8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 376 evaluaties
8,0
PAULA STOFFIJN, SNIJLAB
vrijdag 21 mei 2021, 11:40
Deze training was heel leerzaam. We hebben geleerd om het schrijven van een tekst structureel aan te pakken. Heel goed een scherpere blik te krijgen op copy teksten.
8,0
MARLIES HOFSTEDE, MARLIES HOFSTEDE PHOTOGRAPHY
maandag 10 mei 2021, 13:13
Nuttige training, geeft me houvast bij het schrijven van teksten. Helder en gestructureerd uitgelegd door leuke trainer. Online gaat prima, dan heb je juist de rust om te kunnen focussen op de teksten die je ook moet lezen.
8,0
JAN SCHENKELS, RVDB
maandag 10 mei 2021, 11:07
Ik heb een hele leerzame training gehad van Diede. Ondanks dat het online plaatsvond, was er genoeg afwisseling en interactie in de training. Vooral de praktische schrijftips zullen mij erg helpen bij mijn teksten. Ik zou deze training dan ook aan iedereen willen aanraden.
10,0
CAROLA DE LEEUW, BNP PARIBAS CARDIF NEDERLAND HOLDING BV
vrijdag 7 mei 2021, 16:40
De training copywriting is een echte eye-opener. Met de tips uit deze training kan je een mooi, pakkend stuk tekst schrijven!
8,0
KARIN VAN SOLINGEN, ONEST
dinsdag 4 mei 2021, 10:55
Een leerzame (en leuke!) training voor iedereen die regelmatig teksten schrijft. De tips die ik heb gekregen pas ik dagelijks toe in mijn werk en maken mijn teksten direct beter.
8,0
SANDRA BUITENDIJK, ONEST
woensdag 21 april 2021, 12:25
Als cursist ben je actief bij de training betrokken. Na een klein gedeelte theorie ga je direct aan de slag om het in de praktijk te brengen met je eigen geschreven teksten. Er worden goede tips gedeeld die gelijk in de praktijk zijn toe te passen. De tips zijn bovendien ook voor meerdere soorten teksten te gebruiken.
9,0
MARK GÖBEL, SANA COMMERCE
woensdag 10 februari 2021, 08:41
Deze training vond ik erg leerzaam. De tijd gaat snel voorbij omdat je veel bezig bent met oefeningen. Feedback krijg je gelijk te horen en is persoonlijk. Hierdoor ben je gelijk een betere schrijver, want je kan alles in de praktijk toepassen.
8,0
JOOP IEDEMA
dinsdag 9 februari 2021, 09:15
Deze training heeft me geholpen om makkelijker een tekst te maken en in te delen. Ook het inleven in de lezer en hoe je daar mee omgaat werkte voor mij goed. Waar ik eerder het gevoel had van waar begin ik, is dat nu grotendeels weggenomen.
10,0
CAROLINE WILLEMS, BTV CONTROL
dinsdag 9 februari 2021, 08:58
Deze dag heb ik zoveel kapstokjes gekregen die ik kan gebruiken elke keer als ik een nieuwe tekst ga schrijven, dat schrijven nooit meer hetzelfde zal zijn voor mij. Korte zinnen, doelgroep, koopmotief.. deze woorden zullen steeds door mijn hoofd razen als ik teksten schrijf vanaf nu. Dank je wel voor deze leerrijke dag!
8,0
LISETTE BEELEN, SINT MAARTENSKLINIEK
donderdag 14 januari 2021, 09:09
Een leerzame training gegeven door een enthousiaste docent.
9,0
LINDA LANSDAAL, SINT MAARTENSKLINIEK
donderdag 14 januari 2021, 08:41
In één dag de belangrijkste theorie van het commercieel schrijven weer opgefrist.
8,0
MONIEK NEIJNENS, RABOBANK GROEP
woensdag 12 augustus 2020, 16:48
Ik vond het een erg leuke en leerzame training. Je hebt echt iets aan de uitleg en tips die je krijgt. Een echte aanrader!
8,0
PIETER-PAUL FRANKEN, GRAPHICALL SYSTEMS
donderdag 6 augustus 2020, 09:10
De training was erg leerzaam. Er wordt goed ingegaan op aspecten die aan het licht komen tijdens mijn werk. Door middel van oefening krijg je de lesstof onder de knie. Goede training en goede uitleg.
10,0
WILLIAM BULTS
dinsdag 4 augustus 2020, 16:50
Zeer goede training, de trainer heeft verstand van copyright, en weet wat ze zegt. Ik heb veel geleerd wat ik in de toekomst kan toepassen.
8,0
KAREN OHLENBUSCH, BURO COO
zondag 5 juli 2020, 12:40
Een interessante training, gaat lekker snel omdat het maar 1 dag is. Ik heb veel kennis opgedaan en kan dat direct in de praktijk toepassen.
8,0
MARTIJN VERHOEVEN, DUBBELDAM & COMPANY
maandag 29 juni 2020, 09:00
Leerzame training over diverse vormen van teksten. Bruikbare tips voor het aantrekkelijker schrijven.
8,0
THIJS-JAN TROUWBORST, DUBBELDAM & COMPANY
maandag 29 juni 2020, 08:45
De training was erg leerzaam. De trainer was erg enthousiast en wist waar hij het over had. Ik ga nu zeker anders naar teksten kijken, en zal bij het schrijven beter letten op opbouw en stijl.
