8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 7183 evaluaties
10,0
RAVI SCHOT, GEMEENTE ALMERE
maandag 8 februari 2021, 09:25
Ik vond de training leerzaam maar vooral bruikbaar. Ik merkte dat ik soms toch nog 'schrijversgericht' schrijf ipv lezersgericht. Dit was weer een goed moment om weer voornamelijk lezersgericht te schrijven.
9,0
KARIN VOS, GEMEENTE GOOISE MEREN
vrijdag 5 februari 2021, 11:35
Laagdrempelige en duidelijke goed op de (eigen) praktijk gerichte training. Snel toe te passen in de praktijk.
8,0
ASTRID SCHREVEN, WERKORGANISATIE DRUTENWIJCHEN
maandag 1 februari 2021, 13:32
Een leerzame opfriscursus die ik met plezier heb gevolgd. Ik ben weer meer bewust geworden van hoe je nog actiever schrijft in begrijpelijke taal. Ook het volgen van de elearning (de modules voorafgaand aan de training) vond ik erg leerzaam.
9,0
SHARON LEKKERKERKER, MITROS
dinsdag 26 januari 2021, 17:14
Ik schrijf al lang allerlei soorten brieven naar bewoners en mail veel met stakeholders. Ik dacht dat ik dat al aardig deed, maar ik heb zoveel handige nieuwe kennis opgedaan! Deze training had ik jaren eerder moeten doen. De kennis is niet alleen handig voor in brieven, maar ook voor allerlei ander schriftelijk contact. Ik kan er helemaal tegenaan!
8,0
MOUNIA EL MOUDEN, GEMEENTE NIJMEGEN
dinsdag 19 januari 2021, 08:32
Een zeer informatieve en praktische training waar een stevige e-learning als voorbereiding bij zat. Iedere beleidsadviseur zou deze training gevolgd moeten hebben en het liefst ook herhalen eens in de zo veel tijd. De enthousiaste trainer en de diverse, actieve groep maakten het plaatje compleet.
10,0
GERRITA WIMMERS, GEMEENTE DE RONDE VENEN
donderdag 14 januari 2021, 17:56
Een leuke, leerzame, gevarieerde en praktische training!
8,0
MARIEL FIESELER, WERKORGANISATIE LANGEDIJK EN HEERHUGOWAARD
woensdag 6 januari 2021, 17:32
Interactief, persoonlijke feedback en de diverse momenten maken voor mij dat het beter beklijft: een webinar met de groep, de maatwerk e-learning op een moment wat mij zelf het beste uitkomt en tussendoor oefenen met voorstellen schrijven. Uiteindelijk gaat het om het schrijven. Hiermee heb ik meer handvat gekregen om heldere adviezen te schrijven! Dank
7,0
MARLOES HUT, MAASDELTA GROEP
woensdag 6 januari 2021, 08:32
De ME-Learning moet je echt doen! Er wordt goed uitgelegd hoe je duidelijk en leesbaar een mail schrijft. De training is online en zo kan je de training in je eigen tempo volgen.
8,0
MARTINE BOEREE, ROC VAN AMSTERDAM
zondag 27 december 2020, 14:38
Ik vond het echt een hele leuke, leerzame en nuttige training! Helemaal op maat gemaakt en een mooie verdeling tussen zelfstudie en online lessen. De vorm en inhoud van de training hebben mij echt verder geholpen.
8,0
ARIE-JAN AALBERTSEN, UWV
donderdag 24 december 2020, 15:48
De training geeft je aan de hand van een duidelijke structuur/theorie de mogelijkheid om goede rapporten te schrijven.
9,0
YOURI VAN GOGH, FLEET SUPPORT
maandag 21 december 2020, 09:29
Diede weet op een spontane en interactieve manier duidelijk te maken hoe een goede offerte moet worden opgebouwd, zodat de kernboodschap voor de lezer duidelijk te begrijpen is.
8,0
FLOOR KROOM, GEMEENTE VELDHOVEN
maandag 21 december 2020, 08:58
Een heldere, afwisselende training, waarin diep ingegaan wordt op de inhoud en vorm van een adviesnota. De trainers zijn rustig, duidelijk en enthousiast.
8,0
STEFAN VALKENBURG, BENNING NL
donderdag 17 december 2020, 19:36
Tijdens de ME-Learning wordt er duidelijk hoe een mail het beste is qua opbouw. Wanneer dit binnen een organisatie toegepast wordt zal dit een positieve uitstraling creëren. De professionaliteit van het bedrijf kan hierdoor zeker verbeteren. Ook klanten kunnen sneller en duidelijker een antwoord krijgen. Hierdoor zijn er minder mails nodig om hetzelfde doel te bereiken.
