8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1793 evaluaties
8,0
RAMON GROOTE, PROVINCIE NOORD-BRABANT
maandag 19 juli 2021, 09:13
Dit was een interactieve en zeer leerzame training! Het is vooral ook heel praktisch: je krijgt veel tips waarmee je direct aan de slag kunt bij het schrijven van je eigen heldere teksten
8,0
DANIËLLE WILMSEN, PROVINCIE NOORD-BRABANT
donderdag 15 juli 2021, 09:44
Een fijne, korte training! Je kunt meteen aan de slag met de tips en tricks die je krijgt.
9,0
ELISE VAN GRINSVEN, PROVINCIE NOORD-BRABANT
woensdag 14 juli 2021, 14:29
Ik vond het erg fijn om met praktijkcases aan de slag te gaan. Ik heb daardoor veel tips gekregen om mijn eigen teksten te verbeteren en beter leesbaar te maken. Het is een inspirerende training die mij veel energie gaf. De tijd van een training vloog voorbij. Dat is voor mij altijd een goed teken. Wil je je eigen teksten een boost geven, dan raad ik je deze training aan om te volgen. Je krijgt er zeker geen spijt van.
9,0
PETER AMMERLAAN, VEILIGHEIDSREGIO UTRECHT
woensdag 14 juli 2021, 08:56
Korte krachtige training voor het schrijven van korte effectieve adviezen.
8,0
DENISE HUIZING, BRINK GROEP
maandag 12 juli 2021, 18:23
Ik vond de training erg waardevol om twee redenen. Ten eerste is het enorm prettig om het geleerde direct in de praktijk te kunnen toepassen. Ten tweede was de trainer enthousiast en betrokken bij de groep deelnemers, waardoor het ook een hele plezierige ervaring was om met elkaar lekker aan de slag te gaan met het verbeteren van onze schrijfvaardigheden.
8,0
GIJS GROENSMIT, DIENST SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEIDSPROJECTEN (SZW)
maandag 12 juli 2021, 12:50
Training geeft snel en concreet handvaten bij het goed schrijven van teksten.
8,0
TENTHOF VAN NOORDEN, T. (TAMARA), BRINK GROEP
maandag 12 juli 2021, 10:06
Ik vond de training erg leerzaam, nuttig en met veel aandacht gegeven.
7,0
BRITT GUBBELS, BRINK GROEP
maandag 12 juli 2021, 09:00
Ik vond de training erg leerzaam, leuk om de geleerde theorie toe te passen op onze eigen geschreven teksten.
10,0
ANGÉLIQUE STAAL, BRAINPORT DEVELOPMENT
woensdag 30 juni 2021, 08:54
Leerzame, zinvolle, actieve en leuke training, ik was van voor tot achter actief betrokken.
9,0
TIM VAN DANTZIG, SVB SOCIALE VERZEKERINGSBANK
maandag 28 juni 2021, 21:23
Praktisch ingestoken, korte en krachtige training op maat, waarmee ik direct mijn schriftelijke boodschappen beter kan overbrengen op mijn doelgroep.
9,0
IRIS MIDDEL, GGD FRYSLÂN
maandag 28 juni 2021, 08:42
De training is absoluut aan te raden. De afwisseling van theorie, opdrachten en oefeningen zorgden ervoor dat de middagen zo voorbij vlogen. De sfeer was luchtig en laagdrempelig. Alles wat de trainer heeft uitgelegd is echt meteen in je werk toe te passen.
9,0
OLAF ACHTERBERG, CENTRALE DIENSTVERLENING
maandag 28 juni 2021, 08:00
De training heeft me in korte tijd veel geleerd. Er werden veel concrete tips gegeven, waardoor ik meteen verbeteringen in mijn eigen teksten kon aanbrengen. De combinatie van een enthousiaste docent en overzichtelijke stukken theorie, afgewisseld met toepassingen in de praktijk, zorgde voor de perfecte afwisseling van leuk en leerzaam.
8,0
MICHAEL VAN THIEL, CENTRALE DIENSTVERLENING
maandag 21 juni 2021, 16:32
Erg leuk om te doen. Onbewust leer je in korte tijd heel veel over het belang van het op een juiste manier opstellen van een tekst.
