8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 324 evaluaties
9,0
DE HEER J.H.G. TER WELLE, GEMEENTE RHENEN
maandag 15 juli 2019, 15:55
De training professioneel en boeiend presenteren is ontzettend de moeite waard. Je leert er niet om powerpoints te maken, maar wel om de boodschap die je wilt overbrengen goed en krachtig te verwoorden.
8,0
DE HEER BENTUM, MOBYPEOPLE
vrijdag 17 mei 2019, 14:28
De cursus presenteren leert je steviger in de schoenen te staan. Zelfs als je denkt dat je goed kunt presenteren, zal de cursus je versteld doen staan hoeveel je nog kunt leren. Door het toepassen van het theoretisch kader, kun je je presentaties beter vormgeven. Je leert door het te doen, wat ook in de cursus terugkomt: door middel van een spelvorm, maar ook met je eigen presentatie. De open houding van de cursisten maakt de cursus prettig te volgen in een informele sfeer.
8,0
DE HEER HOPMAN, MOBYPEOPLE
zondag 12 mei 2019, 21:08
De training presenteren geeft je inzicht in hoe je het beste een presentatie kan geven. Voor elke doelgroep en voor elk motief moet je de presentatie anders insteken en dat leer je tijdens de training. Ook kan je de technieken voor presenteren gebruiken bij alledaagse communicatie-momenten, zoals e-mails en brieven.
9,0
MEVROUW VAN DEN HEUVEL, ACTIEF ZORG
maandag 1 april 2019, 12:14
Binnen twee dagdelen heb ik nieuwe inzichten gekregen hoe een presentatie of pitch levendig te maken zodat je publiek geïnteresseerd is én blijft. Ik kan nu met meer vertrouwen een pitch geven, omdat ik het idee heb dat ik iets kom brengen in plaats van alleen maar iets kom halen.
9,0
KEES VAN RIJSWIJK, CHRISTELIJKE HOGESCHOOL EDE (CHE)
maandag 28 januari 2019, 09:01
"je kunt denken gemakkelijk voor een groep te kunnen staan, en vervolgens tijdens deze training een paar mooie dingen meekrijgen waardoor je weet dat je presentatie er beter van wordt en je daarmee effectiever presenteert. Een aanrader!"