8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 376 evaluaties
9,0
JASPER BOS, SPECK POMPEN NEDERLAND B.V.
maandag 2 december 2019, 08:56
Een duidelijke training waarbij alle aspecten van een creatieve commerciële tekst aan bod komen. Met de handvatten die je deze dag krijgt kun je een pakkende tekst schrijven.
7,0
NOELLE KOOTER
maandag 25 november 2019, 13:51
Schrijf je Rijk! "Wat kun je nou helemaal leren in één dag? Vast weer zo'n training die je binnen een week vergeten bent. Hoe zat het ook alweer met de 70-20-10 regel?" Met gepaste reserve begon ik aan de ééndaagse training Commercieel Schrijven bij LVE. Ik werd ontvangen met koffie en een bonbon, de trainer kwam binnen de eerste slides verschenen op het scherm en BOEM! Ik was om! Ik zat er meteen in. En na een intensieve dag waarin we vooral veel zelf gedaan hebben kan ik oprecht zeggen dat mijn creatieve brein weer volop aan staat. En de eerste positieve reacties op mijn werk zijn ook al binnen. Een dagje leren bij LoovanEck is een ware verrijking!
8,0
MARISSA NAFZGER, KOMMAGO B.V.
maandag 15 juli 2019, 17:11
Woorden op papier zetten en die tot een tekst vormen, dat kan vrijwel iedereen. Maar commercieel schrijven is een vak. En dat is wat tijdens de training Commercieel Schrijven maar weer eens duidelijk wordt. Dacht ik nog dat ik redelijke teksten schreef, waarin de unique selling points van producten duidelijk naar voren komen, blijkt dat toch niet het allerbelangrijkste te zijn. Wat dan wel? Dat heb ik tijdens deze training geleerd. Gedurende de dag wisselen theorie en creatieve opdrachten elkaar af. De tijd vliegt mede door het enthousiasme van de trainster en de afwisseling. Een perfecte training om de pen weer eens aan te scherpen.
9,0
CECIEL VAN DER PAS - KEUBEN, BOUWBEDRIJF VAN GRUNSVEN
donderdag 23 mei 2019, 11:16
Twijfel je om aan deze training mee te doen? De cursusdag is het zeker waard door: - de fijne combinatie van uitleg en zelf doen. Geen lange monologen. Je gaat zelf aan het werk en leert dus meteen het nieuw geleerde toe te passen; - tips & tricks uit de praktijk. Herkenbaar en later terug te lezen; - de positieve en enthousiaste manier van lesgeven door de trainer. Zo blijf je zelf de hele dag alert en enthousiast. Kortom: gewoon doen!
8,0
DAVE KUIJPERS, RABOBANK NEDERLAND
vrijdag 8 maart 2019, 16:19
Leuke en interessante training waarin je veel tips en trucs te horen krijgt. Feedback op je eigen teksten en andere teksten ontvangt om zo een beter beeld te krijgen en te vormen hoe je het meest effectief een tekst kunt opschrijven en bepaalde zaken het beste kunt verwoorden. Daarnaast is de aangeboden taxi service vanuit het centraal station een pluspunt. Goed geregeld!