8,0
ROBERT SCHOLTEN, GEMEENTE DEN HAAG
maandag 21 juni 2021, 10:39
Hele praktische en direct toepasbare kennis en informatie.
8,0
TOM VAN LIESHOUT, STAEDION
zondag 20 juni 2021, 23:20
Gewoon een prima training. Er is een heldere en enthousiaste uitleg. Je wordt echt betrokken bij de les en er is genoeg te doen.
9,0
NIEK BOSSERS, EVIDES WATERBEDRIJF NV
vrijdag 21 mei 2021, 15:49
Een goed gestructureerde, interessante en leerzame cursus. De hoge mate van interactiviteit zorgt voor een lage drempel voor het stellen van vragen.
8,0
MARION WALENBOER, HW WONEN
woensdag 19 mei 2021, 16:25
De training was naast leerzaam, interactief en gemakkelijk te volgen.
8,0
MIRANDA VAN ELK, GEMEENTELIJKE ACCOUNTANTSDIENST (GAD)
donderdag 8 april 2021, 11:57
Bijzonder om te zien en te leren hoe je teksten veel leesbaarder worden door het toepassen bepaalde regels. Deze regels helpen ook degene die niet zo goed kunnen schrijven. De tijd die het kost om dit je eigen te maken, is het absoluut waard.
8,0
TRANG THI DOAN DANG, DE HEUS VOEDERS BV
woensdag 31 maart 2021, 19:41
This is my good opportunity to join the writing attractive articles training course. It helps me to reognize what I want to tell to readers and more confident in writing an attractive topic. Thank you for organizing such a nice course and hope it can be continued in the future. It is short but very useful and practical!
10,0
NINA MENDELS, GEMEENTELIJKE ACCOUNTANTSDIENST (GAD)
maandag 29 maart 2021, 09:44
Vernieuwende cursus: duidelijke structuur, inspelen op taalniveaus. veel interactie, persoonlijke feedback én je aangeleverde teksten worden verwerkt in het cursusmateriaal.
9,0
MARIANNE VAN DER ZEE, LANDSTEDE GROEP
donderdag 25 maart 2021, 09:06
Goede mix van theorie en feedback op eigen stukken door een prettige en bekwame trainer.
8,0
MEI-YIN TJIN A LIEN, GEMEENTE DEN HAAG
dinsdag 23 maart 2021, 16:10
Ik vond de training erg goed opgezet. Er was afwisseling van live met trainer in groepsverband theorie behandelen en online en interactief oefenen en daarnaast offline individueel zelf nog een keer door de theorie en oefeningen doen.
9,0
ERIC VAN ZUNDERT, VEILIGHEIDSREGIO MIDDEN- EN WEST-BRABANT
vrijdag 5 februari 2021, 17:25
Training is erg zinvol. In een relatief korte tijd leer je duidelijker schrijven. veel tips en goed naslag werk In een veilige leeromgeving een heel prettige manier om je te verbeteren in het schrijven van notitie, rapporten en mail
7,0
MONIEK LEERTOUWER, ALBERO ZORGGROEP
vrijdag 5 februari 2021, 12:00
Fijne cursus, waarbij je veel passende tips krijgt. Tips die je kan toepassen in je eigen manier van schrijven.
9,0
ROEL PET, BRABANT WATER N.V.
vrijdag 5 februari 2021, 08:19
De combinatie van lesstof, trainer en groep maken dat deze training een aanrader is om te volgen. Corona en Online deelnemen hebben geen invloed gehad op het eindresultaat.
8,0
JACQUELINE SCHOLTENS, ZORGGROEP SINT MAARTEN
donderdag 4 februari 2021, 08:55
Rapporteren is een goede training voor mensen die zich veel met taal en tekst bezighouden. Je leert tijdens de training veel over de opzet van een tekst en de leesbaarheid voor je doelgroep.
8,0
ROBIN HAM, ALBERO ZORGGROEP
woensdag 3 februari 2021, 17:32
De training helpt mij om lezersgerichte teksten te schrijven, die zorgen dat ik professioneler en daadkrachtiger over kom. Ik gebruik minder woorden, maar ik breng mijn boodschap beter over.
