0,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 0 evaluaties
8,0
DEBBY DAM, RINO GROEP
dinsdag 22 maart 2022, 09:29
Leuke praktische korte training. Heel veel oefenen met eigen teksten waardoor je meteen ziet wat er anders kan. Ook gaf Anne veel praktijkvoorbeelden en korte ervaringsoefeningen die echt helpen om meer in de schoenen van de lezer te gaan staan. Omdat de training maar één dag is gaat wel alles vliegensvlug, dus verwacht niet teveel verdieping.
9,0
ED PEPERKAMP, VAN RIET MHS B.V.
maandag 21 maart 2022, 16:46
De training geeft een gedegen leidraad voor het schrijven van instructies en handleidingen. Goed gereedschap om jouw doelgroep met succes te bereiken met jouw boodschap.
8,0
MIRIAM PANIS, MEDIMO
maandag 7 maart 2022, 11:25
leuke interactieve training die je helpt een gestructureerde en heldere handleiding te schrijven
8,0
PAUL HOEKJAN, MEDIMO
maandag 28 februari 2022, 18:05
Was leerzaam en ook confronterend. Hierdoor wel beter inzichten gekregen in het maken van duidelijke instructies.
8,0
MARTIN SELIER, HES INTERNATIONAL
woensdag 20 oktober 2021, 11:32
Een kundige vrouw die in staat is om de gang erin te houden en zo de tijdsplannig perfect aan te houden.
7,0
MARCEL KLEIJWEGT, HES INTERNATIONAL
woensdag 20 oktober 2021, 10:26
Leerzaam, ik weet nu dat ik op de goede weg ben met het schrijven van instructies
9,0
CHARLES GROENENDIJK, GEMEENTE DOESBURG
dinsdag 19 oktober 2021, 11:40
In de training gaat de trainer zeer specifiek in op de ingezonden stukken van de trainees. Daarom is het zo belangrijk om deze in te zenden. Je leert er individueel zo veel van en het zou zonde zijn om dat dus niet te doen. Dit is wat de kracht was van deze training. Meer later...
6,0
PETER BONS, BUS INDUSTRIAL TOOLS
vrijdag 17 september 2021, 08:43
De eerste fase was niet goed, maar dat is algemeen bij digitale lessen, de tweede was duidelijk beter, omdat men nu fysiek aanwezig was en kwamen de verschillende inzichten duidelijk naar voren
8,0
ILSE SCHRA, BUS INDUSTRIAL TOOLS
woensdag 15 september 2021, 14:45
Het was een goede training om handvatten aan te reiken voor het schrijven van instructies en/of handleiding voor cursisten die weinig tot geen ervaring hebben hiermee. Tijdens mijn studies heb ik soort gelijke semesters gehad omtrent deze vorm van schrijven waardoor veel onderwerpen terugkerende onderwerpen waren maar dat is persoonlijk.
9,0
GEERT BERGER, HLTSAMEN
maandag 19 juli 2021, 09:49
Ik kreeg praktische tips om helder te schrijven. Er was veel ruimte om te oefenen op een leuke manier. Ik werd er heel blij van!