9,0
JASPER BOS, SPECK POMPEN NEDERLAND B.V.
maandag 2 december 2019, 08:56
Een duidelijke training waarbij alle aspecten van een creatieve commerciële tekst aan bod komen. Met de handvatten die je deze dag krijgt kun je een pakkende tekst schrijven.
7,0
NOELLE KOOTER
maandag 25 november 2019, 13:51
Schrijf je Rijk! "Wat kun je nou helemaal leren in één dag? Vast weer zo'n training die je binnen een week vergeten bent. Hoe zat het ook alweer met de 70-20-10 regel?" Met gepaste reserve begon ik aan de ééndaagse training Commercieel Schrijven bij LVE. Ik werd ontvangen met koffie en een bonbon, de trainer kwam binnen de eerste slides verschenen op het scherm en BOEM! Ik was om! Ik zat er meteen in. En na een intensieve dag waarin we vooral veel zelf gedaan hebben kan ik oprecht zeggen dat mijn creatieve brein weer volop aan staat. En de eerste positieve reacties op mijn werk zijn ook al binnen. Een dagje leren bij LoovanEck is een ware verrijking!
8,0
MARISSA NAFZGER, KOMMAGO B.V.
maandag 15 juli 2019, 17:11
Woorden op papier zetten en die tot een tekst vormen, dat kan vrijwel iedereen. Maar commercieel schrijven is een vak. En dat is wat tijdens de training Commercieel Schrijven maar weer eens duidelijk wordt. Dacht ik nog dat ik redelijke teksten schreef, waarin de unique selling points van producten duidelijk naar voren komen, blijkt dat toch niet het allerbelangrijkste te zijn. Wat dan wel? Dat heb ik tijdens deze training geleerd. Gedurende de dag wisselen theorie en creatieve opdrachten elkaar af. De tijd vliegt mede door het enthousiasme van de trainster en de afwisseling. Een perfecte training om de pen weer eens aan te scherpen.
9,0
CECIEL VAN DER PAS - KEUBEN, BOUWBEDRIJF VAN GRUNSVEN
donderdag 23 mei 2019, 11:16
Twijfel je om aan deze training mee te doen? De cursusdag is het zeker waard door: - de fijne combinatie van uitleg en zelf doen. Geen lange monologen. Je gaat zelf aan het werk en leert dus meteen het nieuw geleerde toe te passen; - tips & tricks uit de praktijk. Herkenbaar en later terug te lezen; - de positieve en enthousiaste manier van lesgeven door de trainer. Zo blijf je zelf de hele dag alert en enthousiast. Kortom: gewoon doen!
8,0
DAVE KUIJPERS, RABOBANK NEDERLAND
vrijdag 8 maart 2019, 16:19
Leuke en interessante training waarin je veel tips en trucs te horen krijgt. Feedback op je eigen teksten en andere teksten ontvangt om zo een beter beeld te krijgen en te vormen hoe je het meest effectief een tekst kunt opschrijven en bepaalde zaken het beste kunt verwoorden. Daarnaast is de aangeboden taxi service vanuit het centraal station een pluspunt. Goed geregeld!
8,0
HANS VAN KLAARBERGEN, DOMINASS ASSURANTIËN
donderdag 13 september 2018, 16:05
Door de training ben ik anders gaan kijken naar mijn eigen teksten, ik heb echt nieuwe energie gekregen. Enerzijds door het aangeboden lesmateriaal maar zeker ook de input van medecursisten. Een aanrader voor iedereen die met commerciële teksten werkt.
10,0
WIEKE VAN DER ZEE, ENO
donderdag 13 september 2018, 11:33
Door deze training te volgen, kun je teksten schrijven die iedereen wil lezen. Je leert welke structuur goed werkt, hoe je koppen goed toepast en je krijgt handige tips over stijl, opbouw en woordgebruik.
9,0
BARBARA VAN LUYTELAAR, GEMEENTE HELMOND
donderdag 19 april 2018, 10:29
Wil jij jouw persberichten, speeches of artikelen naar een (nog) hoger niveau tillen? Wil jij handvatten aangereikt krijgen om de meest waardevolle ins en outs voor het schrijven van creatieve stukken in de praktijk te kunnen borgen? Leer snel het lezersmotief om te zetten in een mooie tekst naar je doelgroep. De training Creatief Schrijven biedt jou dit!
8,0
JEROEN LUGTENBURG, VAN DEN BAN GROUP
maandag 12 maart 2018, 12:22
Het volgen van de training was zeer prettig. De manier van uitleg is duidelijk en vernieuwend. Daarnaast kan je veel stof direct toepassen en kun je meteen 'beter' worden.
9,0
SUSAN VAN WIERINGEN, ERA CONTOUR
donderdag 15 februari 2018, 09:42
Wil je ook op een leuke manier leren hoe je jouw enquêtes effectiever maakt? Kies voor Tom van Loo van Eck! Met zijn kennis en enthousiasme leert hij je in een paar uur tijd, met realistisch materiaal én een tikkeltje competitie, precies wat je nodig hebt!
9,0
MIRANDA FRANZEL, VEROS METAALWERKEN
woensdag 3 januari 2018, 09:15
Commercieel schrijven zit ook in jouw pen! Een cursus bij Loo van Eck is echt te gek. Je leert in een duidelijke structuur hoe je een commerciële tekst schrijft. De opbouw van de tekst is hierbij belangrijk. Je kan met eigen materiaal aan de slag in de cursus, zodat het gelijk toegespitst is op wat jij wil leren. Waar liggen de valkuilen en wat zijn de clichés, deze leer je gelijk te herkennen.