8,0
BIANCA MEERLO, GEMEENTE DEN HAAG
vrijdag 15 januari 2021, 17:07
kort en krachtig, helder en duidelijke informatie. Enthousiaste trainster
7,0
TOM MENSINK, UWV
vrijdag 15 januari 2021, 11:31
Goede training. Heldere uitleg en tips voor verbeteren schrijfstijl. Meer naar de lezer toe schrijven in plaats van je hoofd leeg schrijven.
7,0
CYNTHIA SCHUURMAN, GEMEENTE DEN HAAG
donderdag 7 januari 2021, 09:54
De training geeft goede tips hoe het schrijven van stukken kan verbeteren.
8,0
MARTINE BOEREE, ROC VAN AMSTERDAM
zondag 27 december 2020, 14:38
Ik vond het echt een hele leuke, leerzame en nuttige training! Helemaal op maat gemaakt en een mooie verdeling tussen zelfstudie en online lessen. De vorm en inhoud van de training hebben mij echt verder geholpen.
8,0
ARIE-JAN AALBERTSEN, UWV
donderdag 24 december 2020, 15:48
De training geeft je aan de hand van een duidelijke structuur/theorie de mogelijkheid om goede rapporten te schrijven.
8,0
LINDA VAN DER MEULEN, SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN
maandag 21 december 2020, 08:37
Meerwaarde aan je dagelijkse communicatie!
8,0
YVONNE VAN ALMKERK, SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN
donderdag 17 december 2020, 13:21
Zinvol, goede inhoud, effectief. En ook gewoon leuk!
7,0
W. DE JONGE, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
maandag 7 december 2020, 15:41
Ik vond het super, dat de cursus op maat gemaakt was. Onze eigen standaard teksten en rapportages kwamen aan bod. Genoeg stof tot nadenken om onze teksten te veranderen naar duidelijke taal van vandaag. Dat in tegenstelling tot de wat ouderwetse taal die we zelf veelal gebruiken.
8,0
ROB BUNSCHOTEN, UWV
maandag 7 december 2020, 10:52
De training geeft inzicht in het helder en gestructureerd formuleren van teksten, zodat de boodschap duidelijk overkomt en naar de lezer is gericht.
8,0
RINSKE HOFSTE, GEMEENTE ENSCHEDE
maandag 7 december 2020, 08:09
Een nuttige en inzichtelijke training. Je gaat patronen ontdekken in teksten die je voorheen nog niet zag of op die manier wist op te schrijven. Het zorgt voor veel inzicht waardoor het schrijven van een voorstel steeds makkelijker gaat.
7,0
MARK HENGEVELD, GEMEENTE NIJMEGEN
dinsdag 1 december 2020, 20:25
Leuke leerzame training
8,0
PAUL SCHENKELS, GEMEENTE NIJMEGEN
dinsdag 1 december 2020, 10:25
Een prettige training. Compact en goed te volgen. Redelijke tijdsinvestering.
7,0
DENNIS RIGTER, HOGESCHOOL ROTTERDAM
maandag 30 november 2020, 10:29
Anja heeft veel ervaring op het gebied van communiceren en komt ook met leuke voorbeelden. Ze kan zich snel inleven in verschillende vraagstukken en daar ook inhoudelijk op reageren.
8,0
JEFTA TEN KAATE, VEILIGHEIDSHUIS HAAGLANDEN
maandag 23 november 2020, 16:02
Een heldere en bondige training met praktische handvatten.
8,0
INEKE HOMMEL, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
donderdag 29 oktober 2020, 11:57
De training biedt veel nuttige aanknopingspunten. Daarmee kun je de boodschap van je tekst nog duidelijker overbrengen op je lezer, zonder daar te veel woorden aan vuil te maken.
10,0
RON WIESSNER, GEMEENTE DEN HAAG
maandag 26 oktober 2020, 09:40
Deze cursus geeft bruikbare inzichten in het schrijven, maar ook vooral hoe je in dienst van de lezer schrijft. Tijdens het schrijven kan je dit nog wel eens uit het oog verliezen. Deze cursus geeft mooie inzichten om doelgericht en duidelijk te werken. Direct Duidelijk is een passende naam voor de cursus. Bedankt!
