8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 5509 evaluaties
9,0
DE HEER WESTER, GEMEENTE ASSEN
dinsdag 4 juni 2019, 17:20
De workshop "heldere raads- en collegevoorstellen schrijven" is niet alleen handig en nuttig voor dergelijke voorstellen, maar helpt ook in de dagelijkse praktijk beter te argumenteren en te structureren.
0,0
DE HEER VAN DER VEEN, GEMEENTE ASSEN
maandag 3 juni 2019, 11:48
De training is een ontspannen manier om samen de kwaliteit van voorstellen te verbeteren en uniformeren. Theorie en oefening wordt in een prettige balans aangeboden.
9,0
DE HEER TEN KLOOSTER, GEMEENTE AALTEN
maandag 27 mei 2019, 13:16
De Training raads- en collegevoorstellen leert je in één dag je voorstellen zo te schrijven dat de beslissers direct zien waar het voorstel over gaat, waar ze precies over beslissen en waarom. Het levert jezelf en de lezer veel tijdwinst op en het draagt bij een goede besluitvorming. Naast dat de training je veel leert, leer je vooral ook veel af.
8,0
ELINE POOL, GEMEENTE ENSCHEDE
maandag 13 mei 2019, 20:28
Ik wil de training bestuursvoorstellen graag aanbevelen. Ik heb tijdens de training geleerd om betere voorstellen te kunnen schrijven (o.a. door een handige structuur te volgen en ook door praktische tips die ik nooit meer vergeet).
8,0
ROLAND UITTENBOGAARD, RAAD VAN STATE
vrijdag 10 mei 2019, 09:05
Begin bij de lezer. Wie is je publiek en wat heeft het nodig? Dat betekent alles voor de manier waarop je je verhaal vertelt en ordent. Niet je eigen expertise en harde werk, maar wat over moet komen bij de lezer, daar draait het om in schriftelijke communicatie. Dat heb ik geleerd op een hele prettige manier: met goede toelichting en naar je eigen teksten kijken. Ik zou graag regelmatig deze training herhalen. En ik raad hem iedereen die regelmatig moet adviseren aan.