8,1
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 6716 evaluaties
9,0
FRED WILLEMSEN, ZILVEREN KRUIS (2)
donderdag 12 mei 2022, 15:41
Prachtig hoe Zilveren Kruis de stap durft te nemen om eigenheid te tonen. Mijn collega's en ik zijn tenslotte ook mens. Fijn dat de klant dit gaat zien/lezen.
9,0
SYLVIA VAN KREVELEN, WONINGSTICHTING VECHT EN OMSTREKEN
donderdag 12 mei 2022, 10:54
Deze training is interactief en afwisselend. Je maakt gebruik van je eigen geschreven brieven. En omdat je je eigen teksten (en van collega's) gaat verbeteren, gaat het echt over je eigen werk en zie je gelijk hoe je de nieuwe schrijfwijze in eigen communicatie kan toepassen. Daarnaast hadden we een fijne trainer en is het leuk om dit intern met collega's te volgen. Ik vind het een aanrader.
9,0
MICHAEL MOMBERS, STEDIN NETBEHEER
donderdag 12 mei 2022, 08:54
Een praktische en hands-on training die een goede verbinding maakt met de praktijk.
9,0
LONNEKE SMULDERS, KNAAPEN GROEP
woensdag 11 mei 2022, 14:33
Het was prettig om deze schrijf cursus te volgen, zodat ik deze stijl kan toepassen wanneer het nodig is. De training bevat leuke, grappige elementen waardoor het blijft boeien. Ook waardevol om de procenten te zien wie welke schrijf/lees stijl hanteert waardoor je als schrijver aan het denken wordt gezet om de schrijf stijl aan te passen voor degene waar het voor bestemd is.
9,0
ANITA GULICKX, KNAAPEN GROEP
woensdag 11 mei 2022, 11:49
Verfrissend Nieuwe inzichten Goede tips omdat we vaak in het oude blijven hangen.
9,0
NINA ROOKE, KNAAPEN GROEP
woensdag 11 mei 2022, 10:28
Workshop is goed opgezet, goede mate van interactie en sluit aan op de groep cursisten. De workshop is leerzaam en praktijkgericht. Op naar begrijpbare taal voor een grotere groep :)
9,0
SANNE LEIJTEN, ZILVEREN KRUIS (2)
woensdag 11 mei 2022, 09:36
Leuke, interactieve en interessante training. Enthousiaste trainer!
8,0
EEFJE VAN LIEMPDE, KNAAPEN GROEP
woensdag 11 mei 2022, 08:52
Ik vond het een leuke en leerzame workshop en zou het zeker nog een keer volgen
9,0
ARJEN PRAK, ZILVEREN KRUIS (2)
maandag 9 mei 2022, 07:42
Fijne training met veel afwisseling tussen theorie en interactieve vormen.
8,0
MICHELLE DERKSE, VIVARE
dinsdag 3 mei 2022, 15:34
Leuke bruikbare training met een fijne enthousiaste trainer.
9,0
SASKIA THUIS, ZILVEREN KRUIS (2)
maandag 2 mei 2022, 14:54
Ik vond de training plezierig. De uitleg was duidelijk. Bij vragen kregen we voorbeelden om het beter te begrijpen. De oefeningen waren pittig maar wel leuk. Je was welkom om jouw mening te geven. Er was altijd een luisterend oor.
8,0
PHILIP ZEELENBERG, WONINGSTICHTING VECHT EN OMSTREKEN
maandag 2 mei 2022, 09:56
Op een plezierige manier kennis maken met en omzetten van je eigen "ouderwetse" wijze van schrijven. Door middel van eenvoudige tips kijk je anders naar je eigen teksten.
8,0
ROB JANSEN, GEMEENTE WAALWIJK
vrijdag 29 april 2022, 15:13
De training zorgt voor kennis over hoe er een leesbaar document kan worden geschreven. Hoe je meer klant gericht kan schrijven en hoe je meer aansluiting kan krijgen door gevoelszinnen en woorden te gebruiken.
9,0
MARTINE KOPER, STICHTING WOONOPMAAT
vrijdag 29 april 2022, 14:54
Super leuke en leerzame cursus. Helpt je heel goed om brieven in een, voor iedereen, duidelijke taal te schrijven. Ook zorgt het ervoor dat je brieven veel korter worden. Scheelt enorm veel tijd.
8,0
MARJON VAN BEMMELEN-HUITEMA, STICHTING WOONOPMAAT
vrijdag 29 april 2022, 13:40
informatieve en interactieve training die je op een leuke wijze leert hoe je toegankelijker kan schrijven.
8,0
HAICO PASTEUNING, AUTOBEDRIJF NIEUWENDIJK
vrijdag 29 april 2022, 12:24
Een leerzame training die je laat zie dat er altijd wat te verbeteren valt! :)
8,0
GERDA FRANKEN, GEMEENTE RHENEN
vrijdag 29 april 2022, 07:42
Goede training. Alle belangrijke punten kwamen weer even voorbij.
8,0
RENÉ GEERTS, OMGEVINGSDIENST ZUID HOLLAND ZUID
donderdag 7 april 2022, 15:57
Wil je duidelijk een boodschap overbrengen? Volg dan de training 'Heldere en lezersgerichte brieven en e-mails schrijven'!
8,0
MARTIJN SMEETS, GEMEENTE MEPPEL
donderdag 7 april 2022, 13:52
Een heldere en informatieve training. Wat mij betreft een must voor iedereen die (ambtelijke) mails en brieven stuurt.
9,0
MIEKE SCHEERMEIJER, GVB EXPLOITATIE BV
donderdag 7 april 2022, 08:54
Fijne training, duidelijk, overzichtelijk en goede voorbeelden
9,0
WILLEM VAN ZADELHOFF, GVB EXPLOITATIE BV
donderdag 7 april 2022, 08:09
Leerzame dag, duidelijke uitleg.
8,0
PRISCILLA AARTSEN, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 4 april 2022, 16:55
Leuke en duidelijke training! zeker een aanrader:)
10,0
ARIANE SCHIPPERS- LEEUWENHOEK, ZILVEREN KRUIS (2)
maandag 4 april 2022, 10:35
Heel leerzaam. Duidelijke uitleg. En goede hulp en toelichting hoe het toegepast moet worden.
8,0
ERNA VAN DER PLOEG, GEMEENTE OPSTERLAND
donderdag 31 maart 2022, 16:12
leerzame training, goed toe te passen in werk
9,0
ESTHER VAN LAERHOVEN, INTERPOLIS
donderdag 31 maart 2022, 14:54
De training was leuk, energiek en door gebruik te maken van praktijkvoorbeelden van verschillende afdelingen binnen Interpolis leefde het ook echt. Er ontstonden daardoor goede discussies met elkaar.
10,0
LISETTE SCHAAP, ZILVEREN KRUIS (2)
donderdag 31 maart 2022, 11:46
Voor iedereen goed om soms weer even te weten hoe het ook alweer zat!
9,0
SANDRA VAN WIJK, INTERPOLIS
donderdag 31 maart 2022, 11:24
Een inspirerende, leerzame training die perfect aansluit bij de praktijk. Heel waardevol!
7,0
MAROESKA DEN BREEJEN, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
donderdag 31 maart 2022, 11:12
goede training voor als je dagelijks veel brieven en mails verstuurd.
9,0
GERTIE TIMMERMANS, INTERPOLIS
donderdag 31 maart 2022, 09:53
Goede leerzame training met een mooie afwisseling tussen kennis en praktijk.
8,0
ESTHER HISKEMULLER VAN DER ZIJDEN, GEMEENTE AMSTELVEEN
woensdag 30 maart 2022, 10:53
Een aanrader voor iedereen die veel e-mails of brieven schrijft.
9,0
SIMONE VAN HEES, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 30 maart 2022, 08:39
Een training die steeds boeiend blijft en iedereen die communiceert verder help om helder te schrijven.
8,0
ELTJO GLAZENBORG, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 30 maart 2022, 08:22
Een leerzame training, die je brieven vanuit de ontvanger beoordeelt, en daar adviezen over geeft
8,0
AD HUIZER, SPMS
dinsdag 29 maart 2022, 17:14
Goede training. Prettig opgezet, heldere onderwerpen die in de praktijk zeer goed toepasbaar zijn.
9,0
RIDZERT VAN DER ZEE, TRIPLE A - RISK FINANCE
dinsdag 29 maart 2022, 13:51
De training is toegespitst op persoonlijke leerdoelen en je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met verschillende technieken die je kan toepassen in een adviesgesprek. Het verschil in aantal jaren werkervaring van de deelnemers was geen enkel probleem. Iedereen heeft zijn adviesvaardigheden weer een stap verder kunnen brengen. En het was ook ontzettend leuk om te doen!
8,0
PETRA CROMBAG, GEMEENTE SITTARD-GELEEN
maandag 28 maart 2022, 11:51
het was een nuttige training om alle onderdelen van B1 schrijven goed in beeld te krijgen. ook de feedback op stukken was erg zinvol
9,0
NICOLE SCHRAVEN, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 23 maart 2022, 12:22
Een leuke, boeiende, interactieve training, gegeven door een trainer met een aangenaam stemgeluid.
10,0
KATJA BRECKWOLDT, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 23 maart 2022, 11:42
Super interessante en leerzame training met een goede opbouw, veel interactie en een kundige, enthousiaste en energieke trainer
9,0
EMILIE VAN AALTEN, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 23 maart 2022, 10:43
Ik vond de schrijfcursus erg leerzaam en leuk om te volgen. Echt een aanrader als je jouw techniek wilt opfrissen.
9,0
VIRVE BIERMANS, GEMEENTE AMSTELVEEN
woensdag 23 maart 2022, 09:15
Je leert op een leuke manier heldere brieven schrijven. Zeker een aanrader als je daar meer over wil leren!
9,0
PIM COENEN, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 23 maart 2022, 08:42
In deze training leer je schrijven op een manier die voor alle inwoners, medewerkers en externen begrijpelijk is. Daarvoor ontvang je de nodige tips en handvatten, die het schrijven van mails en brieven een stuk overzichtelijker maakt.
9,0
BAS BOSMAN, GEMEENTE NIJMEGEN
dinsdag 22 maart 2022, 13:51
De training stak goed in elkaar. Er was veel ruimte voor feedback en veel persoonlijke aandacht.
9,0
SANDRA BOM, GEMEENTE AMSTELVEEN
dinsdag 22 maart 2022, 11:51
Een hele nuttige training voor iedereen die geregeld brieven en e-mails schrijft. Zeker als je wilt dat je boodschap ook goed overkomt bij de lezer.