8,0
SASKIA FLESSEMAN, MITROS
dinsdag 20 oktober 2020, 14:39
Hik je ook wel eens aan tegen die ene notitie die je moet schrijven? Waarin je de directie wilt overtuigen van jouw advies? In de training Beleidsmatig schrijven leer je precies hoe je dit aanpakt. Hoe je ervoor zorgt dat de lezer binnen enkele minuten weet wat jouw voorstel is. En wat je argumenten hiervoor zijn. En dan ook nog in eenvoudige, lekker leesbare taal. Het is een nuttige training met een enthousiaste trainer, veel tips en leuke oefeningen. Resultaat: jij blij, de directie blij en je voorstel overgenomen!
8,0
JONATHAN SCHIMMEL, EVIDES WATERBEDRIJF NV
vrijdag 2 oktober 2020, 11:14
Deze training helpt om je een duidelijke richtlijn te geven voor mail, e-mail en rapporten. Je leert valkuilen in je eigen schrijfstijl te herkennen en hoe je deze valkuilen ontwijkt. De trainer is enthousiast en bekwaam in het positief begeleiden naar verbeter punten in je schrijfstijl. De training leert je ook om versteende en verouderde schrijfstijlen te verbreken. Ook is het een goede opfrisser voor je Nederlandse taalgebruik.
9,0
CHRIS DE HAAN, HAAG WONEN
woensdag 30 september 2020, 10:48
Prima training. De lesstof kun je direct in praktijk brengen. De beleidsstukken worden echt beter, beknopter en duidelijker.
9,0
PRISCILLA MEIJER, BEFRANK
woensdag 9 september 2020, 10:42
Ik vond het een interessante cursus. Ik denk dat deze cursus absoluut een waarde zal hebben voor mijn verdere carriere bij BeFrank en bij het schrijven van de teksten de tips van de trainer in mijn achterhoofd houdt.
7,0
BRIAN B. SCHAIK, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
dinsdag 8 september 2020, 12:37
Het was een leerzame training, waarbij er veel handvatten zijn aangereikt, welke makkelijk en duidelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Dit komt ten goede voor zowel jezelf, de collega's, maar het belangrijkste... voor de klant!
8,0
BARBARA DE LANGE, VERENIGING VAN NEDERLANDSE AUTOLEASEMAATSCHAPPIJEN
dinsdag 8 september 2020, 09:13
De training was leerzaam en confronterend. Omdat er veel verschillende aspecten behandeld worden (brede leerstof) is de training geschikt voor een grote doelgroep en niet alleen voor personen die van schrijven hun beroep gemaakt hebben.
8,0
GUY THOMS, DAMEN SCHELDE NAVAL SHIPBUILDING
woensdag 19 augustus 2020, 14:25
Goede cursus die snel toepasbaar is in de praktijk. Er wordt gewerkt aan een beter resultaat door middel van een aantal handige tips, trucs, of hoe je het ook wilt noemen. Het is behapbaar en toepasbaar.
7,0
RAPHAËL JANSSEN, REGIONALE UITVOERINGSDIENST ZUID-LIMBURG
dinsdag 18 augustus 2020, 14:54
Er wordt op een fijne manier les gegeven waardoor de behandelde leerstof goed blijft hangen. Ook wordt elke les de voorgaande lessen kort herhaald.
8,0
BIANCA DOMPIG, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
dinsdag 18 augustus 2020, 14:50
De training was helder en duidelijk en gaf genoeg voorbeelden wat juist wel en niet te doen.
8,0
JAN JIRKA RIJSDIJK, MITROS
dinsdag 18 augustus 2020, 12:13
Je boodschap overbrengen is een koud kunstje. Door de nuttige tips ben ik slimmer gaan schrijven. Ik kan mij nu beperken tot de meest essentiële informatie die de lezer nodig heeft. Deze digitale training is een uitstekend alternatief voor het ouderwetse klaslokaal. Bedankt voor de tips.
8,0
STEPHANIE HOMMELS, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
woensdag 15 juli 2020, 09:25
Leerzaam. efficiënt en effectief.
8,0
NIEK VAN LOPIK, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
maandag 6 juli 2020, 14:41
Informatief en uitdagend! Je moest echt aan de slag en dat was soms hard werken. Het voordeel hiervan is dat ik het niet snel zal vergeten en het geleerde probeer toepassen in mijn teksten.
