8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 151 evaluaties
8,0
CINDY KLOMPS, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
maandag 9 april 2018, 14:10
Leuke training met ruimte voor eigen inbreng. Er komen meerdere facetten van efficiënt werken aan de orde, met de nadruk op het gedrag van mensen en hoe je daarop kan inspelen
8,0
FRANK BRUININK, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
maandag 9 april 2018, 10:18
Deze training heeft me op diepere niveaus wakker geschud of ik nog de juiste werkzaamheden verricht. Een eyeopener voor iedereen waarbij je tips en tools krijgt om efficiënter en effectiever te werken in deze gejaagde maatschappij.
8,0
THIJS DE MOES, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
vrijdag 16 maart 2018, 13:57
Een interessante en leuke training, die je handvatten geeft om prioriteiten te stellen, een gespreksrol in te nemen en om feedback te geven. Erg leuk en toevoegend was de aanwezige actrice op de derde dag.
8,0
ALISSA LABEUR-TERWINDT, INBO
maandag 12 februari 2018, 09:29
Met de cursus effectief en efficiente werken kijk je weer eens met andere ogen naar hoe je elke dag je werk doet en hoe je samen werkt met anderen. de tijd welk je steekt in deze cursus verdient zichzelf terug.
8,0
ROBIN WARNAR, INBO
maandag 9 oktober 2017, 16:04
Eindelijk relaxed je deadlines halen? Of met die ene collega om leren gaan? Doe de training Effectief en Efficiënt werken! Bij de training leer je hoe je zelf en je collega's in elkaar steken; erg leerzaam om eens in de huid van een ander te kruipen, een werksituatie na te spelen met een acteur en tips en tricks te ontvangen.