8,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 5819 evaluaties
9,0
ÇAGDAS ASLANTÜRK, GEMEENTE PUTTEN
maandag 10 december 2018, 16:24
Ik zou deze training aanbevelen aan nieuwe ambtenaren. De laatste twee bijeenkomsten is voor eenieder raadzaam; het ging om het schrijven van een collegevoorstel. De eerste twee bijeenkomsten is zeer interessant voor ambtenaren die voor het eerst bij een gemeente komen werken.
8,0
EVELIENE STORM, GEMEENTE PUTTEN
woensdag 6 december 2017, 09:59
Een praktische training waarin je leert op een gestructureerde en overzichtelijke wijze advies te geven. Na de training heb je de handvatten om vanuit de lezer een advies te schrijven en om de expert rol op een juiste manier in te zetten. Ook leer je om de kanttekeningen goed weer te geven.
8,0
TESSA FELIX, GEMEENTE PUTTEN
dinsdag 28 november 2017, 09:51
In korte tijd haal je de essentie uit de cursus. Het excuus dat je het te druk hebt telt niet. De cursus is erg toegankelijk en leuk om te volgen. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.
8,0
JOB-JORIS VAN HAL, GEMEENTE WIJCHEN
donderdag 30 maart 2017, 14:24
De training helder adviseren is een mooi afgerond geheel door combinatie van goed volgbare e-learning en daarop afgestemde training. De bespreking van de aangeleverde adviezen binnen de niet te grote groep bood een fijne reflectie waar ieder zijn of haar voordeel uit haalde. Kortom zeer geslaagd en bedankt.
8,0
BERT DE KONING, GEMEENTE WIJCHEN
dinsdag 28 maart 2017, 09:02
De opzet van de trainingen van Loo van Eck zijn zo georganiseerd dat je zelf echt aan het werk bent. De e-learning module voor afgaand aan de praktijk dag is niet alleen leuk om te doen maar ook zeer leerzaam. De feedback, de tips en trucks van medecursisten en de docent op het "gemaakte huiswerk" en de oefeningen tijdens de praktijk dag zijn van grote waarde.