8,0
ALMA WIRODIKROMO, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
woensdag 24 juni 2020, 15:52
Met deze training ben je minder tijd kwijt aan rapporteren. Je leert hoe je een verslag/rapportage kan opbouwen. Maar ook hoe je beknopt, gestructureerd en duidelijk een rapport schrijft.
8,0
BARBARA SEELT, GEMEENTE BREDA
woensdag 3 juni 2020, 11:27
Met mijn collega's heb ik de digitale training Rapporteren in Klare Taal gevolgd bij Loo van Eck. Een aanrader! Afwisselende opzet, feedback op eigen teksten en veel nuttige tips waar ik echt wat aan heb. Bedankt!
8,0
HEDWIG ELDERS, RBO GRONINGEN
maandag 24 februari 2020, 11:01
Deze training zorgt ervoor dat lezers van jouw document snel de benodigde informatie vinden. De informatie is helder beschreven en heeft een kop en staart. Het levert ook tijd op zodat je weer ruimte krijgt voor andere zaken.
10,0
JOLANDA SIJBEN, RIJN IJSSEL
dinsdag 11 februari 2020, 09:30
Training van een hoogopgeleide docent die vol enthousiasme haar visie en les geeft dat is afgestemd op de unieke leerdoelen, ervaringen en het kennisniveau van de deelnemers. De vorm van de training is interactief, waarbij theorie wordt afgewisseld met opdrachten, oefeningen, casusbesprekingen, zodat de opgedane kennis direct in de praktijk kan worden gebracht. In de trainingen is ruimte en aandacht voor persoonlijke inbreng van de deelnemers, waardoor de lesstof kan worden gelinkt aan de dagelijkse (werk-) situatie van de deelnemers. Een aanrader voor een ieder die graag een uitermate goed verzorgde training wil krijgen op het gebied van communicatie!
9,0
INEKE WINKELS, MAZARS NEDERLAND REGISTERACCOUNTANTS
vrijdag 13 december 2019, 09:16
Had ik het maar eerder gedaan! Eindelijk zicht gekregen op waar het in het schrijfproces mis ging. Plezierige leeromgeving, maatwerk door geboden ruimte voor je eigen challenges, pragmatisch. Uit materiaal voor en achteraf blijkt veel zorg en aandacht voor vasthouden effect. Een aanrader dus.
9,0
STEFAN SCHUILING, STICHTING ZORGEVALUATIE NEDERLAND
vrijdag 29 november 2019, 09:13
Ik heb een zeer leerzame tweedaagse cursus Rapporteren gevolgd. Aan de hand van je eigen teksten leer je efficiënt en prettig leesbaar te schrijven. Mijn lezers zijn er bij gebaat, omdat de structuur en schrijfstijl aansluit bij hun vragen. Het scheelt mij ook tijd bij het schrijven.
9,0
CHRISTEL VOS, DIVISIE SCHADE && INKOMEN
vrijdag 27 september 2019, 09:51
Wil jij doeltreffend rapporteren? In twee dagen leer jij om jouw rapporten helder, kort en krachtig te schrijven. Is dat iets voor jou? Schrijf je dan nu in.
8,0
KRIS PATTIIHA, TALENT & PRO
maandag 15 juli 2019, 18:30
Deze cursus geeft je het gevoel dat je iets al heel je leven fout doet, maar weet dat op een leerzame, positieve en vooral leuke manier aan het licht te brengen. De cursus zorgt ervoor dat jouw tekst niet dertien uit een dozijn is, maar de tekst die iedereen fijn vindt om te lezen. je leert schrijven vanuit het perspectief van de lezer en niet van de schrijver.
9,0
INGE MARINUS, QUALOGY
vrijdag 28 juni 2019, 09:51
De training geeft veel handvatten voor een gestructureerde aanpak van het schrijven van een rapport. Deze kennis kun je direct toepassen in je dagelijkse werk en niet alleen voor rapporten, maar ook voor andere teksten zoals emails.
