8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 317 evaluaties
9,0
LILIAN TEN HOVE, LA PLUME MEDIA
woensdag 1 augustus 2018, 10:55
Waarom een workshop 'Boeiend schrijven' volgen? Omdat je dankzij de interessante opdrachten weer met een frisse blik naar tekst gaat kijken. Koppen bedenken was nog nooit zo leuk!
8,0
ELLE VAN DER GEEST, LA PLUME MEDIA
woensdag 1 augustus 2018, 10:32
Een echte aanrader! Een leuke, leerzame middag waarin de tips && tricks van het schrijven op allerlei verschillende manieren weer even opgehelderd worden. Leuke, grappige oefeningen waarbij je echt even aan het denken wordt gezet. Je gaat met nieuwe inzichten naar huis. Voor iedereen leerzaam, welke branche dan ook!
9,0
MEVROUW VEENSTRA, INNOVATIONQUARTER
maandag 16 juli 2018, 10:56
Schrijven draait om teksten, toch? Om mooie zinnen en klinkende retoriek? Wrong. Schrijven draait om je doelgroep. Daar heeft Maarten ons in de training goed van doordrongen. Via uitgekiende voorbeelden kregen we zicht op het grotere geheel. Maar Maarten gaf ons niet alleen een inzicht, hij gaf ons ook de concrete handvatten om dat inzicht toe te passen en in te bedden in onze organisatie. Door de waan van de dag verval je immers snel in oud gedrag. Een ijzersterke training waarin hij ons niet vertelde dat we onze blikken moesten kantelen, maar waarin hij die blik voor ons kantelde. En zodra je eenmaal gezien hebt hoe het anders kan, wil je niet meer terug.
8,0
CARLA SCHAT, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 25 april 2018, 11:46
Superleuke cursus gevolgd bij Lve: creatief schrijven. Eerst goede basis over hoe schrijf ik een artikel en daarna tips en tools hoe je een artikel aantrekkelijker kan schrijven. Ik kan de cursus iedereen aanraden. Wat me bij is gebleven? Bij creatief schrijven mag je buiten de lijntjes kleuren. Gewoon doen.
8,0
ALETTA BAKKER, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 25 april 2018, 11:12
Zit je soms ook maar wat te staren op je laptop? Heb je geen inspiratie of treuzel je bij het schrijven van een artikel? De training creatief schrijven geeft je een flinke opkikker. Na 2 dagdelen samen oefenen en het delen van handige tips heb je weer genoeg bagage om aan de slag te gaan.