8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1850 evaluaties
8,0
NIEK VAN LOPIK, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
maandag 6 juli 2020, 14:41
Informatief en uitdagend! Je moest echt aan de slag en dat was soms hard werken. Het voordeel hiervan is dat ik het niet snel zal vergeten en het geleerde probeer toepassen in mijn teksten.
8,0
ALMA WIRODIKROMO, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
woensdag 24 juni 2020, 15:52
Met deze training ben je minder tijd kwijt aan rapporteren. Je leert hoe je een verslag/rapportage kan opbouwen. Maar ook hoe je beknopt, gestructureerd en duidelijk een rapport schrijft.
8,0
BARBARA SEELT, GEMEENTE BREDA
woensdag 3 juni 2020, 11:27
Met mijn collega's heb ik de digitale training Rapporteren in Klare Taal gevolgd bij Loo van Eck. Een aanrader! Afwisselende opzet, feedback op eigen teksten en veel nuttige tips waar ik echt wat aan heb. Bedankt!
8,0
HEDWIG ELDERS, RBO GRONINGEN
maandag 24 februari 2020, 11:01
Deze training zorgt ervoor dat lezers van jouw document snel de benodigde informatie vinden. De informatie is helder beschreven en heeft een kop en staart. Het levert ook tijd op zodat je weer ruimte krijgt voor andere zaken.
10,0
JOLANDA SIJBEN, RIJN IJSSEL
dinsdag 11 februari 2020, 09:30
Training van een hoogopgeleide docent die vol enthousiasme haar visie en les geeft dat is afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. De vorm van de training is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers. Een aanrader voor een ieder die graag een uitermate goed verzorgde training wil krijgen op het gebied van communicatie!