9,0
PIETER VAN VEEN, GEMEENTE URK
maandag 7 december 2020, 16:05
Heel goed te volgen, ook digitaal. Goede opbouw en voor de organisatie een goed instrument om uniform te kunnen werken.
9,0
MADHVY REWAT, RIJSWIJK WONEN
donderdag 3 december 2020, 08:26
De online training, is het nieuwe nu. Het schiet zeker niet te kort in je verwachtingen je gesprekstechnieken aanvullen of bijschaven is altijd wel een uitdaging maar op deze manier is het zeer aangenaam.
8,0
NELLEKE FLINK, GEMEENTE LEEUWARDEN
maandag 30 november 2020, 11:15
Het webinar inspireerde me om zelf met verhalen vertellen aan de slag te gaan. Zelfs van een redelijk saaie opdracht kun je nog een mooi verhaal maken...
9,0
MARJOLEIN TEUNISSEN, GEMEENTE MOLENLANDEN
vrijdag 27 november 2020, 09:19
De training raads- en collegevoorstellen bracht mij inzicht in de meerwaarde van het format. Ik kreeg concrete tips hoe ik het voorstel op moet stellen. Er was goede aandacht voor de strategische kant van de advisering in het voorstel. En tot slot werd het op een heldere en deskundige wijze gedoceerd.
8,0
ANNEMIEKE BAK, GEMEENTE BERKELLAND
maandag 23 november 2020, 19:42
Heldere digitale training, die ook meteen praktisch toepasbaar is.
10,0
WIEKE VAN GERWEN, IDDINK GROUP
maandag 23 november 2020, 13:51
Een prima training met professionele trainer en acteur. De acteur zette ons precies op de plek die we nodig hadden. De trainer hield het overzicht gaf iedereen de ruimte en gelijke kansen.
9,0
EVELIEN SCHERPENHUIJSEN, GEMEENTE HAARLEMMERMEER
maandag 23 november 2020, 12:08
Een overzichtelijke, prettige en afwisselende training in twee delen: Theorie met veel mogelijkheden om mee- en vooruit te denken en vragen te stellen. In het tweede deel bespreek en leer je van de huiswerkopdracht. Daarnaast maak en bespreek je een tweede opdracht. Kortom een leerzame training die ik in de praktijk veel ga toepassen.
9,0
ESTHER VAN DER MEER, NAKTUINBOUW
maandag 23 november 2020, 10:11
Fijne training. Ondanks dat het online is toch persoonlijk!
9,0
SABINE BOUKENS, GEMEENTE MEDEMBLIK
woensdag 4 november 2020, 16:11
Leuke en leerzame training, goed kunnen oefenen met huiswerkopdrachten en nuttige feedback gekregen.
9,0
KIM VAN DER WIJNGAART, STAEDION
woensdag 4 november 2020, 14:17
Ik vind het een zeer leerzame training die makkelijk te volgen is. Het is niet betuttelend, maar geeft wel voldoende handvaten om op een goede (B1) manier te communiceren met onze bewoners.
10,0
A. VAN DALEN, GEMEENTE HARDERWIJK
vrijdag 30 oktober 2020, 11:31
Ik heb met veel positieve energie de training gevolgd. Efficiënt en op geen enkele manier langdradig. De trainer legt op een rustige en aansprekende manier uit. Vervolgens pas je het geleerde in de oefenstof toe. Het heeft mij goed inzicht gegeven in mijn schriftelijke communicatie. De e-learning werkt voor mij heel goed, omdat ik mijn eigen tempo kon bepalen.
8,0
IVY BICENTINI, GEMEENTE BERG EN DAL
woensdag 28 oktober 2020, 12:53
Een hele leerzame training om alle ins en outs te leren over het schrijven van voorstellen binnen een gemeente.
8,0
MYRTHE HAGEMANS, GEMEENTE BERG EN DAL
woensdag 28 oktober 2020, 11:50
Digitale trainingen kunnen soms wat droog worden, waardoor het moeilijk is je aandacht erbij te houden. Dat was bij deze training zeker niet het geval! Op een enthousiaste en afwisselende manier gingen we door de onderwerpen heen. Daarbij was er tijd voor theorie, maar ook voor praktijk. Een leerzame cursus die me bij het maken van lezersgerichte voorstellen zeker gaat helpen. Daar word ik niet alleen zelf blij van, maar vooral de bestuurders van de gemeente.
