8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1941 evaluaties
8,0
HEDWIG ELDERS, RBO GRONINGEN
maandag 24 februari 2020, 11:01
Deze training zorgt ervoor dat lezers van jouw document snel de benodigde informatie vinden. De informatie is helder beschreven en heeft een kop en staart. Het levert ook tijd op zodat je weer ruimte krijgt voor andere zaken.
10,0
JOLANDA SIJBEN, RIJN IJSSEL
dinsdag 11 februari 2020, 09:30
Training van een hoogopgeleide docent die vol enthousiasme haar visie en les geeft dat is afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. De vorm van de training is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers. Een aanrader voor een ieder die graag een uitermate goed verzorgde training wil krijgen op het gebied van communicatie!
9,0
INEKE WINKELS, MAZARS NEDERLAND REGISTERACCOUNTANTS
vrijdag 13 december 2019, 09:16
Had ik het maar eerder gedaan! Eindelijk zicht gekregen op waar het in het schrijfproces mis ging. Plezierige leeromgeving, maatwerk door geboden ruimte voor je eigen challenges, pragmatisch. Uit materiaal voor en achteraf blijkt veel zorg en aandacht voor vasthouden effect. Een aanrader dus.
9,0
STEFAN SCHUILING, STICHTING ZORGEVALUATIE NEDERLAND
vrijdag 29 november 2019, 09:13
Ik heb een zeer leerzame tweedaagse cursus Rapporteren gevolgd. Aan de hand van je eigen teksten leer je efficiënt en prettig leesbaar te schrijven. Mijn lezers zijn er bij gebaat, omdat de structuur en schrijfstijl aansluit bij hun vragen. Het scheelt mij ook tijd bij het schrijven.
9,0
CHRISTEL VOS, DIVISIE SCHADE && INKOMEN
vrijdag 27 september 2019, 09:51
Wil jij doeltreffend rapporteren? In twee dagen leer jij om jouw rapporten helder, kort en krachtig te schrijven. Is dat iets voor jou? Schrijf je dan nu in.