9,0
LUCA LÖBHARD, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 21 maart 2022, 12:44
Ik vond het een eye-opener! Van te voren denk je misschien dat jouw eigen mails en brieven al goed zijn zoals ze zijn, maar na deze training weet je wat er eigenlijk beter kan en heb je het besef ook echt dat jouw brieven beter kunnen!
7,0
DENNIS WEDA, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 21 maart 2022, 08:13
Een inhoudelijke en goed opgezette training waar je in korte tijd theorie en praktijk combineert zodat je er daarna goed mee aan de slag kan.
8,0
ANDRA BATS, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 16 maart 2022, 11:08
Weet jij hoe duidelijk de ontvanger je brieven en mails vindt? In deze cursus wordt je dat helder gemaakt.
9,0
LISANNE DE GRUIJTER, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 16 maart 2022, 09:38
Ik vond het een fijne, leerzame en interactieve training. Je krijgt veel voorbeelden en praktische handvatten om helder, duidelijk en klantgericht te schrijven.
9,0
JORN ZUIDEMA, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
woensdag 16 maart 2022, 07:53
Het is een logische training waarin je leert je brieven of e-mails leesbaar te maken voor iedereen.
8,0
GERRIT JAN BAARSSEN, GEMEENTE URK
dinsdag 15 maart 2022, 17:10
De digitale training heldere brieven en e-mails schrijven helpt in het schrijven van een meer duidelijke boodschap. Door het hanteren van een actieve schrijfstijl met focus op kopjes en niet te lange zinnen wordt een tekst aantrekkelijk gemaakt. Hiervan profiteert niet alleen de lezer, maar ook de schrijver die hiermee een boodschap beter weet over te brengen.
8,0
JANNEKE VERMEULEN, TIWOS, TILBURGSE WOONSTICHTING
maandag 14 maart 2022, 15:14
Ik vond de training zeer leerzaam, met name door het interactieve karakter & de trainers die op een aangename actieve manier presenteren en met je meedenken.
9,0
MANAL ABERKAN, GEMEENTE HILVERSUM
maandag 14 maart 2022, 11:24
Ik heb veel van deze training mogen leren. Doordat we actief betrokken werden, hield ik mijn aandacht er goed bij. Er worden veel voorbeelden gegeven waardoor je direct alle informatie kunt toepassen. Ik raad iedereen binnen de gemeente de training aan. Ook voor de gemeente om daar 1 lijn in te trekken, zodat alle collega's 1 schrijfstijl kunnen aanhouden.
9,0
MAARTEN LINSSEN, GEMEENTE HILVERSUM
maandag 14 maart 2022, 10:43
De cursus geeft handige handvatten om meer uniform brieven en e-mails te schrijven.
10,0
CORINE ZWAAN-BUTER, GEMEENTE URK
maandag 14 maart 2022, 09:19
Goede, inhoudelijke training voor als je regelmatig brieven of e-mails verstuurt. Je krijgt veel feedback op je eigen tekst en handvatten om na de training het geleerde te blijven toepassen in de praktijk.
9,0
HARM HENDRIK KAPTIJN, GEMEENTE URK
vrijdag 11 maart 2022, 09:22
Leuke en interactieve training. Waarbij je leert om lezersgericht te schrijven. Aanrader!
9,0
RUUD ARENDTS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
donderdag 10 maart 2022, 16:39
Prima digitale training met ruimte voor vragen en opmerkingen in een ontspannen sfeer.
9,0
CECILE DE NATRIS, TIWOS, TILBURGSE WOONSTICHTING
donderdag 10 maart 2022, 09:37
Een frisse schrijversblik voor de toekomst!
8,0
GINA BERKELIE, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
donderdag 10 maart 2022, 08:17
Ik vond de training erg leerzaam. Het verraste mij hoeveel interactie gevraagd werd tijdens de training. Hierdoor was het goed te doen de concentratie erbij te houden. En het maakt de training leuk.
8,0
LIANNE DE JONG, GEMEENTE OPSTERLAND
woensdag 9 maart 2022, 17:21
Leuk, leerzaam en nuttig voor je dagelijkse werkzaamheden.
8,0
MATTHIJS DE LANGE, MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID
woensdag 9 maart 2022, 12:31
De training is erg leerzaam. Je leert over het belang van koppen, korte zinnen, belang van goed gebruik van actieve en passieve vormen.
7,0
THIJSSEN, NORBERT, GEMEENTE MAASTRICHT
woensdag 9 maart 2022, 09:13
De cursus ‘helder en duidelijk schrijven’ opent je ogen. Geen wollige taal meer maar duidelijke boodschappen. Voortaan schrijven vanuit de belevingswereld van de lezer. Dus niet vanuit de leeglopende schrijver. Met simpele taal krijg je een helder verhaal.
8,0
JAN VAN ECK, MINISTERIE VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID
woensdag 9 maart 2022, 08:53
Met de tips en richtlijnen kun je heel snel meer structuur in je tekst maken waardoor de lezer sneller de boodschap op pakt.
9,0
ALEXANDER SLIJTERS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
dinsdag 8 maart 2022, 11:50
Goede training, veel afwisseling zeer leerzaam en aangepast op de groep.
7,0
JORRIT JORRITSMA, WATERSCHAP ZUIDERZEELAND
vrijdag 4 maart 2022, 12:38
nvt
8,0
NIELS DRIESPRONG, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
dinsdag 1 maart 2022, 16:07
Ik heb de training klantgerichte brieven en mails schrijven van Loo van Eck als zeer positief ervaren. Met name het interactieve karakter van de training en het enthousiasme van de trainer maakte het niet saai. Ook de vele handigheidjes in de vorm van tips & tricks vond ik erg nuttig en kan ik zonder twijfel gaan gebruiken in mijn dagelijkse werkzaamheden.
7,0
ROMY BELOMAZOV, MAASDELTA GROEP
vrijdag 25 februari 2022, 12:10
Ik vind het een zeer geslaagde training, waar ik persoonlijk veel van heb geleerd. Efficiënte, complete en duidelijke brieven verzenden.
10,0
JAMIE ALLEWIJN, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
woensdag 23 februari 2022, 13:23
Een duidelijke en informatieve training die voor iedereen handig is.
10,0
JEROEN VAN DER VELDE, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 21 februari 2022, 15:22
Praktisch en herkenbaar, sluit aan bij de manier van schrijven op het werk
9,0
DOORTJE DE BOER, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 21 februari 2022, 10:59
Interessante training met een enthousiaste trainer! Absoluut een aanrader om deel te nemen aan deze trainingen (2 dagdelen).
9,0
MARIJE BREGMAN, STICHTING INTERMARIS
maandag 21 februari 2022, 10:18
De training was duidelijk en helder. Er was veel persoonlijke aandacht en er werden goede concrete voorbeelden gegeven. Doordat je er direct met oefeningen mee aan de slag gaat, leer je direct. Een fijne en prettige training!
9,0
MARJOLEINE ORDELMAN-FERKET, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 21 februari 2022, 09:26
Leuke training, vaart zat er lekker in en je kunt er ook echt iets mee! Leuk om te zien hoe je een brief/mail ook kunt schrijven zodat deze veel duidelijker en positiever is.
9,0
ESTHER VAN DER WAL, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 21 februari 2022, 08:49
Ik vond de training informatief met veel handige tips en trucs. De training wist heel goed de aandacht vast te houden door iedereen te blijven aanspreken, opdrachten te laten doen en humor.
8,0
SABINE ELLIKHUIJZEN, STICHTING INTERMARIS
vrijdag 18 februari 2022, 08:34
Leerzame training
10,0
CHRISTIE VAN RIJSBERGEN, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
donderdag 17 februari 2022, 17:34
De training klantgericht schrijven is een aanrader! Iedereen die wel eens een mail of brief schrijft kan hiervan leren. Door dit goed te doen worden we nog klantvriendelijker. Het is niet moeilijk, maar vooral leuk om het in de vingers te krijgen.
9,0
MARGA WESTEIN, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
donderdag 17 februari 2022, 13:09
goed, helder en leuk om te doen
8,0
ROELIE MULLER, GEMEENTE HEERDE
donderdag 17 februari 2022, 10:17
Training is aan te bevelen voor iedereen die brieven schrijft, want er valt altijd wat te verbeteren.
8,0
ERIC HOOIJER, GEMEENTE HEERDE
donderdag 17 februari 2022, 08:54
zeer leerzaam
9,0
KARIN DEN BRAVEN, GEMEENTE ALMERE
dinsdag 15 februari 2022, 17:05
Boeiende en vooral leerzame training voor iedereen in elke functie die veel schriftelijk communiceert en graag op de juiste manier begrepen wil worden.
9,0
BELINDA ANCKER, VAN DEN, GEMEENTE ALMERE
dinsdag 15 februari 2022, 12:51
Een leerzame training die je kunt toepassen in je dagelijkse werk.
9,0
EVELINE NIESING-SMIT, GEMEENTE ALMERE
dinsdag 15 februari 2022, 12:30
Uitstekende training om beter en lezersgericht te schrijven
9,0
HELGA VAN WIJK, GEMEENTE BLOEMENDAAL
dinsdag 15 februari 2022, 11:18
De training was leuk om te doen en deed me realiseren dat goede communicatie training vereist.
8,0
INGRID TE WINKEL, GEMEENTE OOST GELRE
maandag 14 februari 2022, 15:15
De training werkte voor mij als een eye-opener in sommige opzichten. De geboden structuur voor het opbouwen van zo eenvoudig mogelijk geformuleerde en daarmee snel te begrijpen brieven is heel praktisch toepasbaar.
8,0
LARS GRANDIEK, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 14 februari 2022, 10:35
Het was een leerzame maar ook leuke training, iedereen werd er in meegenomen! Je word er altijd wel wijzer van.
8,0
JESSICA VAN DIJK, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 14 februari 2022, 08:40
Leuke interactieve training
8,0
LINDA SCHENK, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 14 februari 2022, 08:36
Een fijne training voor veel handvatten voor een duidelijke klantgerichte brief.
8,0
MARJOLEIN JONKER, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 14 februari 2022, 07:53
Een goede training met praktische tips en een prettige begeleiding
8,0
FENNA KIEMEL, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 14 februari 2022, 07:51
Een heldere en duidelijke training die je boeit. Door de interactie blijf je aangehaakt en krijg je tips over het klantgericht schrijven die je altijd blijft toepassen.
