8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 192 evaluaties
9,0
MARIANNE MAK, TABLIS WONEN
dinsdag 9 juli 2019, 15:30
Vorige week de coachtraining klantgerichte brieven en e-mails schrijven gevolgd. Was zeker de moeite waard. Veel van opgestoken!
8,0
EMMY REGTOP, GEMEENTE EMMEN
maandag 8 juli 2019, 09:23
Tijdens workshop bestuurlijke sensitiviteit voor schrijfcoaches leer je op een ongedwongen manier hoe je invloed kunt uitoefenen binnen het politieke speelveld. Je krijgt tips en trucs mee ter verbetering van het besluitvormingsproces.
8,0
CLAUDIA SCHOLTE, ACTIUM WONEN
donderdag 6 juni 2019, 14:21
Coachtraining Schrijven op taalniveau B1: Deze training is een mooie mix van praktische tips en hoe je dit in je rol als coach goed kan overbrengen. Niet alleen doen, maar soms ook even op je handen zitten zodat je de ander uitnodigt na te denken of iets te zeggen. Mooi inzicht en kan ik zeker gebruiken bij mijn rol als beginnend coach.
8,0
INEKE NIEUWKOOP, GEMEENTE WOENSDRECHT
maandag 3 juni 2019, 11:41
Iedereen die wel eens coacht bij het schrijven van brieven adviseer ik de training voor schrijfcoaches te doen. Op een prettige en heldere manier leer je hoe je dit goed kunt vormgeven, of het nu gaat om het geven van positieve feedback en/of omgaan met weerstand. In de training oefen je met een acteur, dit is een absolute meerwaarde.
9,0
YMKJE HOEKSTRA, GEMEENTE OPSTERLAND
maandag 13 mei 2019, 18:09
We hebben een zeer leerzame coachtraining van Anja gehad. We kunnen direct aan de slag met de handreikingen die zij ons gegeven heeft. De training is praktisch gericht, dat sprak mij erg aan. Nu aan de slag om onze organisatie taalvaardiger te maken. Ik heb er zin in!