8,0
GERARD FIDDER, GEMEENTE ARNHEM
woensdag 21 oktober 2020, 14:07
Begrijpelijke en praktische training, die goed aansluit bij de situatie in de gemeente Arnhem.
9,0
ERICA WANDERS, GEMEENTE ZAANSTAD
woensdag 21 oktober 2020, 12:00
De digitale training Helder! Zaans van Loo van Eck vind ik een hele waardevolle training. Echt een aanrader. Het helpt mij om duidelijker te communiceren met inwoners en collega's. Fijn dat hij interactief is en veel waardevolle tips geeft over structuur en stijl.
8,0
MARJAN VAN DER WAL, GEMEENTE NOARDEAST-FRYSLÂN
dinsdag 20 oktober 2020, 09:28
Ik was eerst wat kritisch over de online training. Fysiek vind ik plezieriger, maar het was eigenlijk best leuk. Een plezierige trainer en veel afwisseling in de training. Ook in groepjes oefenen was erg geslaagd. Kortom, ik ga zeker aan de slag met het geleerde. Bedankt!
8,0
STEVEN S DE HEER, WOONSTICHTING DE KEY
woensdag 7 oktober 2020, 13:54
De training en trainer bood in het juiste ritme de lesstof aan. Naast de gezamenlijke online sessies kon je goed zelfstandig de training volgen met allerlei verschillende oefenvormen. Ook de feedback van de trainer was kundig en gaf inzichten waar je direct mee aan de slag kon. Absoluut een aanrader voor iedereen die met directievoorstellen te maken krijgt en/of heeft.
9,0
MIRANDA KORTHOUT, GEMEENTE 'S-HERTOGENBOSCH
maandag 5 oktober 2020, 10:14
Goede training. Doordat het digitaal was, leken de casussen nog echter. Goede feedback en daarna nogmaals oefenen echt top. Trainer en acteur speelde zeer goed in op onze wensen.
9,0
ELS STEEHOUWER, GEMEENTE MOLENLANDEN
maandag 5 oktober 2020, 10:10
Ik vond de training top. Twee keer 3,5 uur lang geïnspireerd worden op een ogenschijnlijk nonchalante manier, maar zo professioneel. Met humor, respect en afwisseling dat je bijna vergeet dat je ook op inhoud veel leert over begrijpelijke taal. Weer nieuwe energie om met taal aan de slag te gaan! NB Ik keek uit naar de klassikale training, omdat het weer mocht. En die training voldeed aan mijn (hoge) verwachtingen. Extra omdat je je collega's weer zag. Toen noodgedwongen het tweede dagdeel ditigaal moest, was dat jammer. Maar dat gevoel was van korte duur. Snel schakelen door de trainers van Loo van Eck met als resultaat: een net zo leuke, afwisselende training. Mijn complimenten.
9,0
KAREN BASILIO, MITROS
donderdag 3 september 2020, 17:15
Ik vond de training Klantgericht schrijven leuk en leerzaam. De trainer legt de regels duidelijk uit. De video's waren ook prettig en helder. Ik vond het ook fijn dat ik direct feedback van de trainer kreeg.
9,0
BIANCA WISSE, GEMEENTE VLISSINGEN
maandag 31 augustus 2020, 20:28
ik vond deze manier van trainen zeer prettig. Het is zeer efficiënt; door een training op afstand, ben je minder tijd kwijt, terwijl je goed gefocust kan blijven op de lesstof. Het is fijn dat onze ondersteuningsplannen en beschikkingen verwerkt waren in deze training. Hierdoor wordt het een zeer praktische training waarin tools gegeven worden, die wij meteen kunnen toepassen.
9,0
YANNICK SIX, GEMEENTE KRIMPENERWAARD
maandag 31 augustus 2020, 16:12
Het is een erg fijne training. Op een enthousiaste manier wordt je geleerd hoe je komt tot heldere voorstellen voor het college en de raad. De praktische tips zijn daarbij erg behulpzaam!
8,0
CASPER VAN DER WOUDEN, MITROS
maandag 24 augustus 2020, 10:44
Met plezier heb ik deze digitale training Klantgericht Schrijven gevolgd. Door de heldere uitleg en de persoonlijke feedback heb ik er vertrouwen in dat de brieven en e-mails die ik in de toekomst verstuur nog leesbaarder zijn.
