8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 145 evaluaties
8,0
MARTIN BLOM, GEMEENTE OPMEER
donderdag 7 maart 2019, 11:06
Storytelling, de manier om je verhaal aan te laten komen
9,0
DOESJKA ERTSEN, PROVINCIE NOORD-BRABANT
woensdag 6 maart 2019, 12:07
Een presentatie houden lukt meestal wel, maar een boeiend verhaal vertellen dat ook echt blijft hangen bij je toehoorders is best lastig. Vaak wordt het een droge opsomming van feiten. Met de cursus Storytelling leer je in één dag op welke manier je je boodschap ook echt bij je publiek binnen laat komen. In de cursus krijg je handige en concrete tips, waardoor je direct merkt dat je verhaal niet alleen goed over komt, maar waardoor het ook voor je zelf veel leuker wordt om het te vertellen.
9,0
SANDER VAN DE MEEBERG, MENRAD NEDERLAND BV
woensdag 6 maart 2019, 10:40
Ik heb de Storytelling training ervaren als een op de praktijk gerichte training waarin je in korte tijd meegenomen wordt in de wereld van Storytelling waarbij de oefeningen aansluiten op de dagelijkse praktijk en direct ingezet kunnen worden.
9,0
MEVROUW W.A.A.M. JANSEN-DINGEMANS, DIVISIE PENSIOEN & LEVEN
maandag 11 februari 2019, 09:06
Storytelling is meer dan een story vertellen. Een verhaal is pas goed als je er zelf in gelooft. Met passie kom je ver, maar met overtuiging nog veel verder. Een goede voorbereiding helpt om je overtuiging over te brengen.
8,0
ANNEMIEK SIMONIS, RABOBANK RIJK VAN NIJMEGEN
zondag 30 december 2018, 11:47
Storytelling is een prachtige manier om informatie te delen en anderen deelgenoot te maken van jouw ervaringen en trots. Tijdens deze training heb ik geleerd welke aspecten een rol spelen bij het delen van verhalen zodat het beoogde doel gerealiseerd wordt en toehoorders mijn verhalen ervaren als een échte meerwaarde.