8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1936 evaluaties
9,0
INEKE WINKELS, MAZARS NEDERLAND REGISTERACCOUNTANTS
vrijdag 13 december 2019, 09:16
Had ik het maar eerder gedaan! Eindelijk zicht gekregen op waar het in het schrijfproces mis ging. Plezierige leeromgeving, maatwerk door geboden ruimte voor je eigen challenges, pragmatisch. Uit materiaal voor en achteraf blijkt veel zorg en aandacht voor vasthouden effect. Een aanrader dus.
9,0
STEFAN SCHUILING, STICHTING ZORGEVALUATIE NEDERLAND
vrijdag 29 november 2019, 09:13
Ik heb een zeer leerzame tweedaagse cursus Rapporteren gevolgd. Aan de hand van je eigen teksten leer je efficiënt en prettig leesbaar te schrijven. Mijn lezers zijn er bij gebaat, omdat de structuur en schrijfstijl aansluit bij hun vragen. Het scheelt mij ook tijd bij het schrijven.
9,0
CHRISTEL VOS, DIVISIE SCHADE && INKOMEN
vrijdag 27 september 2019, 09:51
Wil jij doeltreffend rapporteren? In twee dagen leer jij om jouw rapporten helder, kort en krachtig te schrijven. Is dat iets voor jou? Schrijf je dan nu in.
8,0
KRIS PATTIIHA, TALENT & PRO
maandag 15 juli 2019, 18:30
Deze cursus geeft je het gevoel dat je iets al heel je leven fout doet, maar weet dat op een leerzame, positieve en vooral leuke manier aan het licht te brengen. De cursus zorgt ervoor dat jouw tekst niet dertien uit een dozijn is, maar de tekst die iedereen fijn vindt om te lezen. je leert schrijven vanuit het perspectief van de lezer en niet van de schrijver.
9,0
INGE MARINUS, QUALOGY
vrijdag 28 juni 2019, 09:51
De training geeft veel handvatten voor een gestructureerde aanpak van het schrijven van een rapport. Deze kennis kun je direct toepassen in je dagelijkse werk en niet alleen voor rapporten, maar ook voor andere teksten zoals emails.