8,4
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 26 evaluaties
8,0
SASKIA HUIZER-DE KANTER, GEMEENTE HALDERBERGE
donderdag 8 april 2021, 09:57
Ik vond het een leuke, leerzame en interactieve training. Je wordt flink aan het denken gezet om je correspondentie voor de lezer begrijpelijker te maken. Met de geboden handvatten kan ik in de praktijk meteen aan de slag!
8,0
JOYCE FRIELINCK, GEMEENTE WINTERSWIJK
donderdag 11 maart 2021, 08:58
Heldere communicatie. Training waarbij je veel leert (ook van je medecursisten). Efficiënte en bruikbare tips voor het herschrijven van je brieven. Brieven aan een burger zijn toch moeilijker leesbaar dan je in eerste instantie zelf denkt. Deze training heeft goed inzicht hierin gegeven.
8,0
JANNEKE VERSTEEG, GEMEENTE BARNEVELD
donderdag 11 maart 2021, 08:48
Wat ik heel prettig vond was de online leeromgeving, je kon op je eigen moment de module volgen en het was fijn dat de je de voortgang bij kon houden. Ik vond het ook een professionele training. Het zat goed in elkaar.
8,0
HESTER VAN DER WAL, GEMEENTE ACHTKARSPELEN
maandag 8 maart 2021, 15:17
Leerzaam, praktisch en overzichtelijk. De eerste sessie stond vooral in het teken van theorie, de tweede meer in het teken van praktijk. Erg leuk ook om zelf aan de slag te gaan en kritisch te kijken naar de teksten van anderen. Op dit gebied ben je nooit uitgeleerd, dus ik denk dat het zeker interessant is om meerdere trainingen te volgen. De trainer was open, rustig en vriendelijk. Hij liet alle deelnemers in zijn/haar waarde. Een aanrader!
9,0
EVELYN KONING, GEMEENTE NOARDEAST-FRYSLÂN
dinsdag 26 januari 2021, 09:38
Een verhelderende, enthousiast makende training voor iedereen die teksten (brieven of anderszins) moet schrijven.