8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 335 evaluaties
8,0
DE HEER LOUWERSE, PLATFORM31
maandag 8 juli 2019, 12:52
Niet alleen maar luisteren en knikkebollen, maar zelf aan de slag met je eigen teksten? Dan ben je bij LvE aan het goede adres. Na de training had ik allerlei ideeën voor het verbeteren van mijn artikelen. Ook ben ik geïnspireerd; zo ben ik een paar dagen later meteen in de pen geklommen om een paar van mijn ideeën te delen in een blogje. Die is een stuk wervender geworden dankzij de inzichten uit de training!
9,0
MEVROUW KOLKERT, ZILVEREN KRUIS
vrijdag 31 mei 2019, 07:27
In deze workshop heb ik geleerd nog kritischer naar mijn eigen teksten en die van anderen te kijken, maar ook zelf na te denken in plaats van blindelings regels toe te passen. Dit zal me in mijn dagelijks werk veel opleveren; ik weet nu hoe ik moet omgaan met de grijze gebieden, die het me tot nu toe vaak lastig hebben gemaakt. Met een goede balans tussen theorie en praktijk was het niet moeilijk om de aandacht erbij te houden. De trainer was professioneel en vriendelijk en wist iedereen in gelijke mate bij de workshop te betrekken.
8,0
HILDE BEL, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 25 maart 2019, 08:37
Leuk, goed toepasbaar en leerzaam!
9,0
VERA DRAAIJER, GEMEENTE NIJMEGEN
donderdag 13 december 2018, 09:55
Vind je het schrijven van teksten ook zo saai? En vind je veel teksten saai om te lezen... Jij kunt daar nu verandering in brengen. Geen ellendig lange teksten meer. Kort, krachtig, motiverend en toch informatief. Dit ga je allemaal leren tijdens de training. Klinkt dit als muziek in je oren...? Dan is deze training echt iets voo jou!
8,0
MIRJAM VAN DEN BOS, ERA CONTOUR
woensdag 5 september 2018, 10:06
Schrijven is leuk! Zeker na het volgen van deze training. Ik sta nu te popelen om nieuwsbrieven te schrijven. Met de tips en tricks van deze training weet je precies hoe je een tekst maakt die je ontvanger graag leest. En dat is uiteindelijk het doel van schrijven.