8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 370 evaluaties
9,0
JOS LUGTEN, RABOBANK NEDERLAND
vrijdag 22 november 2019, 12:36
Artikelen en blogs schrijven in 1 dag? Kan dat? Zeker zo'n saaie training waar je in 1 dag vol wordt gepropt met theoretische kennis, die je dan na één dag weer vergeten bent?! Nou, vergeet het maar! Een inspirerende, wervelende dag die is omgevlogen. Een mooie mix van cursisten en een TOP trainster die wist uit te dagen en te inspireren en die het meeste uit de deelnemers heeft gehaald. Praktisch aanpakken, aan de slag met je eigen teksten en zo leren. Ook door de feedback van anderen...zo waardevol. Eigenlijk heeft deze training maar 1 nadeel..... je krijgt honger naar meer!
8,0
TOM VAN DE WIJGERT, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
donderdag 31 oktober 2019, 09:58
Tegenwoordig heeft iedereen een blog. Maar hoe schrijf je nu iets dat mensen ook willen lezen? Dat heb ik geleerd in deze training. Want iedere blog moet je afstemmen op je doelgroep. Wat willen zij lezen, hoe hou je de aandacht vast? Fantastische training voor iedereen die eens kritisch naar eigen schrijfsels wil kijken.
9,0
FEMKE BEEMER, JANSSEN&JANSSEN INCASSO
donderdag 24 oktober 2019, 15:11
De training was interessant om te volgen en werd afgewisseld door theorie en praktijk. We gingen zelf ook direct aan de slag en werden daarbij goed begeleid. Van begin tot eind was het een interessante training die bleef boeien. Zelfs als ervaren tekstschrijver heb ik weer nieuwe dingen gehoord en ben ik geïnspireerd geraakt om aan de slag te gaan.
9,0
ELSEMIEKE ROOMS, JANSSEN&JANSSEN INCASSO
donderdag 24 oktober 2019, 09:16
Wil jij ook graag weten hoe je een blog prikkelend begint? Neem dan deel aan de training Ártikelen en blogs schrijven' bij lve! Je krijgt praktische tips en concrete voorbeelden waar je in de praktijk écht iets mee kan!
8,0
DAVID LOUWERSE, PLATFORM31
maandag 8 juli 2019, 12:52
Niet alleen maar luisteren en knikkebollen, maar zelf aan de slag met je eigen teksten? Dan ben je bij LvE aan het goede adres. Na de training had ik allerlei ideeën voor het verbeteren van mijn artikelen. Ook ben ik geïnspireerd; zo ben ik een paar dagen later meteen in de pen geklommen om een paar van mijn ideeën te delen in een blogje. Die is een stuk wervender geworden dankzij de inzichten uit de training!