8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 238 evaluaties
9,0
ESTHER LANKHUIJZEN, HAAGSE HOGESCHOOL
maandag 2 maart 2020, 09:54
Interessante cursus, waarin de cursist leert dat beelden bij een tekst of in plaats van een tekst vaak verhelderend zijn. Door middel van interactie, samenwerking en zelf doen wordt de informatie op een leuke en duidelijke manier overgebracht.
9,0
ARNOLD BERKHOUT, GEMEENTE ALKMAAR
donderdag 30 januari 2020, 15:36
Visueel communiceren. Hoe kom ik over met mijn boodschap, hoe breng ik mijn boodschap het beste over? Dat leer je snappen in deze cursus. Niet als de oplossing maar wel om als geoefende nieuwsgierige communicator verder het pad gaat verkennen. En daar horen natuurlijk de mooiste beeldende plaatjes bij.
8,0
LAURENS VAN WOERKOM, DOPPER
woensdag 4 december 2019, 14:09
De training Visueel communiceren geeft praktische handvatten je boodschap over te brengen op een meer visuele en beklijvende manier.
9,0
CISCA VAN RIESSEN, CARINOVA
maandag 25 november 2019, 14:35
Het was een inspirerende training waarbij ik geleerd heb om mijn eigen ingebrachte praktijkvoorbeelden visueel weer te geven. Dit heeft mij veel ideeen opgeleverd die ik direct kan toepassen in mijn werk, bijvoorbeeld bij het schrijven van rapporten, geven van presentaties enz.
8,0
SARAH DE KEIJZER, CENTRADA
woensdag 30 oktober 2019, 09:01
'Een plaatje zegt meer dan 1.000 woorden'.... We kennen de kreet allemaal, maar wat kun je met deze wijsheid in jouw vak als communicatiemedewerker? Nou, heel veel! Tijdens de training Visueel communiceren leren we je hoe je jouw boodschap kan vertalen naar beeld. Ook als er geen Dali of Van Gogh in jou huist, kun je met een paar praktische tips de leukste beelden en illustraties maken! Maak de kunstenaar in jou wakker en meld je nu aan voor deze leuke eendaagse training!