8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 316 evaluaties
9,0
VERA DRAAIJER, GEMEENTE NIJMEGEN
donderdag 13 december 2018, 09:55
Vind je het schrijven van teksten ook zo saai? En vind je veel teksten saai om te lezen... Jij kunt daar nu verandering in brengen. Geen ellendig lange teksten meer. Kort, krachtig, motiverend en toch informatief. Dit ga je allemaal leren tijdens de training. Klinkt dit als muziek in je oren...? Dan is deze training echt iets voo jou!
8,0
MIRJAM VAN DEN BOS, ERA CONTOUR
woensdag 5 september 2018, 10:06
Schrijven is leuk! Zeker na het volgen van deze training. Ik sta nu te popelen om nieuwsbrieven te schrijven. Met de tips en tricks van deze training weet je precies hoe je een tekst maakt die je ontvanger graag leest. En dat is uiteindelijk het doel van schrijven.
9,0
LILIAN TEN HOVE, LA PLUME MEDIA
woensdag 1 augustus 2018, 10:55
Waarom een workshop 'Boeiend schrijven' volgen? Omdat je dankzij de interessante opdrachten weer met een frisse blik naar tekst gaat kijken. Koppen bedenken was nog nooit zo leuk!
8,0
ELLE VAN DER GEEST, LA PLUME MEDIA
woensdag 1 augustus 2018, 10:32
Een echte aanrader! Een leuke, leerzame middag waarin de tips && tricks van het schrijven op allerlei verschillende manieren weer even opgehelderd worden. Leuke, grappige oefeningen waarbij je echt even aan het denken wordt gezet. Je gaat met nieuwe inzichten naar huis. Voor iedereen leerzaam, welke branche dan ook!
9,0
MEVROUW VEENSTRA, INNOVATIONQUARTER
maandag 16 juli 2018, 10:56
Schrijven draait om teksten, toch? Om mooie zinnen en klinkende retoriek? Wrong. Schrijven draait om je doelgroep. Daar heeft Maarten ons in de training goed van doordrongen. Via uitgekiende voorbeelden kregen we zicht op het grotere geheel. Maar Maarten gaf ons niet alleen een inzicht, hij gaf ons ook de concrete handvatten om dat inzicht toe te passen en in te bedden in onze organisatie. Door de waan van de dag verval je immers snel in oud gedrag. Een ijzersterke training waarin hij ons niet vertelde dat we onze blikken moesten kantelen, maar waarin hij die blik voor ons kantelde. En zodra je eenmaal gezien hebt hoe het anders kan, wil je niet meer terug.