8,0
DITTY NIEUWENHUIZE, GEMEENTE VLISSINGEN
maandag 24 augustus 2020, 08:39
Leuke en leerzame training. Laagdrempelig met ruimte voor eigen werk.
8,0
EVELIEN BRANDSMA, GEMEENTE NOORDENVELD
vrijdag 21 augustus 2020, 15:46
Een leuke en leerzame training! Fijne afwisseling van video`s, vragen, samenvattingen, voorbeelden.
8,0
LENNE HUISMAN, PROVINCIE FLEVOLAND
vrijdag 21 augustus 2020, 10:36
Prima training, een mooie mix van algemene kennis en praktische toepassing daarvan (toegespitst op de eigen werkomgeving). Ook de mix van (on line) groepstraining en E-learning is prima. En: een plezierige, deskundige en betrokken docent!
8,0
JAN JIRKA RIJSDIJK, MITROS
dinsdag 18 augustus 2020, 12:13
Je boodschap overbrengen is een koud kunstje. Door de nuttige tips ben ik slimmer gaan schrijven. Ik kan mij nu beperken tot de meest essentiële informatie die de lezer nodig heeft. Deze digitale training is een uitstekend alternatief voor het ouderwetse klaslokaal. Bedankt voor de tips.
10,0
SOFIE VAN BLADEL, MITROS
zondag 9 augustus 2020, 10:14
De cursus is volledig op maat voor het bedrijf en de werknemers. De training is erg persoonlijk en de inhoud is super. De trainers weten goed wat ze doen en waar ze het over hebben. Je kan de training online en op het gemak volgen - met de e-mails van de trainers mis je geen enkele deadline. Top training!
9,0
MADELON VAN DER KEMP, GEMEENTE KRIMPENERWAARD
vrijdag 7 augustus 2020, 12:21
Leerzame online training, waarbij met veel enthousiasme wordt uitgelegd waarom taal zo belangrijk is en hoe wij het beste de bewoners kunnen benaderen
8,0
ANITA STIGT, GEMEENTE KRIMPENERWAARD
dinsdag 4 augustus 2020, 07:46
Leren schrijven op B1 niveau zodat iedereen je brief ook snapt!
8,0
BIANCA ZUIDERWIJK, GEMEENTE OUD-BEIJERLAND
maandag 3 augustus 2020, 12:37
Lekker praktisch met helder methodes!
9,0
STEPHANIE DE LAAT, GEMEENTE NUENEN
woensdag 29 juli 2020, 13:46
Ik vond deze training erg prettig. Zelfs digitaal voelt het alsof je écht contact hebt met de trainer. De praktijkvoorbeelden uit eigen gemeente geven een extra stimulans en zorgen voor punten van herkenning. De positieve en persoonlijke benadering sprak mij erg aan.
8,0
HIDIR KILIÇASLAN, 'THUIS
woensdag 15 juli 2020, 11:45
Het was een leuke interactieve training, het geen wat je leert kun je ook meteen in praktijk toepassen. Een aanrader voor corporatie medewerkers die veel klantcontact hebben.
8,0
WIETSE KUNST, GEMEENTE SCHIEDAM
woensdag 15 juli 2020, 10:52
Plezierige training die je de juiste bouwstenen biedt om jouw verhaal over te brengen.
8,0
RACHEL VAN DER VEER, SOCIALE DIENST DRECHTSTEDEN
woensdag 15 juli 2020, 10:36
Ik vond het een leerzame en leuke trainingreeks. De trainster beschrijft het duidelijk en legt alles goed uit. Het is leuk om te zien dat je zo veel gegroeid bent na drie trainingen.
8,0
SIEMONE SLUIMER, STICHTING INTERMARIS
woensdag 15 juli 2020, 09:04
Wil jij ook dat je huurder begrijpt wat je hem schrijft en wat met je boodschap doet? Volg dan de schrijftraining bij LVE!
9,0
YVONNE DAL-LETTEBOER, GEMEENTE APELDOORN
dinsdag 14 juli 2020, 22:34
Vind je het moeilijk om via social media te reageren op allerlei vragen zoals informatie of klachten?En zoek je de perfecte opleiding? Verder zoeken hoeft echt niet !! met LVE Communicatie is het zo gepiept. Niet denken maar DOEN !