9,0
QUEENIE NETTEB, TALENT & PRO
donderdag 30 mei 2019, 11:40
Een fijne cursus! De informatie is niet alleen bruikbaar voor het schrijven van cdd rapporten, maar ook toepasbaar bij het schrijven van bijvoorbeeld e-mails. De manier waarop de opdrachten zijn vormgegeven zijn actief, luchtig en niet traditioneel. Door deze aanpak is de leerstof bij mij blijven hangen, ook na een lange werkdag.
8,0
DENNIS VAN PAASSEN, VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN
woensdag 6 maart 2019, 11:54
Deze opleiding is echt een aanrader als je op een snelle en eenvoudige manier meer lezersgericht wil leren schrijven. Hetgeen wat je tijdens de opleiding leert is direct toepasbaar in de praktijk.
8,0
LISA SPREEUWENBERG, SYNTHESE
donderdag 7 februari 2019, 15:59
De training heeft mij weer stappen laten zetten in het schrijven van een rapportage. Een rapportage schrijven was voor mij een hels karwei. Ik wist niet hoe ik moest beginnen en vaak hield ik het zo kort en krachtig dat het er niet duidelijker op werd. Door schrijftips, die naar voren kwamen door er eerst zelf eens over na te denken, werd het schrijven steeds makkelijker. Ik merkte dit in de oefenteksten die ik schreef voor de training. De tips vind ik zo waardevol dat ik het ook leuk vind om dit met andere te delen.
8,0
JOSÉ RÁTKAI, NOORDWIJKSE WONINGSTICHTING
maandag 28 januari 2019, 08:30
Leuke, leerzame training wat op een zeer prettige manier werd gegeven. Het schrijven volgens een werkplan en het piramidemodel geeft het schrijven meer structuur. Op deze manier kun je ook duidelijk de boodschap overbrengen waardoor je overbodige informatie die er eigenlijk niet toe doet kunt schrappen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin om mijn volgende stuk op deze manier op papier te zetten!
8,0
MAIKE WILLUNAT, COMBINATIE JEUGDZORG
maandag 15 oktober 2018, 09:23
Het inbrengen van je eigen teksten en hiermee tijdens de cursus te werken, geeft snel inzicht en maakt dat de training direct aansluit bij je eigen praktijk.
9,0
LEONIE BROUWER, INSTITUUT FYSIEKE VEILIGHEID (IFV)
donderdag 19 juli 2018, 14:11
Loo van Eck een goed taalkundig bureau die op maatgemaakte trainingen maakt. Als je meer bewust wilt zijn en wilt leren over het schrijven en opbouwen van (zakelijke) teksten dan kan ik het taalbureau Loo van Eck absoluut voor een training aanraden. Enthousiaste, vakgerichte mensen die stap voor stap met jou een mooie training kunnen opstellen waar het hele team van kan leren.
10,0
JAN BREEDVELD, OMGEVINGSDIENST ZUID HOLLAND ZUID
vrijdag 6 juli 2018, 10:22
Deze cursus is een regelrechte aanrader. Binnen een 3 dagdelen schrijf je heldere en toegankelijke adviezen en e-mails, helemaal van deze tijd! Doen!!!
9,0
WILLEM VAN DRONGELEN, EVIDES WATERBEDRIJF NV
maandag 25 juni 2018, 07:38
Met doeltreffend rapporteren kan je beter prioriteren. Kijk wat is je doel en doe niet te veel op je gevoel. Werk niet als een trechter, want dan wordt je resultaat alleen maar slechter! Pak de 30 seconden lijn, want dat vindt jouw lezer fijn! Hoe kan je dit in 2 lessen leren? Schrijf je nu in voor de cursus doeltreffend rapporteren!
8,0
JULIKAH CORNELISSE, GGD NOORD- EN OOST-GELDERLAND
maandag 18 juni 2018, 08:37
Bij Loo van Eck kan je diverse nota's leren schrijven: informatienotie, discussienotitie en adviesnotitie. Je leert het belang van lezersgericht schrijven en past dit tijdens de training de toe. Aan de hand van eigen praktijkvoorbeelden, krijg je commentaar op je notities. Dit werkt heel motiverend. Tijdens de training wordt je vanuit een open, niet - oordelende wijze getraind.
