips meteen toepassen in je volgende presentatie. Zowel deelnemers die presenteren nog heel spannend vinden als degene met meer ervaring gaan na afloop naar huis met tips die in het werk meteen kunnen worden toegepast.
8,0
ANITA DE JONG, GEMEENTE ALMERE
maandag 23 januari 2017, 09:41
Volg een training presenteren!!! Tijdens deze training leer je dat het belangrijk is hoe je lichaamstaal,je stemgebruik,je beelden kunnen zijn. Je krijgt feedback en van feedback leer je je verbeteren. Al met al een leerzame training. Ik zou zeggen DOEN!!!!
8,0
TIM VAN DE RIJDT, DE EFTELING
dinsdag 17 januari 2017, 09:07
Een fijne training, die iedereen nog wel iets leert. Zelfs, en misschien wel vooral, als je al denkt, ik presenteer al goed.
9,0
KAREL WILLEMEN, DE EFTELING
maandag 16 januari 2017, 11:05
De twee trainingsdagen 'presenteren' worden als workshop op een laagdrempelige, ontspannen manier gebracht. De informatie is voor iedereen direct toepasbaar in de praktijk. Je krijgt inzicht in jezelf en in de materie. Je leert op welke manier je vanuit jezelf zo helder en boeiend mogelijk je verhaal kunt brengen.