8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 5790 evaluaties
9,0
MAREILLE LOK, BONOTRAFFICS
maandag 2 december 2019, 16:05
De training raads- en collegevoorstellen schrijven is erg verhelderend. Mijn blik veranderde van een wazig format dat je met veel vraagtekens invult, naar een helder idee dat je volgens een heldere structuur kan opstellen. Het gaat mijn toekomstige adviezen erg ten goede komen en mijn bestuurders een hoop tijd schelen.
8,0
JAN BERNDSEN, MOBYPEOPLE
vrijdag 29 november 2019, 14:16
Dankzij de training Raads- en collegevoorstellen kan ik nu betere adviesnota's schrijven. Dat maakt mij een betere adviseur en is daarnaast ook nog eens heel prettig voor de lezer!
9,0
KARINA VAN HERKSEN, KWADRANTGROEP
donderdag 28 november 2019, 08:50
Is het schrijven van beleidsvoorstellen saai en moeilijk? Absoluut niet! De training beleidsvoorstellen schrijven sloot perfect aan bij de werkwijze binnen onze organisatie en dus konden we direct aan de slag. De training geeft je veel praktische tips en handvaten waardoor het schrijven van beleidsvoorstellen veel sneller gaat en bovendien ook nog eens leuk is om te doen. Kortom, een aanrader!
8,0
WILLEM SWINKELS, GEMEENTE NEDERWEERT
donderdag 28 november 2019, 08:17
De schrijftraining van Loo van Eck is me erg goed bevallen. De trainingen waren interactief waarbij er genoeg ruimte voor discussie was. Daarnaast vond er een mooie afwisseling plaats tussen het informatieve karakter van de trainingen, maar gingen we ook met praktische opdrachten aan de slag om de informatie direct te gebruiken. De feedback op het thuiswerk was opbouwend en bevatte goede tips die direct te gebruiken zijn.
9,0
ESTHER TOMASOUW, GEMEENTE BAARN
vrijdag 22 november 2019, 12:26
Een absolute aanrader voor iedereen die merkt dat zijn (raads)voorstellen en andere beleidsstukken vaak niet het gewenste effect hebben. De training neemt je mee in het hoofd van je lezer en laat zien hoe je de boodschap dusdanig overbrengt dat je anderen enthousiast krijgt voor je plannen. Het wordt laagdrempelig en afwisselend gebracht, waardoor het leuk is om met de materie bezig te zijn en je ondertussen veel opsteekt.