8,5
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 1929 evaluaties
8,0
DENNIS VAN PAASSEN, VEILIGHEIDSREGIO HAAGLANDEN
woensdag 6 maart 2019, 11:54
Deze opleiding is echt een aanrader als je op een snelle en eenvoudige manier meer lezersgericht wil leren schrijven. Hetgeen wat je tijdens de opleiding leert is direct toepasbaar in de praktijk.
8,0
LISA SPREEUWENBERG, SYNTHESE
donderdag 7 februari 2019, 15:59
De training heeft mij weer stappen laten zetten in het schrijven van een rapportage. Een rapportage schrijven was voor mij een hels karwei. Ik wist niet hoe ik moest beginnen en vaak hield ik het zo kort en krachtig dat het er niet duidelijker op werd. Door schrijftips, die naar voren kwamen door er eerst zelf eens over na te denken, werd het schrijven steeds makkelijker. Ik merkte dit in de oefenteksten die ik schreef voor de training. De tips vind ik zo waardevol dat ik het ook leuk vind om dit met andere te delen.
8,0
JOSÉ RÁTKAI, NOORDWIJKSE WONINGSTICHTING
maandag 28 januari 2019, 08:30
Leuke, leerzame training wat op een zeer prettige manier werd gegeven. Het schrijven volgens een werkplan en het piramidemodel geeft het schrijven meer structuur. Op deze manier kun je ook duidelijk de boodschap overbrengen waardoor je overbodige informatie die er eigenlijk niet toe doet kunt schrappen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin om mijn volgende stuk op deze manier op papier te zetten!
8,0
MAIKE WILLUNAT, COMBINATIE JEUGDZORG
maandag 15 oktober 2018, 09:23
Het inbrengen van je eigen teksten en hiermee tijdens de cursus te werken, geeft snel inzicht en maakt dat de training direct aansluit bij je eigen praktijk.
9,0
LEONIE BROUWER, INSTITUUT FYSIEKE VEILIGHEID (IFV)
donderdag 19 juli 2018, 14:11
Loo van Eck een goed taalkundig bureau die op maatgemaakte trainingen maakt. Als je meer bewust wilt zijn en wilt leren over het schrijven en opbouwen van (zakelijke) teksten dan kan ik het taalbureau Loo van Eck absoluut voor een training aanraden. Enthousiaste, vakgerichte mensen die stap voor stap met jou een mooie training kunnen opstellen waar het hele team van kan leren.