8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 2008 evaluaties
9,0
CHRISTEL VOS, DIVISIE SCHADE && INKOMEN
vrijdag 27 september 2019, 09:51
Wil jij doeltreffend rapporteren? In twee dagen leer jij om jouw rapporten helder, kort en krachtig te schrijven. Is dat iets voor jou? Schrijf je dan nu in.
8,0
KRIS PATTIIHA, TALENT & PRO
maandag 15 juli 2019, 18:30
Deze cursus geeft je het gevoel dat je iets al heel je leven fout doet, maar weet dat op een leerzame, positieve en vooral leuke manier aan het licht te brengen. De cursus zorgt ervoor dat jouw tekst niet dertien uit een dozijn is, maar de tekst die iedereen fijn vindt om te lezen. je leert schrijven vanuit het perspectief van de lezer en niet van de schrijver.
9,0
INGE MARINUS, QUALOGY
vrijdag 28 juni 2019, 09:51
De training geeft veel handvatten voor een gestructureerde aanpak van het schrijven van een rapport. Deze kennis kun je direct toepassen in je dagelijkse werk en niet alleen voor rapporten, maar ook voor andere teksten zoals emails.
9,0
QUEENIE NETTEB, TALENT & PRO
donderdag 30 mei 2019, 11:40
Een fijne cursus! De informatie is niet alleen bruikbaar voor het schrijven van cdd rapporten, maar ook toepasbaar bij het schrijven van bijvoorbeeld e-mails. De manier waarop de opdrachten zijn vormgegeven zijn actief, luchtig en niet traditioneel. Door deze aanpak is de leerstof bij mij blijven hangen, ook na een lange werkdag.
8,0
DENNIS VAN PAASSEN, VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN
woensdag 6 maart 2019, 11:54
Deze opleiding is echt een aanrader als je op een snelle en eenvoudige manier meer lezersgericht wil leren schrijven. Hetgeen wat je tijdens de opleiding leert is direct toepasbaar in de praktijk.