8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 359 evaluaties
8,0
WENDY KOLSTE, GEMEENTE HOF VAN TWENTE
woensdag 6 februari 2019, 09:38
Ben je niet zo'n schrijver? Of schrijf je vaak, maar zijn je teksten eigenlijk een beetje saai...? Dan kan ik je de training Schrijven voor het Web zeker aanbevelen. In twee dagdelen ga je praktisch aan de slag. Je leert hoe je je teksten beter kunt afstemmen op de lezer. Ook leer je hoe je aantrekkelijke woorden en zinnen kunt maken. Je krijgt zelfs concrete tips om je teksten creatiever en interessanter te maken. Natuurlijk is er ook 'huiswerk' , maar dat is minder vervelend dan het lijkt. De opdrachten sluiten zo goed aan bij je werk, dat het niet veel extra tijd kost. De oefeningen helpen ook goed om de praktische tips ook echt toe te passen. Want je leert het alleen maar door het daadwerkelijk te doen. Kortom: wil je nóg beter leren schrijven (en wie wil dat nou niet...), volg dan deze training!
8,0
FEMKE VAN DEN BERGE, GEMEENTE LANDERD
dinsdag 27 november 2018, 10:26
De Training Webteksten is een erg leerzame en leuke training. Erg fijn dat je in de training gelijk aan de slag gaat met schrijven en het toepassen van de lesstof. En doordat je met eigen webteksten werkt, kan je deze gelijk verbeteren.
9,0
MEREL HOEZEN, HIERHEBIKPIJN.NL
dinsdag 21 augustus 2018, 10:37
Het was een hele goede cursus/ training. Ik heb er veel van geleerd en kan direct het geleerde in de praktijk brengen. De begeleider was duidelijk in de uitleg.
10,0
NICOLINE KLEIN, DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET
woensdag 28 maart 2018, 10:34
Denk je alles al te weten over het schrijven van webteksten? Dan moet je een training gevolgd hebben bij LvE; anders valt er nog veel te leren. Deze training is een must voor iedereen die wel eens teksten schrijft voor het web, ook als je denkt dat je alles al weet.
9,0
JAAP VAN BUREN, DE BIBLIOTHEEK AAN DE VLIET
dinsdag 27 maart 2018, 15:59
Je schrijft regelmatig voor de website van het bedrijf waar jij werkt. Maar je hebt het idee dat je teksten net wat duidelijker en korter kunnen. In één dag leren we jou hoe je tekst op je website nog beter opvalt. Doe mee met de cursus Webteksten schrijven!