8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 159 evaluaties
8,0
MEVROUW VAN AALST, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
donderdag 18 april 2019, 17:44
Tijdens de training krijg je handige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan met tekenen en het gebruiken van beeld. Het laat je creatiever nadenken over je volgende project. Een aanrader!
8,0
DE HEER D. URLINGS, ZAAM WONEN
maandag 8 april 2019, 08:41
De cursus visueel communiceren zorgt voor helder beeld over hoe informatie op een minimalistische en visueel aantrekkelijke manier kan worden overgebracht. Het stimuleert creatief denken dat ook in andere aspecten van je werk toepasbaar is.
8,0
MEVROUW S. SCHUTJES, AEVESBENEFIT
vrijdag 5 april 2019, 21:06
Hoe lang onthouden jouw klanten wat je gezegd hebt? Door tekeningen en iconen te gebruiken, verhoog je de herkenning van je boodschap. Heb je sinds de middelbare school echter niet meer getekend? Geen nood, in de 1-dagstraining van Van Loo en Eck pak je het potlood op en leer je je boodschap visueel te verrijken. Een zeer interactieve training, waar je geïnspireerd vandaan komt!
8,0
LINDA VAN DER BURG, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 4 maart 2019, 16:50
Training Visueel communiceren laat je anders naar dingen kijken. Omdat je probeert voor een groot deel zonder taal te communiceren ga je anders denken en het hielp mij om me meer in de 'lezer' te verplaatsen. Met veel plezier gevolgd.
9,0
PATRICK KOOISTRA, PLANON BV
donderdag 28 februari 2019, 09:24
Visueel communiceren is een interactieve training die je in een dag op een leuke manier leert werken met visuals. Het stappenplan helpt je op een eenvoudige manier mee te groeien van het visueel denken naar het aantrekkelijk maken en het uiteindelijk op de juiste manier toepassen