8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 378 evaluaties
8,0
ESTHER VAN MUNSTER, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
dinsdag 9 juli 2019, 21:07
Het lijkt een open deur, maar het is toch echt een eye-opener. Een goede vergadering zit 'm in de voorbereiding. Zegt iemand dat hij geen tijd heeft voor de voorbereiding? Goed nieuws want de tijd die hij in de voorbereiding steekt, wint hij met vergaderen. De vergadertijd kan namelijk veel en veel korter. Wees vooraf duidelijk over wat je van de leden verwacht, geef alvast meer inzicht in de inhoud en stuur tijdens de vergadering op het doel. En oh ja... brainstormen en discussiëren horen niet in de vergadering thuis. Dat zijn andere bijeenkomsten. Interessant. Wat zullen wij voortaan snel klaar zijn met ons teamoverleg :).
9,0
PATRICIA NELEN, DE EFTELING
woensdag 28 november 2018, 14:01
Goede praktische training die je handvatten biedt om echt mee aan de slag te gaan en plezieriger && effectiever te vergaderen.
8,0
JOHAN VAN WEEREN, GEMEENTE LEIDERDORP
dinsdag 20 november 2018, 08:46
Een leuke training waar je als team zeker wat aan hebt. De verschillende voorbeelden werden leuk behandeld en we kregen een goed beeld hoe het beter kan. Er was een goede sfeer,de docente gaf goed les en de hele groep vond het een leuke en nuttige training.
9,0
IMRAN ODUNCU, GEMEENTE LEIDERDORP
maandag 19 november 2018, 08:58
Top training, je leert hoe je efficiënt moet vergaderen in ongeveer 6 uur!
8,0
LEONTIEN VAN KAMPEN, GEMEENTE MIDDEN-DELFLAND
donderdag 18 oktober 2018, 17:11
De training in combinatie met de toolkit "voorspoedig vergaderen" is een geweldig hulpmiddel om vergaderingen effectief te laten zijn. Het geeft structuur en duidelijkheid. Zorgt ervoor dat deelnemers beter naar elkaar luisteren. De vergadertijd is hiermee drastisch te beperken. De training geeft direct handvatten om de toolkit goed te kunnen gebruiken.