8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 359 evaluaties
7,0
SAM DERKS, CSU GROEP B.V.
donderdag 12 december 2019, 10:52
Weet jij hoe bezoekers van jouw website de teksten ervaren? Veel voorkomende problemen zijn te veel scrollen, langdradige teksten en weinig overzicht. In deze training ga je gelijk aan de slag met jouw webteksten. Je verleidt je lezer, bouwt je teksten overzichtelijk op en schrijft SEO-vriendelijk.
9,0
ELS SCHUMAN, LEAF
woensdag 27 november 2019, 17:15
De training Webteksten schrijven heeft mij meer inzicht gegeven in hoe je webteksten aantrekkelijker kunt opschrijven zodat ze beter worden gelezen. Wat wel werkt en wat niet, en waarom. Bovendien krijg je veel praktische tips.
8,0
WENDY KOLSTE, GEMEENTE HOF VAN TWENTE
woensdag 6 februari 2019, 09:38
Ben je niet zo'n schrijver? Of schrijf je vaak, maar zijn je teksten eigenlijk een beetje saai...? Dan kan ik je de training Schrijven voor het Web zeker aanbevelen. In twee dagdelen ga je praktisch aan de slag. Je leert hoe je je teksten beter kunt afstemmen op de lezer. Ook leer je hoe je aantrekkelijke woorden en zinnen kunt maken. Je krijgt zelfs concrete tips om je teksten creatiever en interessanter te maken. Natuurlijk is er ook 'huiswerk' , maar dat is minder vervelend dan het lijkt. De opdrachten sluiten zo goed aan bij je werk, dat het niet veel extra tijd kost. De oefeningen helpen ook goed om de praktische tips ook echt toe te passen. Want je leert het alleen maar door het daadwerkelijk te doen. Kortom: wil je nóg beter leren schrijven (en wie wil dat nou niet...), volg dan deze training!
8,0
FEMKE VAN DEN BERGE, GEMEENTE LANDERD
dinsdag 27 november 2018, 10:26
De Training Webteksten is een erg leerzame en leuke training. Erg fijn dat je in de training gelijk aan de slag gaat met schrijven en het toepassen van de lesstof. En doordat je met eigen webteksten werkt, kan je deze gelijk verbeteren.
9,0
MEREL HOEZEN, HIERHEBIKPIJN.NL
dinsdag 21 augustus 2018, 10:37
Het was een hele goede cursus/ training. Ik heb er veel van geleerd en kan direct het geleerde in de praktijk brengen. De begeleider was duidelijk in de uitleg.