9,0
NOELLE DE ROO, GEMEENTE ROOSENDAAL
dinsdag 7 juli 2020, 17:16
Ik vond het een hele leerzame en leuke training. Hierdoor heb ik weer een nieuwe kijk gekregen op het schrijven van brieven en het overbrengen van informatie op een heldere en persoonlijke manier.
8,0
RESIE BOS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
dinsdag 7 juli 2020, 14:51
Een duidelijke en plezierige training met handige tips. Goed in de praktijk te gebruiken
8,0
ODY RANDSDORP, FAIRWISE BV
maandag 22 juni 2020, 11:22
De praktische, compacte handvatten van de ME-Learning Copywriting heb ik meteen toe kunnen passen op de teksten die ik schrijf. Ik ben heel enthousiast over het resultaat!
10,0
MIRANDE KERKDIJK, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 22 juni 2020, 09:10
De digitale Training Brieven en E-mails schrijven is een leuke en effectieve manier om te leren hoe je heldere brieven schrijft. Er wordt gebruik gemaakt van video's, opdrachten en de brieven die je dagelijks op je werk gebruikt. Dat wat je leert kun je meteen in praktijk brengen.
9,0
SUSANNE KUYLMAN, MITROS
dinsdag 16 juni 2020, 06:02
De digitale training beleidsmatig schrijven vind ik een echte aanrader! Met hele concrete handvatten leer je de leesbaarheid van je teksten enorm verbeteren. Ik had er binnen een week al profijt van! De vorm van deze training is ook erg prettig; je kan zelf inplannen wanneer je de video met uitleg bekijkt, daarna lever je een nieuwe tekst in waar je nog wat persoonlijke tips over krijgt.
8,0
KYRA HABERMEHL, GEMEENTE HAARLEMMERMEER
vrijdag 12 juni 2020, 16:40
De digitale opleiding zit goed in elkaar. De lengte, inhoud en interactie met opdrachtjes is in balans. Erna kan je nog een ME-Learning doen, een thuisopdracht met korte filmpjes en uitleg tussendoor. Ik vond het erg nuttig.
8,0
MARIEKE PRINSSEN, GEMEENTE LINGEWAARD
woensdag 27 mei 2020, 08:36
De digitale training is een mooi alternatief voor een fysieke training op locatie. De persoonlijke feedback heeft ervoor gezorgd dat ik er veel van heb opgestoken! Ook de filmpjes en vragen tussendoor maken het een leuke training om te volgen.
8,0
MIRANDA VAN MOL, GEMEENTE WAALRE
maandag 18 mei 2020, 15:47
Ik kan iedereen de ME-Learning aanbevelen: fris, persoonlijk, op maat gemaakt voor je bedrijf. Dat motiveert om er mee aan de slag te gaan.
9,0
HEIDI KOLFSCHOTEN, WONINGBOUWVERENIGING VECHT EN OMSTREKEN
donderdag 14 mei 2020, 20:15
De ME-Learning is een echte aanrader. Op een speelse en uitdagende manier leer je goede teksten te schrijven zodat je de boodschap op een passende wijze kan overbrengen.
9,0
ANOUK VENDELBOSCH, UBR|HIS
vrijdag 8 mei 2020, 14:43
Ik vond de digitale training interessant. Fijn dat jullie er een digitale versie van hebben kunnen maken door middel van een goed werkende online leeromgeving met leuke filmpjes. Je eigen teksten komen terug, dat maakt het leuker om de cursus te doorlopen.
8,0
JEROEN VISBEEK, KONDORWESSELSAMSTERDAM
donderdag 7 mei 2020, 11:00
Door het volgen van de online training Professioneel e-mailen heb ik meer inzicht gekregen over hoe een ontvanger naar een e-mail kijkt. Door de handige tips ben ik nu in staat om de kernboodschap van mijn e-mails beter over te brengen en duidelijk aan te geven wat ik van de ander verwacht.
10,0
IRENE VAN DEE, GEMEENTE WEST BETUWE
woensdag 6 mei 2020, 10:54
De digitale training Helder en Strategisch Adviseren heeft mij veel tips en tools gegeven om duidelijke voorstellen voor het college en de raad te maken. De persoonlijke begeleiding op afstand was top. De cursusleider bracht met zijn prettige stem de theorie duidelijk naar voren in de korte filmpjes. In een korte tijd heb ik veel geleerd. Ik zou de training dan ook graag aanraden aan collega's.
8,0
HARRY DE SANDERS, ALWEL
woensdag 29 april 2020, 16:21
Zojuist de digitale training Schrijven voor Alwel afgerond. De training werd gemaakt door Loo van Eck, aangeboden en mogelijk gemaakt door Alwel. Ik vond het een fijne training om te volgen. De training is gestructureerd, overzichtelijk en leerzaam!
