8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 5474 evaluaties
8,0
MANON VAN HELMOND, GEMEENTE PAPENDRECHT
maandag 21 januari 2019, 17:04
De Training Helder en Strategisch Adviseren was erg leerzaam en leuk. Ik heb goeie handvatten gekregen om in het vervolg een heldere adviesnota te schrijven.
8,0
LYDIA DE KEIJZER, GEMEENTE VIJFHEERENLANDEN
maandag 21 januari 2019, 13:08
De training heb ik ervaren als helder en vooral praktisch. De docente was enthousiast, je oefent met herkenbare teksten van collega's en het naslagwerk zorgt ervoor dat je dit over een half jaar ook nog weet. Als dit de manier is waarop iedereen straks voorstellen moet indienen dan is de training naast handig ook gewoon onmisbaar. Kortom, altijd volgen, je wordt er zeker niet slechter van!
9,0
KRISTEL EVENHUIS, GEMEENTE PAPENDRECHT
maandag 21 januari 2019, 08:55
De training van Loo van Eck was erg nuttig en heel leerzaam. In de e-learning leer je de basis van het schrijven van een goede adviesnota waarop dit tijdens de trainingsdag verder wordt uitgediept. Lotte, de trainer was iemand die echt verstand van zaken heeft en haar informatie goed kan overbrengen. Ze was erg vriendelijk en gaf antwoord op alle vragen die leefden.
8,0
EUGENIE STOLK, PROVINCIE OVERIJSSEL
vrijdag 18 januari 2019, 16:39
De training van Loo van Eck is een goede basis om goede nota's te (leren) schrijven. Je krijgt inzicht in het hoe en waarom van de opgenomen onderdelen waardoor je nota alleen maar aan kwaliteit kan winnen. En daar is iedereen bij gebaat.
8,0
RENÉ ALOFS, GEMEENTE OUDE IJSSELSTREEK
maandag 14 januari 2019, 09:48
In hectische tijden van werkdruk is het goed om een moment stil te staan bij het schrijven van voorstellen. De training Helder en Strategisch Adviseren biedt de juiste tips en trucs om weer eens helder naar je eigen voorstellen te kijken. Het leidt er toe dat je met een frisse blik je naar jouw "standaard" werkzaamheden gaat kijken. Dit leidt tot een nog beter product!