8,0
ADRI VAS, AUTOBEDRIJF NIEUWENDIJK
dinsdag 8 februari 2022, 19:00
duidelijke cursus met een goede E learning module
9,0
RUWENGELO SAMBRE, MAASDELTA GROEP
vrijdag 4 februari 2022, 12:25
heel duidelijk en interessant.
8,0
SANDRA BAPTISTA, MAASDELTA GROEP
vrijdag 4 februari 2022, 09:02
De training was erg leerzaam. Ik leer nu meteen duidelijk te noteren waarom ik de mail verstuur en waar het over gaat de kern dus.
8,0
NIGAR BROEKMAN - TAGIYEVA, UNIVÉ STAD EN LAND
dinsdag 1 februari 2022, 11:33
Goede interactieve training, waarbij je handige tips en handvatten krijgt hoe je het beste schriftelijk kan communiceren. Je leert om bij het schrijven van een e-mail of een brief te denken vanuit de positie van de ontvanger en je stijl daarop aan te passen.
8,0
JAN (J.F.) WOLDHUIS, UNIVÉ STAD EN LAND
vrijdag 28 januari 2022, 10:18
Veel opgestoken van deze cursus, even weer een reminder. Ik werk met veel vaste documenten, deze moeten nug wel herschreven worden, nadat ik deze cursus heb doorlopen.
9,0
JEROEN VAN DER POEL, UNIVÉ STAD EN LAND
vrijdag 28 januari 2022, 09:47
Leerzame training die op een interactieve en leuke wijze is gegeven.
8,0
LEON BRANCART, AUTOBEDRIJF NIEUWENDIJK
vrijdag 28 januari 2022, 09:11
gewoon goed
10,0
YEUCEF HANNOUTI, AUTOBEDRIJF NIEUWENDIJK
vrijdag 28 januari 2022, 08:32
Ik vond de training prettig, ook om het feit dat je als collega's bij elkaar komt van andere vestiging.
8,0
JUDITH SPEKSCHOOR, GEMEENTE OOST GELRE
dinsdag 25 januari 2022, 16:35
Een overzicht krijgen van hoe je je brieven overzichtelijk kunt schrijven door een goede opbouw. Dat helpt mij in de dagelijkse praktijk. De training leert je de brief lezersgericht maken. Dat vergroot de kans dat de lezer je brief leest en begrijpt.
9,0
KLAAS VAN DEN BERG, UNIVÉ STAD EN LAND
dinsdag 25 januari 2022, 15:54
Het was een leuke, praktische training waar je elke dag veel aan hebt. Echte aanrader voor wie zijn of haar boodschap helder en goed wil overbrengen!
9,0
TINEKE VOOIJS, RIJNHART WONEN
maandag 24 januari 2022, 16:34
Een training met duidelijke tools die je nog dagelijks kan raadplegen om toe te passen in het schrijven van je mails /brieven.
9,0
JOYCE DE BRUIN, RIJNHART WONEN
vrijdag 21 januari 2022, 11:51
Een leuke en fijne cursus, ik heb veel geleerd. Veel zaken uit de praktijk zijn er besproken.
8,0
EVELYN BERLING, RIJNHART WONEN
donderdag 20 januari 2022, 11:31
Een must voor ieder en vooral mensen met schriftelijk klantcontact.
8,0
PASCALE VAN EMPEL, RIJNHART WONEN
dinsdag 18 januari 2022, 11:08
Een leuke, leerzame training. Je kan het direct in praktijk brengen.
8,0
KAREN MOES, RIJNHART WONEN
maandag 17 januari 2022, 15:41
Uitgebreide training waarbij we veel tips en adviezen kregen om klantgericht en op B1 niveau te schrijven. Schrijversgericht met korte zinnen. Heel fijn ook dat alle collega's deze training hebben gevolgd, zodat we straks allemaal op dezelfde klantvriendelijke manier met onze klanten communiceren.
8,0
MARTIN DE ROIJ, RIJNHART WONEN
maandag 17 januari 2022, 07:13
Erg leerzaam, bewustwording welke boodschap je zendt naar ontvanger.
10,0
MANAL BAKKER RAHOUT, GEMEENTE APELDOORN
zondag 16 januari 2022, 12:45
De training wordt op een toegankelijke manier gegeven in begrijpelijke taal. In relatief korte tijd heb je de grammatica weer foutloos en leer je de taal van nu te gebruiken. Professionaliteit en persoonlijk blijven gaan hierin hand in hand. Ik kan deze cursus iedereen aanraden.
9,0
CAGLAR AKBULUT, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
vrijdag 14 januari 2022, 11:52
Nieuwe inzichten over hoe je duidelijk kunt communiceren met iedereen
9,0
RADIA EL KHABAZI, RIJNHART WONEN
donderdag 13 januari 2022, 16:31
Leuk, informatief en leerzaam.
8,0
ESTHER HATUMENA-LOOIJEN, GEMEENTE APELDOORN
woensdag 12 januari 2022, 12:28
Een fijne , vriendelijke , leerzame training om de puntjes weer eens op de i te zaten als het om de Nederlandse taal gaat
10,0
LOTTE BRUIJNEN, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
dinsdag 11 januari 2022, 11:12
Hele prettige training. Ik heb veel geleerd, en heb het goed kunnen toepassen.
9,0
ARUL ASAIPPILLAI, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
maandag 10 januari 2022, 14:16
Waardevolle training, waarin je nieuwe inzichten krijgt in het schrijven. Een frisse blik op vastgeroeste gewoonten, die je hiervoor onbewust aanhield.
8,0
ASTRID NIJSEN-SPAANS, J.P. VAN EESTEREN BV
donderdag 23 december 2021, 11:26
Ik vond het een leerzame training.
8,0
SJOERD HEIDENRATH, SERVATIUS WONEN & VASTGOED
woensdag 22 december 2021, 16:21
Training is interactief en afgestemd op de praktijk van onze organisatie. Goede afwisseling tussen theorie en praktijk en trainer bracht het met enthousiasme.
9,0
GERLINDE DEN OTTER, BAR-ORGANISATIE
dinsdag 21 december 2021, 12:24
Erg leuke, leerzame en verhelderende training over begrijpend schrijven.
9,0
MIRANDA GELEN- KOK, M.H.B. (MIRANDA), UNIVÉ STAD EN LAND
maandag 20 december 2021, 15:44
een leuke actieve training, die je leert helder en duidelijk te schrijven!
8,0
STEPHANIE VAN ROUWENDAAL, UNIVÉ STAD EN LAND
maandag 20 december 2021, 12:23
Een krachtige en korte training waarbij je echt anders leert denken over de opbouw van een mail of brief die meer effect zal bereiken.
8,0
MANON WEIJTS, VEILIGHEIDSREGIO ZUID-LIMBURG
maandag 20 december 2021, 11:47
praktische en goed toepasbare training, wij hebben goede handvaten gekregen en gaan hiermee van start. Een andere manier om onze lezer beter en vriendelijker te benaderen
8,0
RIAN BOLDER, GEMEENTE ZUTPHEN
maandag 20 december 2021, 09:21
Helder en direct toe te passen!
10,0
ROXANNE MULLER, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 20 december 2021, 09:20
Compleet op maat. De training en trainer gaven antwoorden op onze vragen. Nuttig, efficiënt en informeel.
9,0
STEWART NAGELKERKE, STAEDION
zondag 19 december 2021, 15:01
Top training. Geeft me meer handvaten om duidelijke brieven/mails te schrijven.
9,0
LAURI APPELS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
woensdag 15 december 2021, 14:12
In korte tijd leer je iets dat heel logisch is. En je lezers hebben er voordeel van.
8,0
JERTSKE PASMAN, GEMEENTE HAARLEMMERMEER
dinsdag 14 december 2021, 09:56
De training van Heldere en lezersgerichte brieven en e-mails schrijven is een heel nuttig training. Goede uitleg, afwisselende opdrachten online en een deel zelfstudie. Ik heb er veel van geleerd
10,0
VICTOR HUIJBOOM, GEMEENTE HAARLEMMERMEER
dinsdag 14 december 2021, 09:11
De training 'Helder schrijven' is echt een aanrader om vaardig te schrijven. Het is kort en krachtig maar je leert precies wat je nodig hebt.
9,0
MAURICE KUIPERS, STAEDION
maandag 13 december 2021, 11:40
Dit is een erg prettige en leerzame cursus voor als je aan het begin staat om brieven of e-mails te schrijven die duidelijk zijn. Zelf heb ik hier heel veel geleerd over hoe brieven in elkaar zitten en hoe ze duidelijk gemaakt moeten worden
9,0
DIEKE OTTEN, GEMEENTE ROOSENDAAL
maandag 13 december 2021, 10:36
Boeiende training, heel praktisch en interactief. Je eigen manier van communiceren en informeren kun je hier delen met andere cursisten en de trainer. Je krijgt praktische tips, goeie feedback en inzicht hoe anderen je info beoordelen. Zeer leerrijk.
9,0
LINDA HASPERHOVEN-DUESMANN, BETER WONEN
maandag 13 december 2021, 08:59
een cursus die je leert "omdenken" hoe het ook makkelijker kan. dat de ontvanger een brief/email ontvangt die hij/zij in 1x snapt.
8,0
TOMMIE STOK, VEILIGHEIDSREGIO ZUID-LIMBURG
maandag 13 december 2021, 07:52
Een hele fijne training waar je echt zeker iets aan hebt
8,0
BJORN DRÜBE, WOONDIENSTEN AARWOUDE
zondag 12 december 2021, 19:49
Goede training, duidelijke uitleg aan de hand van voorbeelden, duidelijke antwoorden op specifieke vragen. Inhoud waar je ook iets mee kan en waar ik uiteindelijk ook wat mee doe.
8,0
ANNECHIEN VROOM, UNIVÉ STAD EN LAND
zaterdag 11 december 2021, 14:09
prettige interactieve training, die je in de parktijd goed kunt toepassen
9,0
RICHARD REEKERS, BETER WONEN
donderdag 9 december 2021, 17:57
Top! In slechts één dag leer je hoe het (nóg) beter kan.
10,0
SUZIE LOUIS, STAEDION
donderdag 9 december 2021, 13:50
Handige training om (klant)gericht te schrijven.
9,0
INGRID VAN GENECHTEN, WOCOM
woensdag 8 december 2021, 09:30
De training was erg duidelijk en leerzaam.
8,0
PAUL PHILIPPA, STAEDION
maandag 6 december 2021, 10:10
Ik vond het een prettige en leerzame training waarmee je direct aan de slag kunt.
