8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 362 evaluaties
8,0
TOM VAN DE WIJGERT, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
donderdag 31 oktober 2019, 09:58
Tegenwoordig heeft iedereen een blog. Maar hoe schrijf je nu iets dat mensen ook willen lezen? Dat heb ik geleerd in deze training. Want iedere blog moet je afstemmen op je doelgroep. Wat willen zij lezen, hoe hou je de aandacht vast? Fantastische training voor iedereen die eens kritisch naar eigen schrijfsels wil kijken.
9,0
FEMKE BEEMER, JANSSEN&JANSSEN INCASSO
donderdag 24 oktober 2019, 15:11
De training was interessant om te volgen en werd afgewisseld door theorie en praktijk. We gingen zelf ook direct aan de slag en werden daarbij goed begeleid. Van begin tot eind was het een interessante training die bleef boeien. Zelfs als ervaren tekstschrijver heb ik weer nieuwe dingen gehoord en ben ik geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan.
9,0
ELSEMIEKE ROOMS, JANSSEN&JANSSEN INCASSO
donderdag 24 oktober 2019, 09:16
Wil jij ook graag weten hoe je een blog prikkelend begint? Neem dan deel aan de training Ártikelen en blogs schrijven' bij lve! Je krijgt praktische tips en concrete voorbeelden waar je in de praktijk écht iets mee kan!
8,0
DAVID LOUWERSE, PLATFORM31
maandag 8 juli 2019, 12:52
Niet alleen maar luisteren en knikkebollen, maar zelf aan de slag met je eigen teksten? Dan ben je bij LvE aan het goede adres. Na de training had ik allerlei ideeën voor het verbeteren van mijn artikelen. Ook ben ik geïnspireerd; zo ben ik een paar dagen later meteen in de pen geklommen om een paar van mijn ideeën te delen in een blogje. Die is een stuk wervender geworden dankzij de inzichten uit de training!
9,0
ANNEKE KOLKERT, ZILVEREN KRUIS
vrijdag 31 mei 2019, 07:27
In deze workshop heb ik geleerd nog kritischer naar mijn eigen teksten en die van anderen te kijken, maar ook zelf na te denken in plaats van blindelings regels toe te passen. Dit zal me in mijn dagelijks werk veel opleveren; ik weet nu hoe ik moet omgaan met de grijze gebieden, die het me tot nu toe vaak lastig hebben gemaakt. Met een goede balans tussen theorie en praktijk was het niet moeilijk om de aandacht erbij te houden. De trainer was professioneel en vriendelijk en wist iedereen in gelijke mate bij de workshop te betrekken.