9,0
WILLY DE VISSER, TALENT && PRO
zaterdag 9 juni 2018, 14:50
Loop je vast in het schrijven van rapporten? Zie je dat je tekst niet lekker loopt als je het nog een keer naleest? Stuur je een e-mail en krijg je niet meteen de antwoorden die je wilt hebben? Dan is deze cursus wat voor jou! In korte tijd leer je teksten duidelijker te structureren en informatie zo op te schrijven dat een lezer meteen ziet wat je wilt en bedoelt. Tijdens de korte cursus leer je veel door te doen, door het zelf produceren van teksten en problemen in teksten te ontdekken en te verbeteren. Via grappige spelvormen ga je inzien wat je doet als je een tekst schrijft en begrijp je hoe je het beter kunt aanpakken. De cursus is dus lekker interactief. Zeker een aanrader!
8,0
KRISHAN KOELFAT, TALENT && PRO
vrijdag 1 juni 2018, 13:55
Deze cursus geeft je nieuwe inzichten die je in het dagelijks leven kan toepassen, zowel op het werk als privé.
8,0
KARIN ANSING, BIGA GROEP
woensdag 30 mei 2018, 14:41
Ik heb de training ervaren als praktisch en bruikbaar voor mijn werk. Door de afwisseling van theorie, praktijk en oefeningen geeft het een mooie mix. Ook kun je het geleerde direct toepassen!
8,0
KARIN CORTENBACH, SYNTHESE
woensdag 30 mei 2018, 08:35
Worstel jij ook met het schrijven van een voorstel voor het MT/RvT? Volg dan de training rapporteren. Wat geeft de training je: - tips die je meteen kunt toepassen; - positieve feedback op je eigen geschreven stuk; - uitwisseling met mede-cursisten. Mij gaf het veel energie en het levert tijd op in de praktijk!
8,0
MARLIES KOOPS, GEMEENTE ZWARTEWATERLAND
dinsdag 3 april 2018, 10:51
Een gezellige schrijftraining die ook nog eens leerzaam is? Dat kan via Loo van Eck! Samen bezig gaan met teksten die daadwerkelijk gebruikt worden en samen kijken hoe dingen anders kunnen, het kan via de schrijftraining. Leuk en leerzaam!
7,0
LINDSAY MOKARSO, TALENT && PRO
donderdag 22 maart 2018, 22:10
Met haar enthousiasme en humor zorgt Sophie Scheel ervoor dat de tijd zo voorbij vliegt na ook een lange werkdag achter de rug te hebben!
8,0
FEMKE VAN DIJK-KLOOSTERMAN, GEMEENTE ZWARTEWATERLAND
donderdag 22 maart 2018, 09:50
De cursus van Loo Van Eck is erg leerzaam en leuk. Je leert in duidelijke, begrijpelijke taal schrijven. De opdrachten zijn aantrekkelijk.
8,0
WIM DUNNEWOLD, GEMEENTE WIJK BIJ DUURSTEDE
donderdag 15 februari 2018, 08:22
De schrijftraining van Loo van Eck is heel effectief. In slechts enkele uren krijg de cursist de vaardigheid om stukken zodanig te schrijven dat lezers van hun stukken precies de juiste boodschap krijgen.
8,0
CORANNE C ZWIJNEN, GEMEENTE ZWARTEWATERLAND
donderdag 28 december 2017, 10:07
Doe mee met schrijftraining en leer kort en krachtig schrijven! Neem je eigen geschreven teksten (mail, brief, memo of advies) mee dan vallen gegarandeerd wat kwartjes.
9,0
SILJA VAN HOOFF, ACTIEF ZORG
donderdag 21 december 2017, 14:10
De training maakt meer los dan je denkt... Ik heb zo'n vermoeden dat ik nog vaak een 'o-ja'-momentje krijg na deze training. De informatie zet me aan het denken en ik verwacht dat het nog even door werkt. Dank jullie wel voor de fijne trainingsdag.
8,0
KARST BEENS, GEMEENTE ZWARTEWATERLAND
woensdag 6 december 2017, 08:30
De afgelopen periode een schrijftraining gevolgt via Loo van Eck. In deze drie dagdelen veel nieuwe dingen geleerd over de manier van schrijven. Veel praktische tips gekregen. Voor mensen die in hun werk veel te maken hebben met schrijven, is deze training echt een aanrader!