9,0
JEANNETTE MOSTERD, UNIVÉ STAD EN LAND
vrijdag 3 december 2021, 08:07
Zeer leerzaam, je kunt nu duidelijker een boodschap overbrengen naar iemand anders.
9,0
HUUB VISSER, GEMEENTE AALTEN
maandag 29 november 2021, 10:49
Uitstekend.
9,0
PATRICK JETTEN, SERVATIUS WONEN & VASTGOED
vrijdag 26 november 2021, 19:48
Top!
9,0
SOUFIAN YOUNESS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
donderdag 25 november 2021, 11:36
Uitstekende training om nog klantgerichter te worden. Ik kan dit eenieder aanraden die veel e-mails of brieven verstuurd naar klanten en hierin nog duidelijker en servicegericht wilt worden.
9,0
STIJN VAN IERSEL, GEMEENTE ENSCHEDE
donderdag 25 november 2021, 10:21
De training was (direct) duidelijk, leerzaam en bovenal heel leuk!
8,0
HARM KOOI, WOONGROEP MARENLAND
donderdag 25 november 2021, 10:02
Ik ben me bewust gaan worden dat ik van zakelijke taal over moet stappen naar spreektaal.
10,0
CERIANNE SLAGMOLEN, GEMEENTE HILVERSUM
donderdag 25 november 2021, 09:29
Een super nuttige training waarin je de handvatten en het inzicht krijgt om beter te schrijven.
8,0
PETER STEVENS, SERVATIUS WONEN & VASTGOED
donderdag 25 november 2021, 09:03
Interessante cursus met handige tips voor onze schrijfstijl. Enthousiaste trainster!
8,0
KIM VELDKAMP, WOONGROEP MARENLAND
donderdag 25 november 2021, 08:42
Met veel enthousiasme en positiviteit wordt de cursus gegeven. Het geeft je nieuwe inzichten en duidelijke voorbeelden uit de praktijk.
8,0
RAYMOND DE GRAAFF, GEMEENTE HILVERSUM
woensdag 24 november 2021, 10:14
Leuke, interessante, leerzame schrijftraining die goed toepasbaar is in de dagelijkse werkpraktijk.
8,0
LILIAN HULZEBOS, WOONGROEP MARENLAND
woensdag 24 november 2021, 10:11
Mijn hoge verwachtingen van een cursus van LVE zijn waargemaakt! Waarom maken niet meer organisatie hiervan gebruik?!
9,0
MAAIKE PEL, GEMEENTE HILVERSUM
woensdag 24 november 2021, 08:45
Deze training is enorm aan te raden als je regelmatig brieven / mails moet schrijven. Je wilt toch dat je boodschap duidelijk overkomt en niet nog meer vragen oproept. Door je brief in kopjes in te delen wordt je brief helder.
9,0
JUR WETERINGS, TBV WONEN
dinsdag 23 november 2021, 10:37
Een erg leuke en leerzame training!
8,0
RIK CREMER, UNIVÉ STAD EN LAND
maandag 22 november 2021, 10:51
dank voor de update van mijn kennis!
8,0
BIANCA VAN ESCH, TBV WONEN
maandag 22 november 2021, 09:26
Een waardevolle training! Waarom? Een mooie korte zin is beter te lezen voor veel mensen. De opbouw van tekst is ook heel belangrijk. Een vervolgtraining zou ik zeker ook volgen, want wat is het lastig om zo te schrijven.
9,0
NICKY VAN DE VEN, GEMEENTE LAARBEEK
maandag 22 november 2021, 09:16
Deze training was erg fijn om te volgen; duidelijk en praktisch! Hier kan ik zeker mee verder in mijn werk.
9,0
ESTHER EISING-HOEKSMA, GEMEENTE AALTEN
maandag 22 november 2021, 09:06
Interessante training waarin geleerd wordt om in eenvoudig taalniveau iets over te brengen.
9,0
ANGELITA HOPMAN, HDH DE HERTOGIN VAN KATHARIENBURG, LIEVEN DE KEY
maandag 22 november 2021, 08:19
De training is voor iedereen begrijpelijk uitgelegd en je wordt stap voor stap meegenomen. Hartstikke leuk om te doen en door de wijze waarop de training wordt gegeven, blijf je zaken onthouden.
9,0
BART VAN WELL, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
donderdag 11 november 2021, 09:58
Goed opgebouwde en praktische training in Klare Taal !
9,0
CEES VAN SCHEPPINGEN, WOONDIENSTEN AARWOUDE
woensdag 10 november 2021, 07:20
Ik heb genoten van de cursus. Het was veel, maar gaf heel veel handige tools. Ik kan er wat mee.
8,0
STEF VAN GRINSVEN, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
maandag 8 november 2021, 09:31
Fijne trainer, duidelijke en goede inhoud, veel nieuwe inzichten opgedaan en echt een meerwaarde voor mijn communicatie naar klanten.
9,0
MURAT GUNES, GEMEENTE MEPPEL
donderdag 4 november 2021, 18:02
De training heiligt het doel :-)
9,0
FLORIS FABER, GEMEENTE SON EN BREUGEL
donderdag 4 november 2021, 15:50
Leuke en leerzame cursus met als gevolg dat je als schrijver bij nieuwe brieven of andere teksten vooraf je boodschap beter overweegt. Daarmee help je de ontvanger maar ook jezelf door een bondige en heldere kernboodschap te sturen.
10,0
NURIJE LLAPASHTICA, WOONCONCERN IJSSELHEEM
donderdag 4 november 2021, 12:28
Erg leuke training waarin je actief aan het werk wordt gezet en zo ook zelf mee kan denken.
9,0
LOES BUS, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
donderdag 4 november 2021, 11:52
De training was interactief en leerzaam. Vooral de praktische insteek en het gelijk toepassen van hetgeen je leert voelt als een meerwaarde.
10,0
MARISSA GROELS, GEMEENTE SON EN BREUGEL
donderdag 4 november 2021, 09:27
Ik vond het een duidelijke en leerzame training
8,0
GINA HOLLA-WILDERS, GEMEENTE BLOEMENDAAL
woensdag 3 november 2021, 09:25
Prima training, veel geleerd en bewust geworden van actieve taal.
8,0
IMKE SIMON, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
woensdag 3 november 2021, 07:39
Leuke training, met handige schrijftips, gegeven door een enthousiaste trainer
9,0
INEKE KOERSVELT, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 1 november 2021, 12:09
Ik vond de training heel prettig. Ik vond de sfeer in de groep goed, leuke trainer en ik heb er veel van geleerd op het gebied van schrijven.
10,0
HILDE BROEKMAN, GEMEENTE MEPPEL
maandag 1 november 2021, 10:54
Het was een fijne heldere training waarin ik veel geleerd heb over het korter en persoonlijker schrijven.
6,0
GEERTE LENNIPS, LIEVEN DE KEY
donderdag 28 oktober 2021, 09:08
Een prima training.
10,0
MERCHE SCHIROLI, WONINGCORPORATIE DOMIJN
dinsdag 26 oktober 2021, 11:10
Relevante en leerzame training
9,0
MUSSCHE MUSSCHE-WILDEBOER, H. (HILLY), UNIVÉ STAD EN LAND
maandag 25 oktober 2021, 08:08
Het is wel eens goed om kritisch naar je eigen schrijftaal te kijken, hoe kan het anders en beter, door de training wordt je gedwongen om je hier mee bezig te houden en door de begeleiding krijg je veel tips en trucs.
8,0
DENNIS PETERS, UNIVÉ STAD EN LAND
dinsdag 19 oktober 2021, 13:47
Goede training die je inzicht geeft hoe een lezer je teksten ontvangt.
9,0
JAAP BATENBURG, GEMEENTE ENSCHEDE
zondag 17 oktober 2021, 16:31
erg nuttig en zinvol. Deze training houdt je een spiegel voor en dat is soms confronterend maar altijd leerzaam
9,0
PETRA VAN SCHAIK, DE ALLIANTIE, AMERSFOORT
vrijdag 15 oktober 2021, 15:12
Goede bewonerscommunicatie is de basis voor wederzijds vertrouwen. Daar helpt deze training zeker bij!
8,0
EDWIN VAN DER LINDE, IJSSELDAL WONEN
vrijdag 15 oktober 2021, 08:40
Ik vond het een leuke en waardevolle training: concreet (aan de gang met eigen brieven), compact (geen overbodige teksten) en direct toepasbaar (tips voor dagelijkse communicatie).
9,0
NATASHA MIRCHI, GEMEENTE LANSINGERLAND
vrijdag 15 oktober 2021, 08:38
De training was leuk door de interactie met docent en medecursisten. Erg duidelijk en het brengt je tot andere inzichten. Veel van geleerd!
9,0
ILSE MOM, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 13 oktober 2021, 14:11
Ik ben blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Heb leuke tips gekregen die ik dagelijks kan toepassen in de mails naar collega's.
9,0
MAAIKE HAAMBERG, WBO WONEN
maandag 11 oktober 2021, 13:05
Een erg duidelijke training op een creatieve manier. Je krijgt goede en handige tips die je in elke mail of brief kan gebruiken.
10,0
ASHLEY BOSWERGER, WBO WONEN
maandag 11 oktober 2021, 10:35
ik vond de training heel leerzaam en ben blij dat ik heb gevolgd heb.
9,0
RENE STEGHUIS, WBO WONEN
maandag 11 oktober 2021, 10:31
Goede begrijpelijke cursus met ruimte om vragen te stellen en de moeilijke persoonlijke zaken kun je delen.
8,0
ELS VERWEIJ, NOTARISSOFTWARE NEDERLAND B.V.
maandag 11 oktober 2021, 09:05
Het interactieve van de training is erg waardevol! Je leert direct wat beter kan en het toe te passen!
9,0
NANCY CORAIJ, GEMEENTE NIJMEGEN
donderdag 7 oktober 2021, 15:15
De training was erg leerzaam, was prettig omdat je zo ook op een andere manier je collega's leert kennen die je normaal zo niet op de werkvloer tegen komt.
8,0
LOTTE VAN GEMERT, WERKORGANISATIE DRUTENWIJCHEN
donderdag 7 oktober 2021, 12:14
Het was een prettige leerzame training. Uit deze training heb ik een aantal handige tips gekregen die ik dagelijks kan toepassen in de praktijk.