9,0
MIRANDA GRIJSEN, GEMEENTE ENSCHEDE
dinsdag 28 april 2020, 17:11
De ME-Learning was vaak verhelderend. De lezerskant wordt belicht en geeft inzicht in hoe het anders kan. Je eigen patronen worden blootgelegd. Met input van eigen praktijkvoorbeelden ga je aan de slag en krijg je feedback. Je krijgt goed toe te passen theorie en tips om het vanaf nu anders te kunnen doen. Mijn teksten zullen slagvaardiger en meer boodschapper-gericht worden.
8,0
DAAN NANNE, KONDORWESSELSAMSTERDAM
dinsdag 28 april 2020, 08:17
Wij hebben de cursus zakelijk e-mailen van LVE via een webinar gevolgd. Ik dacht dat ik het wel aardig in de vingers had, maar Sophie heeft mij geholpen om de mails korter, begrijpelijker en doeltreffender te maken! Dit was één van de meest nuttige cursussen die ik in de loop der jaren gevolgd heb omdat het dagelijks toepasbaar is. Bedankt LVE!
8,0
EVA APPELDOORN, ZAYAZ
vrijdag 24 april 2020, 15:24
Een leuke e-training die gebruikt maakt van situaties uit de eigen organisatie. De lessen zijn hierdoor makkelijk en snel toepasbaar. Je hebt er dus direct iets aan!
9,0
JULIE JENTJENS, GEMEENTE GELDROP-MIERLO
vrijdag 24 april 2020, 09:28
Zeer praktische learning waar je ook meteen iets aan hebt. Ik heb allemaal dingen geleerd die ik ook meteen kon toepassen in mijn eigen mails en brieven. Veel tips kwamen voorbij waarvan ik dacht "oh ja logisch!". Maar dat waren toch dingen die ik niet zo opschreef in mijn eigen teksten.
9,0
DAPHNE SUTHERLAND, KONDORWESSELS
donderdag 16 april 2020, 09:50
Ik heb met de webinar meegekeken en dat is mij goed bevallen! De overige trainingen mogen dus ook allemaal digitaal!
9,0
ANITA POLS, GEMEENTE BEVERWIJK
woensdag 15 april 2020, 11:55
Een ontzettend leuke digitale training Je leert veel! Het is interessant en divers. Er komen verschillende thema's aanbod die duidelijk worden uitgelegd. Ook ga je zelf aan de slag met verschillende oefeningen. Heb je een oefening fout? Dan lees je de uitleg waarom iets fout is. Op die manier leggen ze de theorie rustig nog een keer uit. Je doet de digitale training daarom op je eigen tempo.
8,0
WILMA VOGELS, GEMEENTE GELDROP-MIERLO
woensdag 8 april 2020, 11:45
Ik heb de schrijftraining gevolgd in een tijd waarin het coronavirus uitbrak. Daardoor verviel de fysieke 2e lesdag. LvE organiseerde binnen no-time een online sessie. Zo kregen we toch feedback op ons huiswerk en konden we de lesstof afmaken. Complimenten voor jullie creativiteit en inventiviteit!
9,0
SILVIA CANDEIAS CANINHAS, GEMEENTE ZAANSTAD
vrijdag 3 april 2020, 12:27
Super leuke en interessante ME-learning Helder Schrijven gehad. Ik heb er veel van geleerd en zal het geleerde in praktijk gaan brengen. Ik merkte dat ik vanuit mijn opleiding geleerd heb om "moeilijke" woorden te gebruiken en dat hierdoor de boodschap niet altijd helder overkomt bij de ontvanger. Kortom zeer leerzaam!
8,0
ANITA MONDEN, ALWEL
dinsdag 31 maart 2020, 12:50
Training schrijven voor Alwel Helaas kon door het Corona virus de geplande training schrijven voor Alwel niet doorgaan. Niet getreurd, er kwam een alternatief. De ME training. Speciaal op maat gemaakt voor Alwel en voor iedere groep afzonderlijk. Aan de hand van ingestuurde brieven is een digitale training samengesteld. Te volgen in het tempo en op het moment dat het jou past. Al van veel collega's heb ik positieve geluiden gehoord. Dit wil je niet missen. Doe mee, zodat we binnenkort allemaal op dezelfde heldere manier met onze klant communiceren.