8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 7103 evaluaties
8,0
GERARD FIDDER, GEMEENTE ARNHEM
woensdag 21 oktober 2020, 14:07
Begrijpelijke en praktische training, die goed aansluit bij de situatie in de gemeente Arnhem.
9,0
ERICA WANDERS, GEMEENTE ZAANSTAD
woensdag 21 oktober 2020, 12:00
De digitale training Helder! Zaans van Loo van Eck vind ik een hele waardevolle training. Echt een aanrader. Het helpt mij om duidelijker te communiceren met inwoners en collega's. Fijn dat hij interactief is en veel waardevolle tips geeft over structuur en stijl.
8,0
MARJAN VAN DER WAL, GEMEENTE NOARDEAST-FRYSLÂN
dinsdag 20 oktober 2020, 09:28
Ik was eerst wat kritisch over de online training. Fysiek vind ik plezieriger, maar het was eigenlijk best leuk. Een plezierige trainer en veel afwisseling in de training. Ook in groepjes oefenen was erg geslaagd. Kortom, ik ga zeker aan de slag met het geleerde. Bedankt!
8,0
STEVEN S DE HEER, WOONSTICHTING DE KEY
woensdag 7 oktober 2020, 13:54
De training en trainer bood in het juiste ritme de lesstof aan. Naast de gezamenlijke online sessies kon je goed zelfstandig de training volgen met allerlei verschillende oefenvormen. Ook de feedback van de trainer was kundig en gaf inzichten waar je direct mee aan de slag kon. Absoluut een aanrader voor iedereen die met directievoorstellen te maken krijgt en/of heeft.
9,0
MIRANDA KORTHOUT, GEMEENTE 'S-HERTOGENBOSCH
maandag 5 oktober 2020, 10:14
Goede training. Doordat het digitaal was, leken de casussen nog echter. Goede feedback en daarna nogmaals oefenen echt top. Trainer en acteur speelde zeer goed in op onze wensen.