8,0
HANNEKE ROOZENDAAL, WERKORGANISATIE DRUTENWIJCHEN
donderdag 7 oktober 2021, 07:52
Afwisselende opdrachten en goede feedback
9,0
KIRSTIN WILDE, GEMEENTE ENSCHEDE
woensdag 6 oktober 2021, 15:37
Deze training hielp mij mijn basis weer op orde te krijgen. Ik ben opgefrist in het schrijven van een nette, duidelijke brief. Ik weet aan welke eisen een heldere tekst moet voldoen. Bedankt!
8,0
PASCALLE LITJES, OOSTERPOORT
woensdag 6 oktober 2021, 12:06
Door de training kijk ik nu op een andere manier naar de manier waarop ik communiceer. Ik gebruik nu vaker kopjes. Ook maak ik bewust mijn zinnen korter en actiever. Mandy, bedankt voor de prettige en leerzame training!
9,0
KIRSTEN HIDDING, ELEOS
maandag 4 oktober 2021, 11:35
De training was interessant voor iedereen die schrijft (dus iedereen). Je leert vanuit lezersperspectief schrijven. Dit betekent dat teksten kort, leesbaar en relevant worden. Er zitten nieuwe elementen in de training, maar ook veel wat je al weet maar nooit/te weinig toepast. Omdat de training heel interactief was, kon je het geleerde meteen toepassen.
9,0
ARJEN FEDDES, ELEOS
vrijdag 1 oktober 2021, 18:37
prettige en praktische training op schrijfstijl met aandacht voor individu en waarden organisatie
10,0
MEIJZE SWEERE, GEMEENTE NIJMEGEN
vrijdag 1 oktober 2021, 15:50
Het was een fijne training met een goede balans tussen uitleg en oefeningen waarbij je echt zelf de stof leert toepassen.
9,0
WILLINE VAN DOOREN, ONS HUIS
donderdag 30 september 2021, 09:41
Fijne workshop met een goede trainer. Geleerd over het leesniveau in Nederland en bijpassend taalgebruik.
9,0
JAN JAN ROLLEMAN, ONS HUIS
donderdag 30 september 2021, 09:00
Prettige en doelmatige korte training, die direct door iedereen toe te passen is.
9,0
MARIEKE VAN KESTEREN, OOSTERPOORT
donderdag 30 september 2021, 08:52
Leerzame en vooral ook leuke training waarmee we onze communicatie naar de klanten begrijpelijk en aansprekend maken.
8,0
JACQUELINE COENEN, OOSTERPOORT
donderdag 30 september 2021, 08:31
Ik vond het een fijne training. Je gaat weer kritischer kijken naar wat je zelf schrijft . Handige hulpjes, zoals "klopt, klopt, da's mooi", die goed te gebruiken zijn. En met Mandy als trainer waren het 2 leuke, leerzame dagdelen.
9,0
RICHARD VLAAR, GEMEENTE HILVERSUM
donderdag 30 september 2021, 08:23
Leerzaam aan de hand van zelf eerder aangeleverde mails en brieven. Omdat de cursisten jouw mail bespreken lijkt dit me veel leerzamer. En hierdoor makkelijker in de praktijk in te brengen.
8,0
WENDY VAN RHEE, PLYMOVENT
donderdag 30 september 2021, 08:08
Traing was interessant . Leraar zeer goed. Maar veel zaken waren al bekend.
9,0
SIMONE BIESHEUVEL, OOSTERPOORT
donderdag 30 september 2021, 07:36
Een leerzame training met nuttige tips om de schrijfvaardigheden te verbeteren.
7,0
JENNIFER GUO, GEMEENTE LOCHEM
woensdag 29 september 2021, 22:14
Het is een prettige cursus. De basispunten voor een goede brief worden duidelijk uitgelegd. Na deze cursus ga je op een hele andere manier kijken naar de brieven die je schrijft, omdat je vanuit een andere hoek bekijkt.
9,0
MOHAMED CHANDOUDI, GEMEENTE HILVERSUM
dinsdag 28 september 2021, 21:11
Hanneke is een aanwinst voor jullie organisatie. Ze is heel toegankelijk en heel erg vaktechnisch. Zij brengt de boodschap op een leuke manier over.
9,0
SUZANNE VOORN, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
dinsdag 28 september 2021, 13:18
De training draagt bij aan het anders nadenken over taal en teksten schrijven. Op een interactieve manier wordt je geprikkeld om te denken vanuit het perspectief van de lezer en niet vanuit jezelf de schrijver.
8,0
TIM RIJS, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
maandag 27 september 2021, 16:34
Vlotte training waar iedere ambtenaar iets van kan leren.
8,0
GEKE JONKER, ELEOS
maandag 27 september 2021, 10:54
Leerzame training, leuk om zo met taal bezig te zijn en te ontdekken wat je allemaal kunt doen met je manier van schrijven.
9,0
MIRJAM VAN DE ZANDSCHULP, GEMEENTE PUTTEN
maandag 27 september 2021, 10:13
Een leerzame, leuke training
8,0
DIRKJE DIETZ, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
maandag 27 september 2021, 09:49
De training was erg interactief door de theorie en de praktijk met elkaar te combineren. Hierdoor was de training erg leerzaam waardoor de stof goed blijft hangen. Daarnaast geeft de training handige tips mee om helder en B1 te kunnen schrijven
8,0
AUKJE DRESCHLER, ELEOS
maandag 27 september 2021, 09:26
Leuke training met nieuwe inzichten over teksten en schrijfstijlen. Handig voor als je veel contact hebt via mail of brief met klanten of collega's.
9,0
SANNE DE MOOIJ, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
maandag 27 september 2021, 09:13
De training was erg leerzaam. Het heeft mij geholpen om kritisch naar mijn schrijftstijl te kijken. Ook kregen we veel handige tips om de boodschap van een tekst beter over te brengen. De goede afwisseling tussen theorie en praktijk, en het enthousiasme van trainer Stijn, maakte het een leuke training.
8,0
DIEGO ALMAZAN, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 27 september 2021, 08:50
Een fijne, praktijk gerichte training door een enthousiaste trainster. Aanrader voor een ieder.
9,0
RIANNE JANSEN, VERENIGING P&O NETWERK REGIO EDE- ARNHEM- NIJMEGEN / GELDERS TALENT
maandag 27 september 2021, 08:42
Leuke en leerzame training. Goede afwisseling van theorie en praktijk. Energieke trainers. Kortom, een echte aanrader!
9,0
FEMMEKE VAN DEN BERG, ELEOS
donderdag 23 september 2021, 10:40
Deze training was zowel leerzaam als inspirerend. Leerzaam omdat je je eigen schrijfstijl onder de loep neemt en met de praktische tips die je krijgt, direct kunt oefenen. Een stukje bewustwording over het niveau van je doelgroep, is behulpzaam bij het afstemmen van je boodschap op de lezer; daar zaten zeker eyeopeners tussen. Daarbij is er oog voor de effectiviteit van de manier waarop je schrijft, en wie wil nu niet dat zijn of haar mailtjes beantwoord worden? Het inspirerende zat in het feit dat je samen met collega's gezamenlijke waarden vanuit de organisatie leer overbrengen op de lezer. Zodat kernwaarden van een organisatie geen mooie woorden op papier zijn die insiders kunnen oplepelen, maar tussen de regels aan de doelgroep door naar buiten komen. Een aanrader voor iedereen die duidelijk, doeltreffend en betrokken wil schrijven voor een groot publiek.
8,0
JANTINE STEENBRINK, ELEOS
donderdag 23 september 2021, 09:54
De cursus maakte me bewust van wat een tekst met je doet. Je gaat mee, of je haakt af. Je vindt het leuk, of je wordt er kriegelig van. Je begrijpt het, of het is je nog niet duidelijk. Voor mij is het samen te vatten in twee kernwoorden: DOEL en DOELGROEP.
9,0
BERRIE SEEGERS, GEMEENTE LOCHEM
donderdag 23 september 2021, 08:48
Zien hoe anderen brieven schrijven en hoe het ook kan, is een eyeopener. Schrijf een brief , hoe jezelf het zou willen ontvangen. Heldere uitleg van Hanneke.
8,0
MARGARET PETERS, GEMEENTE NIJMEGEN
woensdag 22 september 2021, 16:34
Fijn; duidelijk en nuttig!
9,0
MERIJN GEUS, PLYMOVENT
woensdag 22 september 2021, 10:53
Zeer informatief en goede interactie. Leuk om met taal bezig te zijn.
8,0
GEURT HOP, GEMEENTE PUTTEN
woensdag 22 september 2021, 10:53
Prima cursus en de tips zijn zeker de moeite waard om in praktijk te brengen
8,0
CONNY MULDER, WOONWAARTS
dinsdag 21 september 2021, 16:53
Aan het einde van de trainingsdag hadden we onze overlastbrieven herschreven. In training pasten we de schrijftips gelijk toe op onze eigen brieven. Een dagje hard werken, met een concreet resultaat
8,0
MARK URLINGS, WOONWAARTS
dinsdag 21 september 2021, 15:38
goed en prettig
8,0
ANJO VAN GILS, GEMEENTE LOCHEM
dinsdag 21 september 2021, 12:20
Het is een training waarbij je in relatief korte tijd leert om een duidelijke brief te schrijven! Ik heb er in ieder geval heel veel van opgestoken. Een aanrader voor iedereen die regelmatig zakelijke brieven moet schrijven.
8,0
BO BEKKERS, WOONWAARTS
maandag 20 september 2021, 08:41
Ik vond het een duidelijke en overzichtelijke training, waarin aandacht was voor de theorie, maar vooral ook voor de praktijk. Als groep dachten we samen na over de boodschap die we over wilden brengen in de brieven. Doordat er een trainer bij aanwezig was, kon zij met ons meedenken over hoe we dit het beste kunnen verwoorden (zodat het ook B1 niveau blijft).
9,0
SHIRLEY VERHOEVEN, WONINGSTICHTING WONINGBELANG
woensdag 15 september 2021, 11:51
Leerzame training, de uren vlogen voorbij. Hanneke is enthousiast en denkt met je mee.
9,0
SANDRA BESIER, HOIST FINANCE
dinsdag 14 september 2021, 13:26
Handig, nuttig en verhelderend
9,0
ILONKA DE BROUWER-VALK, WONINGSTICHTING WONINGBELANG
maandag 13 september 2021, 09:24
Op maat gemaakte training. Trainster denkt met je mee en geeft les op het gevraagde niveau. Erg leerzaam.
9,0
PATRICK ZANDBELT, HOIST FINANCE
donderdag 9 september 2021, 12:57
Helder en interactief
7,0
ILJA DE MAN - VAN DER MEER, HOIST FINANCE
donderdag 9 september 2021, 08:05
Het is een leuke cursus waarbij de trainer aandacht heeft voor iedereen.
