8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 145 evaluaties
9,0
SUZANNE PENDERS, HEEMWONEN
vrijdag 30 november 2018, 14:12
De training storytelling is een waardevolle investering voor iedereen die verhalen vertelt, maar ook schrijft. Het helpt mij echt om aansprekender en duidelijker te schrijven voor diverse doelgroepen.
9,0
MASCHA ESSERS, HEEMWONEN
vrijdag 30 november 2018, 10:17
De training storytelling bied veel praktische handvaten om tot een mooi verhaal te komen met een goede opbouw. Je leert ook op welke manier je een verhaal goed kan vertellen én wat de kracht daarvan is. Het toepassen van verhalen in je dagelijks werk heb je vaker nodig dan je denkt.
8,0
DANIQUE RAUTERT, HEEMWONEN
maandag 26 november 2018, 09:29
De training Storytelling van Loo van Eck is een aanrader voor iedereen die communiceert. Het gaat om verhalen vertellen, maar - nog veel belangrijker - je leert in de schoenen staan van je publiek, met al hun wensen, angsten en verlangens. En dat is waardevolle kennis die iedereen die een boodschap wil overbrengen kan gebruiken.
8,0
BART VAN DE VRIE, RABOBANK NEDERLAND
woensdag 5 september 2018, 11:00
Storytelling is niet zomaar een 'buzzword', maar een eeuwenoud vak waarmee je communicatie in wat voor situatie dan ook duidelijk vorm kan geven. De boodschap komt beter over als jij die vanuit de held van jouw verhaal overbrengt. Ik ben na deze training nóg enthousiaster hierover geworden en ga het zeker meer in de praktijk brengen in mijn werk, om de boodschap van mijn cijfers tot leven te brengen.
8,0
MARJA VAN BERS, REGIO WEST-BRABANT
maandag 5 februari 2018, 13:54
Welk verhaal je ook vertelt, laat het jouw verhaal zijn!!