8,0
MATTHÉ RUTTEN, LVNL LUCHTVERKEERSLEIDING NEDERLAND AMSTERDAM AIRPORT SCHIPHOL
woensdag 29 november 2017, 10:14
Een must voor diegene die in een korte tijd de tips & tricks voor een toegankelijke schijfstijl willen leren.
8,0
JANNEKE VAN VEEN, GEMEENTE DEN HAAG
donderdag 23 november 2017, 08:46
Een hele praktische training waarin je leert om op een hele simpele manier je teksten veel helderder en leesbaarder te maken.
8,0
JOOST POTHAST, GEMEENTE HAARLEM
vrijdag 15 september 2017, 09:16
Loo van Eck heeft een verfrissende benadering. De deelnemers worden op hun eigen vlak geconfronteerd met hun werk. Zij krijgen zo de gelegenheid om zichzelf daarin te ontwikkelen. De trainer laat ruimte voor de eigen stijl. De cursist wordt op een open wijze begeleid naar zijn vooruitgang.
8,0
MICHEL TERMOND, GEMEENTE HAARLEM
donderdag 14 september 2017, 09:28
Cursus heeft een sterkt interactief karakter. De uitwisseling van ervaringen met collega's over waar ze tegen aan lopen maakt het extra interessant.
9,0
INGRID HAAZEBROEK, WATERNET
donderdag 13 juli 2017, 08:58
Wil je dat je collega's sneller begrijpen wat je ze hebt te vertellen? Volg dan deze training! Hierna kun je beter, efficiënter en effectiever je doelen verwoorden.
8,0
ARTHUR JONGENEELEN, PROVINCIE FLEVOLAND
donderdag 13 juli 2017, 07:24
Ik beveel de cursus rapporteren van Lve aan omdat je versteld staat over hoe duidelijk leesbaar jouw rapport kan zijn!
8,0
ROSALINDE VAN KRALINGEN, GEMEENTE NEDER-BETUWE
donderdag 6 juli 2017, 13:12
Maak schrijven leuker en overzichtelijker; daar winnen jij én de lezer veel tijd mee.
9,0
JASPER TER BRUGGE, ANACON INFRA
vrijdag 16 juni 2017, 08:57
Goede en duidelijke rapportages schrijven begint bij goede teksten, lezersgericht geschreven. Dat is precies waar de workshop op is gericht.
8,0
SIMONE KERSTEN, GEMEENTE ETTEN-LEUR
donderdag 23 maart 2017, 08:31
Leuke, interessante en fijne training. Direct toepasbaar in de praktijk. Niet alleen op werkgebied fijn om in te leren.
8,0
HENDRIK VAN DER VEEN, THUS WONEN
maandag 28 november 2016, 08:09
Leuke training waarbij de inhoud van een beleidsstuk krachtiger uitgelegd kan worden. Een aanrader!
9,0
INEKE CORNELISSEN, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
vrijdag 11 november 2016, 10:19
Deze training is een eye opener. Je leert anders naar een stuk te kijken. Het is voor iedereen nieuw, maar meteen heel logisch. Dat levert grote stappen op in verbeteringen!
9,0
JEROEN VERHAGEN, NOVA COLLEGE
maandag 3 oktober 2016, 09:58
De afwisselende werkvormen en enthousiaste trainster maken dat deze training erg leerzaam is en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk.
9,0
DAAN THIJSSEN, VAN HATTUM EN BLANKEVOORT
maandag 11 april 2016, 20:19
Vanuit eigen teksten beter leren schrijven in een perfect bedacht trainingsformat. Met een trainster met humor en scherpte. Dat was onze training bij Loo van Eck!
8,0
HANS VAN DE KERKHOF, GEMEENTE NEDERWEERT
donderdag 7 april 2016, 08:22
De cursus Helder en overtuigend schrijven was voor mij een echte eye-opener. Heel veel teksten worden toch vanuit de schrijver gedachte geschreven terwijl ze meer lezersgericht moeten zijn om helder en overtuigend over te komen. Met de tips en trucs van deze cursus heb ik handvaten gekregen die ik in de praktijk mooi kan gaan toepassen.