8,0
HENRIETTE GORT, WATERSCHAP ZUIDERZEELAND
maandag 6 september 2021, 14:39
Wil je ook binnen 10 seconden een heldere boodschap aan de lezer overbrengen? Volg dan zeker deze opfriscursus. Je hebt daarna weer scherp wat een kernboodschap en kernzinnen zijn en hoe je lezersgericht schrijft. Binnen 10 seconden is de kern van jouw boodschap gescreend. De lezer zal daarna zeker beslissen dat het interessant genoeg is om in zijn geheel te lezen!
8,0
ROELIE DE BOER, WONINGCORPORATIE WOLD & WAARD
woensdag 18 augustus 2021, 15:55
Het is een leerzame training, je leert hoe je op eenvoudige wijze een goed leesbare brief of mail opstelt.
9,0
MARION MEESSEN, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
dinsdag 3 augustus 2021, 09:19
Leerzame , heldere en duidelijke cursus. Veel bruikbare tips gekregen!
9,0
SANDY LAPRÉ, WONINGCORPORATIE DOMIJN
donderdag 22 juli 2021, 15:00
leuke vlotte training die erg praktijk gericht is!
8,0
STEPHANIE VAN EIJK, GEMEENTE LANSINGERLAND
donderdag 22 juli 2021, 08:54
Fijne training waarbij ik veel nieuwe inzichten heb opgedaan om mijn brieven en mails nog duidelijker te krijgen.
8,0
EVA LUB, STICHTING INTERMARIS
woensdag 21 juli 2021, 16:07
Interessant en informatief!
8,0
RIJN VAN AM, GEMEENTE ZOETERWOUDE
woensdag 21 juli 2021, 11:07
Het was een leerzame training ook voor mensen die niet echt heel brieven en e-mails hoeven te sturen.
8,0
SANDER LANKESTER, HW WONEN
maandag 19 juli 2021, 17:14
Cursus was online maar erg leuk om te volgen
9,0
SANNE WIERDSMA, GEMEENTE URK
maandag 19 juli 2021, 15:44
Goede heldere training. Je weet ook waarom je bezig bent met de training, waardoor je het nut ook inziet.
9,0
MARC SMIJERS, STICHTING WOONSERVICE IJSSELLAND
maandag 19 juli 2021, 08:06
Goede, op de werksituatie en bedrijf afgestemde training.
8,0
NAIMA HAJJARI, ALWEL
donderdag 15 juli 2021, 14:26
De training is zeer interessant. En ik ben ontzettend positief hierover. Ik heb genoten van het volgen van deze training online. De uitleg is via filmpjes goed te volgen. Daarna kan je aan de slag met een aantal oefeningen. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen. Zo kan je je zelf testen. Verder worden er goede tips gegeven hoe je een duidelijke boodschap kan overbrengen. Ook vond ik het prettig dat je eigen tekst nagekeken wordt en voorzien wordt van feedback.
9,0
JEANNETTE POST, GEMEENTE OPSTERLAND
dinsdag 13 juli 2021, 15:35
Door het volgen van deze training ben je in staat om na afloop een prima leesbare brief / e-mail te schrijven. De combi van lesgeven via online en zelf lekker bezig zijn via de ME Learning is een leuke afwisseling.
9,0
ARCO BLANKEN, GEMEENTE LANSINGERLAND
maandag 12 juli 2021, 13:36
Leuke en leerzame training
8,0
HAWAL MEJED, GEMEENTE LANSINGERLAND
maandag 12 juli 2021, 10:51
Plezierig lesmateriaal die je helpt om anders te denken tijdens het schrijven van een mail of brief.
9,0
MONIQUE VAN PRAAG, WONINGCORPORATIE DOMIJN
maandag 12 juli 2021, 10:02
Hele leuke cursus, veel geleerd. Hele heldere uitleg en je kunt het direct in de praktijk brengen. De cursus bestaat uit korte onderdelen waardoor het makkelijk is je concentratie te bewaren.
9,0
ARNOLD BOGERD, GEMEENTE HARDERWIJK
zaterdag 26 juni 2021, 11:58
Ik vond het een erg leerzame training, waarin je aan de hand van toepasbare theorie en voorbeelden wordt getraind om professionele mails op te stellen. Vanuit de trainer krijg je handige tips en trics mee die je in de dagelijkse praktijk kan toepassen.
8,0
ANKE JANSSEN, APG DWS EN FONDSENBEDRIJF NV
vrijdag 25 juni 2021, 23:25
Het was een fijne cursus. Ik heb veel geleerd over hoe je brieven op een deelnemersgerichte manier kunt schrijven. Ook heb ik geleerd dat dit is wat onze werkgever wilt en dat ik mag experimenteren met de brieven die we sturen.
8,0
ANNEROOS KLAASSENS, WONINGCORPORATIE DOMIJN
vrijdag 25 juni 2021, 14:20
Het was een leuke en leerzame training. Makkelijk te volgen, maar met veel tips die direct toe te passen zijn in het werk.
9,0
HARRIE KOLLER, WONINGCORPORATIE DOMIJN
donderdag 24 juni 2021, 07:56
Goede training, zeer goede docent en het gaat om de indeling en dat is belangrijk in het schrijven.
9,0
JOYCE SCHOUTEN-DIKKERS, GEMEENTE APELDOORN
woensdag 23 juni 2021, 17:19
Goede training met praktische waardevolle tips!
8,0
ESMARALDA RUIZENDAAL, GEMEENTE PUTTEN
woensdag 23 juni 2021, 07:29
Een erg duidelijke en waardevolle training. Na de training kan je direct aan de slag om het geleerde toe te passen.
9,0
TIM VAN IERLAND, ALWEL
dinsdag 22 juni 2021, 11:07
Erg leuke, interessante en interactieve training op afstand.
8,0
RUUD AMKREUTZ, SERVATIUS WONEN & VASTGOED
maandag 21 juni 2021, 08:43
Helder, duidelijk, leerzaam en op een leuke manier deze cursus mogen volgen.... aanrader!
9,0
FRED VINKEN, GEMEENTE NIJMEGEN
zondag 20 juni 2021, 17:27
Een prima praktische training voor alle schrijvers van zakelijke brieven en e-mails. Door veel oefenen blijven de uitgangspunten en tips goed hangen. Deze training kan iedereen elk 3 à 4 jaar herhalen als opfriscursus.
8,0
CELINE FÜLÖP-LACZI, GEMEENTE ZOETERWOUDE
vrijdag 18 juni 2021, 17:24
Goede duidelijke basis uitleg van begrijpelijk schrijven. Ook een hele persoonlijke aanpak!
10,0
MICHEL NIEUWPOORT, GEMEENTE HILVERSUM
donderdag 3 juni 2021, 07:22
Hanneke van Toor is een erg goede docent met veel kennis van/over communicatie. De training is goed opgebouwd. Het 'lesmateriaal' bestond onder andere uit onze eigen stukken/brieven. Deze werden gezamenlijk onder de loep genomen. Hiermee kun je vanuit je eigen praktijk zien wat goed gaat en wat minder goed gaat. We zijn hier ook actief mee aan de slag gegaan. De training is dus niet alleen maar luisteren, maar ook doen. De training zorgt verder voor meer bewustwording over wat je verstuurt. Echt een aanrader. (en nu nog in de praktijk brengen ;-)
8,0
MARRIANNE VAN DEN BERG, GEMEENTE ENSCHEDE
woensdag 2 juni 2021, 13:26
Zeer zinvolle training. Het maakt je werk leuker en uitdagender. Bewust worden van het belang van taal.
9,0
I WEUSTEN, GEMEENTE SITTARD-GELEEN
maandag 31 mei 2021, 14:50
De opzet vond ik erg goed. Eerst gezamenlijk online, dan zelf de cursus doorlopen en dan weer gezamenlijk afsluiten. Verder vond ik de inhoud ook erg prettig. Theorie in de vorm van een filmpje, oefeningen en dan zelf toepassen in een eigen brief. Dit is een van de weinige cursussen die ook echt heel goed blijft hangen denk ik. Een verfrissende opzet!
8,0
ROB GONLAG, ERA CONTOUR
maandag 31 mei 2021, 14:29
De training was erg leerzaam
9,0
BARBARA ARLAR, WONINGSTICHTING BARNEVELD
dinsdag 18 mei 2021, 09:47
Wat was deze training leuk! Veel interactie met elkaar wat ervoor zorgde dat de training niet aanvoelde als vier uur. Trainer kon erg goed uitleggen en was ook vrolijk waardoor het fijn was om naar haar te luisteren.
8,0
MEGHAN FELDMANN, HW WONEN
maandag 17 mei 2021, 09:45
Ik vond het een interessante en boeiende training. Na de training heb je weer praktische handvatten om verder mee aan de slag te gaan en in je eigen werk toe te passen.
8,0
HENNY EBBEKINK, GEMEENTE LOCHEM
woensdag 12 mei 2021, 16:27
Erg leerzaam.
9,0
LINDA VAN DER WULP, HW WONEN
maandag 10 mei 2021, 10:19
Een leerzame, verfrissende en leuke training!
9,0
JOLIEN BANDA, GEMEENTE LOCHEM
vrijdag 7 mei 2021, 11:31
Ik vond het een verrassend leuke en interactieve training. Ik heb veel opgestoken van het theoretische gedeelte, het oefenen en de feedback op mijn teksten. De trainer maakt er een ontspannen en interactieve meeting van. Zelfs online kon ik mijn aandacht er goed bijhouden! De opbouw van de training draagt bij aan het leereffect. Zeker een aanrader voor mensen die regelmatig schriftelijk (of per mail) communiceren.
9,0
CHARLENE BIESHEUVEL, HW WONEN
donderdag 6 mei 2021, 12:30
Ik ben zelf meer een cijfers mens. De training heeft mij enthousiaster gemaakt over het schrijven van teksten. Met deze nieuwe kennis is het makkelijker om duidelijk te communiceren.
9,0
JANNEKE KOOLEN, SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN
dinsdag 4 mei 2021, 09:35
De training was ontzettend leerzaam, al na de eerste helft kon ik het geleerde direct toepassen om duidelijke(re) mails naar collega's te sturen en teksten meer structuur te geven. Ik voelde me ook meer zeker na het sturen van een tekst, wetende dat de boodschap aan zou moeten komen.
10,0
BRITT VAN DER POL, GEMEENTE BLOEMENDAAL
maandag 3 mei 2021, 15:15
Ik vond de training duidelijk en helder. De trainer deed het leuk en bracht het allemaal heel positief. De training is niet alleen luisteren maar laat je ook veel zelf doen, waardoor je ook actief aan de slag gaat met datgene wat je leert. De training werd op maat gemaakt met eigen geschreven brieven en mails die we vooraf moesten inleveren. Het was heel leerzaam om deze eigen input van jezelf en van collega's terug te zien en daar concreet iets mee te doen. Daarmee werd goed aangesloten op de doelgroep. Zowel op de groep die de training volgt als de groep naar wie de brieven uiteindelijk gestuurd worden.
10,0
SARINA DIRECKS, ZLM VERZEKERINGEN
donderdag 29 april 2021, 20:19
je brieven worden met deze tips duidelijker en beter leesbaar voor de klant. Het belangrijke nieuws eerst wat de klant wil weten. Kopjes gebruiken. korte duidelijke zinnen in normale taal.
8,0
TOM JOOSSE, ZLM VERZEKERINGEN
maandag 26 april 2021, 08:54
Een interessante training, waar ook echt je eigen schrijfstijl naar voren komt. Dit zorgt ervoor dat je op verschillende vlakken dingen herkent en dingen opnieuw leert. Of zelfs beter.
8,0
KARIN HOFHUIS, GEMEENTE LOCHEM
maandag 26 april 2021, 08:29
Mijn belangrijkste leerpunt is : Makkelijker betekent niet onprofessioneel.
9,0
SONJA KRAAIJEVANGER, SITÉ WOONDIENSTEN
maandag 19 april 2021, 09:36
Een goede training die boeiend werd gegeven. De trainster wist de aandacht van ieder te vangen en vast te houden. Mooie opbouw en leuke filmpjes.
9,0
JANCO PRINS, GEMEENTE NOARDEAST-FRYSLÂN
donderdag 15 april 2021, 09:23
Het was leerzaam en het werd op een zeer leuke manier gegeven. Een aanrader voor iedereen.
8,0
WILLEKE HOFMAN, VISMA RAET
dinsdag 13 april 2021, 12:39
Duidelijke praktische training met een trainer die mijn aandacht goed wist vast te houden.
9,0
BIANCA BERENDSEN, SITÉ WOONDIENSTEN
maandag 12 april 2021, 14:10
Een waardevolle training, op een prettige manier veel geleerd. Schriftelijke uitingen gebruikt uit eigen onderneming is echt een meerwaarde.
8,0
MAURICE VAN MEEGEN, HEEMWONEN
maandag 12 april 2021, 09:09
In een kort tijdbestek veel nieuwe inzichten ontvangen !
9,0
NADINE SLIEKER, GEMEENTE SITTARD-GELEEN
woensdag 31 maart 2021, 16:42
Een vernieuwende en leerzame training met een duidelijke opbouw die goed te volgen is.
9,0
RUBINA PAUL, GEMEENTE SCHIEDAM
woensdag 31 maart 2021, 15:14
Ik vond het een leuke en interessante training. De tips en tricks ga ik zeker gebruiken.
8,0
STEFAN OLDE, STEDIN NETBEHEER
woensdag 31 maart 2021, 12:09
Een goed gebalanceerde training met instructies, vragen en schrijfopdrachten. De trainer werkt met brieven en e-mails die wij als cursisten zelf geschreven hadden. Hierdoor was de inhoud relevant en zag je ook gelijk waar je de fout in ging.
9,0
ANNEMIEKE KOREVAAR, GEMEENTE MOLENLANDEN
dinsdag 30 maart 2021, 15:54
Een nuttige en waardevolle training, welke helpt om schriftelijke communicatie duidelijk en overzichtelijk te beantwoorden. Veel aan gehad, formele uitingen kun je heel makkelijk vervangen door wat meer toegankelijke teksten, eyeopener!
10,0
JOHN WEGGEMANS, STEDIN NETBEHEER
vrijdag 26 maart 2021, 17:10
Ik heb veel geleerd, ik deed automatisch een mail schrijven, maar nu denk ik er meer over na hoe het overkomt bij de klant
8,0
PIETERNEL WILSCHUT-ALTING, GEMEENTE MOLENLANDEN
dinsdag 23 maart 2021, 17:31
Leuke en leerzame training! Vernieuwend! Voor mensen die veel brieven of e-mails schrijven is dit zeker aan te raden.
10,0
RAVI SCHOT, GEMEENTE ALMERE
maandag 8 februari 2021, 09:25
Ik vond de training leerzaam maar vooral bruikbaar. Ik merkte dat ik soms toch nog 'schrijversgericht' schrijf ipv lezersgericht. Dit was weer een goed moment om weer voornamelijk lezersgericht te schrijven.
8,0
ANNEMIEK VAN KREVEL, WERKORGANISATIE DRUTENWIJCHEN
woensdag 3 februari 2021, 11:43
Frisse, duidelijke, leerzame training. De gang blijft erin. Tijd vloog om.
7,0
NANS WEELINK, GEMEENTE OOST GELRE
woensdag 3 februari 2021, 11:10
Ondanks de beperkende coronamaatregelen een goede, duidelijke en persoonlijke cursus.
9,0
ARIADNE HART, GEMEENTE LEEUWARDEN
dinsdag 2 februari 2021, 16:22
Praktisch en erg leerzaam, zo leer je echt beter je boodschap overbrengen
8,0
ASTRID SCHREVEN, WERKORGANISATIE DRUTENWIJCHEN
maandag 1 februari 2021, 13:32
Een leerzame opfriscursus die ik met plezier heb gevolgd. Ik ben weer meer bewust geworden van hoe je nog actiever schrijft in begrijpelijke taal. Ook het volgen van de elearning (de modules voorafgaand aan de training) vond ik erg leerzaam.
7,0
VICTOR BESNARD, GEMEENTE ZAANSTAD
woensdag 13 januari 2021, 13:21
De digitale training vond ik erg goed; handig stappenplan, goede interactie mogelijk tijdens de presentaties, huiswerkbehandeling tijdens de les. Kortom zeer leerzaam!
9,0
ROSALIE KOEN, WATERSCHAP RIVIERENLAND
dinsdag 5 januari 2021, 14:22
Leuke, leerzame en nuttige training met leuke trainer(s). Door veel van je eigen voorbeelden wordt al snel duidelijk wat je nog aan je schrijfstijl kunt verbeteren. Je wordt je meer bewust van de ontvanger en leert hoe je daar naartoe kunt schrijven. De handvatten uit de training kun je gelijk al toepassen in je mails en brieven. Daar heb ik nu al positieve reacties op gehad.
8,0
IRIS VAN ROZEN, NAKTUINBOUW
maandag 4 januari 2021, 12:17
De training 'Klantgericht schrijven' is heel benaderbaar. Door voorbeelden valt de theorie wat geleerd is op zijn plek. Daardoor zijn de opdrachten goed uit te voeren.
8,0
SHIRLEY SENGER, GEMEENTE ENSCHEDE
maandag 28 december 2020, 09:08
de training vond ik goed, voldoende tijd voor opdrachten, fijn om het thuis te kunnen doen en goede uitleg van de trainer
9,0
NILS TER BRAAKE, GEMEENTE LANSINGERLAND
vrijdag 18 december 2020, 10:28
De training heldere brieven en e-mails schrijven helpt je vooruit! Je kijkt kritisch naar je eigen teksten en door de training schrijf ik nu actief.
8,0
LYSANNE TEULING, GEMEENTE LANSINGERLAND
woensdag 9 december 2020, 14:25
De digitale training heldere brieven en e-mails schrijven heeft mij zeker inzicht gegeven in het schrijven van een e-mail. Ik heb geleerd om een duidelijke structuur aan te brengen. Daarnaast heb ik geleerd om mijn schrijfstijl aan te passen naar de lezer. Kortom, een training die ik zeker kan aanraden!
9,0
JOLANDA PLUYMEN-PLOUM, HEEMWONEN
woensdag 9 december 2020, 08:42
Het was een leerzame training in een ongedwongen sfeer, met een goede combinatie van theorie en oefenen met een acteur.
8,0
ARNE VAN OVERMEEREN, ARCADE
dinsdag 8 december 2020, 08:52
Goede training, prettige sfeer, eenvoudige handvatten om brieven klantgerichter te maken
7,0
ANNE-LOU GEESSINCK, GEMEENTE BERKELLAND
maandag 7 december 2020, 15:40
Tijdens de training is mijn kennis over het schrijven van brieven en e-mails weer opgehelderd.
9,0
YOLANDA VAN DEN AKKER, YMERE
maandag 7 december 2020, 14:32
Ik vond het een leerzame training. De spiegel gebruiken als ontvanger/lezer om zo te begrijpen wat je eigenlijk wil vertellen
9,0
WILLIAM VAN NIEUWENHUIJSEN, VEILIGHEIDSREGIO IJSSELLAND
maandag 23 november 2020, 11:14
De schrijftraining was voor mij zeer nuttig. Het was toch weer kort herhalen van hetgeen eerder geleerd is en ook erop gewezen worden dat wat beter zou kunnen. Verder krijg je ook de nieuwtjes in de Nederlandse taal mee. Kortom : zeer aan te bevelen.
9,0
SEBAS SAARBERG, YMERE
woensdag 4 november 2020, 09:55
Een erg leuke en leerzame training. Anne deed het geweldig! Leuke meid die op een leerzame en speelse manier de stof uitlegt. Als cursist wordt je ook nauw betrokken bij de cursus.
9,0
ERICA WANDERS, GEMEENTE ZAANSTAD
woensdag 21 oktober 2020, 12:00
De digitale training Helder! Zaans van Loo van Eck vind ik een hele waardevolle training. Echt een aanrader. Het helpt mij om duidelijker te communiceren met inwoners en collega's. Fijn dat hij interactief is en veel waardevolle tips geeft over structuur en stijl.
8,0
ERIK OVERVLIET, GEMEENTE ALMERE
woensdag 7 oktober 2020, 10:15
Duidelijke training met een goede opbouw! De trainer geeft handige tips aan de hand van verschillende teksten! De trainer houdt het simpel en is betrokken! De training geeft inzicht in je eigen schrijfstijl.
9,0
TON MOORS, STICHTING GOED WONEN GEMERT
dinsdag 6 oktober 2020, 14:18
Helder, duidelijk met veel praktische oefeningen. Het geleerde is gelijk in de praktijk te brengen.
8,0
BARBARA GRAAF, GEMEENTE SCHIEDAM
dinsdag 6 oktober 2020, 10:38
In deze training word je in korte tijd op weg geholpen om duidelijkere brieven en e-mails te schrijven. De brieven sluiten daardoor beter aan bij de lezer en zijn prettiger leesbaar.
9,0
RONALD MENGERINK, ANACON INFRA
woensdag 30 september 2020, 12:17
De workshop was goed voorbereid, we kregen duidelijke uitleg en de duur van de workshop was precies goed.
9,0
ANJA WESSELS, CARMEL COLLEGE SALLAND
vrijdag 25 september 2020, 09:20
Goede praktijkgerichte cursus die op een prettige manier wordt gegeven. Wat je leert kun je meteen in de praktijk toepassen. Zeer zinvol!
9,0
KAREN BASILIO, MITROS
donderdag 3 september 2020, 17:15
Ik vond de training Klantgericht schrijven leuk en leerzaam. De trainer legt de regels duidelijk uit. De video's waren ook prettig en helder. Ik vond het ook fijn dat ik direct feedback van de trainer kreeg.
8,0
RUTH KAIMAN, INSINGERGILISSEN BANKIERS N.V.
dinsdag 25 augustus 2020, 09:09
Voor een duidelijke en gerichte communicatie van overbrenger naar ontvanger is de training een aanrader.
8,0
CASPER VAN DER WOUDEN, MITROS
maandag 24 augustus 2020, 10:44
Met plezier heb ik deze digitale training Klantgericht Schrijven gevolgd. Door de heldere uitleg en de persoonlijke feedback heb ik er vertrouwen in dat de brieven en e-mails die ik in de toekomst verstuur nog leesbaarder zijn.
8,0
EVELIEN BRANDSMA, GEMEENTE NOORDENVELD
vrijdag 21 augustus 2020, 15:46
Een leuke en leerzame training! Fijne afwisseling van video`s, vragen, samenvattingen, voorbeelden.
9,0
AIMÉE DRAGAN, GEMEENTE WESTLAND
donderdag 20 augustus 2020, 09:33
Deze training is duidelijk gegeven. Op de gesteelde vragen, kregen wij direct een antwoord. De trainers zijn erg geduldig. Top training!
9,0
CELINE NILLESSEN, GEMEENTE NIJMEGEN
dinsdag 18 augustus 2020, 16:28
Deze training heeft veel bijgedragen aan de positieve uitstraling en duidelijkheid van mijn mails. Ik ben veel meer alert op stoffige woorden en hulpwerkwoorden. Ik probeer de boodschap zo helder mogelijk over te brengen en met mensen mee te leven. Dit alles draagt bij aan een beter imago van de Gemeente. Deze manier van schrijven geeft meer plezier en uitdaging aan de dagelijkse werkzaamheden.
10,0
SOFIE VAN BLADEL, MITROS
zondag 9 augustus 2020, 10:14
De cursus is volledig op maat voor het bedrijf en de werknemers. De training is erg persoonlijk en de inhoud is super. De trainers weten goed wat ze doen en waar ze het over hebben. Je kan de training online en op het gemak volgen - met de e-mails van de trainers mis je geen enkele deadline. Top training!
8,0
MANON KONINGS, WOONSTICHTING DE KEY
maandag 3 augustus 2020, 14:56
Training helder/duidelijk, goed te volgen, plezierige docente, heb er veel aan.
7,0
BAS VAN DER MEULEN, GEMEENTE NIJMEGEN
maandag 3 augustus 2020, 09:58
Een goed opgezette, leerzame training met tips die je direct kunt toepassen. Nuttig voor jou maar ook voor degene die jouw mails en brieven leest.
8,0
BIANCA ELLERKAMP, GEMEENTE SCHIEDAM
maandag 6 juli 2020, 15:01
Leerzame training. Waarom moeilijk doen als het ook begrijpelijk kan ;-)
9,0
ILSE KETELAAR, MITROS
maandag 22 juni 2020, 16:00
Via mijn werk mocht ik de digitale training 'klantgericht schrijven' volgen. Ik dacht: dit zal wel weer zo'n saaie training zijn. Het tegendeel werd bewezen! Ik heb echt wat van deze training geleerd! Niet alleen qua schrijven zelf, maar ook bijvoorbeeld dat er zoveel laaggeletterden in Nederland zijn. Als ik een tekst snap, betekent dat niet dat andere mensen deze ook snappen. Daarom let ik nu echt op mijn teksten of deze duidelijk genoeg zijn.
10,0
MIRANDE KERKDIJK, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 22 juni 2020, 09:10
De digitale training Brieven en e-mails schrijven is een leuke en effectieve manier om te leren hoe je heldere brieven schrijft. Er wordt gebruik gemaakt van video's, opdrachten en de brieven die je dagelijks op je werk gebruikt. Dat wat je leert kun je meteen in praktijk brengen.
8,0
MATTIE GERAETS, WATERSCHAP LIMBURG
maandag 15 juni 2020, 09:31
Deze cursus levert je veel inzicht op hoe je je teksten in correspondentie (brieven en email) kunt verbeteren en op een moderne en prettig leesbare manier opmaakt. De manier waarop de online cursus wordt gegevens is erg prettig: In enkele delen die niet te lang en niet te kort zijn, overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd. Ondanks dat het niet 'live' is, toch persoonlijk en door feedback op 'huiswerk'opdrachten die wat betreft tijdsbesteding (gelukkig) erg meevallen.
9,0
SOPHIA MULDER, VIVESTE
woensdag 10 juni 2020, 12:42
ik vond het echt de moeite waard om deze training bij te wonen. De trainer deed het echt heel goed, de manier van overbrengen van haar enthousiasme en deskundigheid! Veel geleerd en op een hele leuke manier gegeven.
8,0
ARNOLD BLOEM, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 8 juni 2020, 10:19
De digitale training Brieven en e-mails schrijven is praktisch en prima toepasbaar in de praktijk! Vanwege de online mogelijkheid kun je de training volgen op een voor jou passend moment. Je krijgt een goede persoonlijke terugkoppeling en na afloop is het wekelijkse spel ook erg leuk en leerzaam.
9,0
CHRISTEL VERSTAPPEN, WATERSCHAP LIMBURG
dinsdag 19 mei 2020, 18:21
Ik heb met heel veel plezier de cursus 'heldere brieven schrijven' doorlopen. Het was echt leuk om te doen. In sneltreinvaart heb ik veel bijgeleerd over het schrijven van heldere brieven . En dan te bedenken dat ik behoorlijk wat vooroordelen had over digitale cursussen (onpersoonlijk, niet efficiënt, niet zo goed als een 'echte' cursus). Dat is helemaal onterecht gebleken.
8,0
MEREL VAN VEEN, GEMEENTE LAARBEEK
woensdag 29 april 2020, 12:35
Ik bleef steeds hangen in het gebruik van 'ouderwets' taalgebruik in mijn brieven. Ik vind dat ook nog best mooi. Deze training opende mijn ogen. Taal is niet alleen maar mooi, maar moet ook vooral functioneel zijn. Deze training geeft je praktische en concrete tips hoe je brieven om kunt buigen. Je brief wordt er leesbaarder door en ook een stuk positiever! Een aanrader dus!
8,0
ESTHER E VAN ‘T ENDE, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
dinsdag 28 april 2020, 20:38
Deze training geeft je bruikbare tips! Door het aanleveren van eigen teksten, krijg je direct feedback op je eigen manier van schrijven. Dat geeft herkenning en tegelijkertijd mooie tips het in de praktijk toe te passen.
9,0
MIRANDA GRIJSEN, GEMEENTE ENSCHEDE
dinsdag 28 april 2020, 17:11
De ME-Learning was vaak verhelderend. De lezerskant wordt belicht en geeft inzicht in hoe het anders kan. Je eigen patronen worden blootgelegd. Met input van eigen praktijkvoorbeelden ga je aan de slag en krijg je feedback. Je krijgt goed toe te passen theorie en tips om het vanaf nu anders te kunnen doen. Mijn teksten zullen slagvaardiger en meer boodschapper-gericht worden.
8,0
EVA APPELDOORN, ZAYAZ
vrijdag 24 april 2020, 15:24
Een leuke e-training die gebruikt maakt van situaties uit de eigen organisatie. De lessen zijn hierdoor makkelijk en snel toepasbaar. Je hebt er dus direct iets aan!
9,0
JULIE JENTJENS, GEMEENTE GELDROP-MIERLO
vrijdag 24 april 2020, 09:28
Zeer praktische learning waar je ook meteen iets aan hebt. Ik heb allemaal dingen geleerd die ik ook meteen kon toepassen in mijn eigen mails en brieven. Veel tips kwamen voorbij waarvan ik dacht "oh ja logisch!". Maar dat waren toch dingen die ik niet zo opschreef in mijn eigen teksten.
8,0
JAAP JONGEJAN, DE SLEUTELS
maandag 20 april 2020, 12:44
Ik adviseer iedereen deze online training te volgen. Je leert na te denken over hoe je schrijft.
8,0
LENNERT KUIP, MOBYPEOPLE
donderdag 27 februari 2020, 10:13
Een cursus die je snel de kneepjes leert en laat oefenen met de kunst van het helder en klantgericht schrijven. Een aanrader voor iedereen die zijn schrijven naar een hoger niveau wil tillen.
8,0
TREES VAN DER MAAS, WONINGSTICHTING WONINGBELANG
woensdag 26 februari 2020, 20:44
LVE leert een organisatie op een prettige wijze heel klantgericht te schrijven. Door praktijkvoorbeelden te gebruiken sluit het perfect aan bij de eigen organisatie.
9,0
SASKIA TERPSTRA, NOVA COLLEGE
woensdag 26 februari 2020, 09:19
Door de training 'Heldere brieven en e-mails schrijven' ben ik anders gaan kijken naar mijn eigen brieven die ik schrijf, maar ook naar de brieven die ik ontvang. Het heeft mij geholpen om met soms maar kleine veranderingen mijn brieven overzichtelijker te maken.
10,0
PAULUS AARTS, WOCOM
dinsdag 17 december 2019, 08:49
Op een prettige manier makkelijk en duidelijk leren schrijven. Dat kan alleen maar voordelen opleveren.
7,0
FRANK VAN HOUDT, IDEALIS
maandag 4 november 2019, 11:23
De workshop was zeker de moeite waard. Ik kan redelijk schrijven maar heb toch belangrijke dingen geleerd. Een stukje bewustwording en bevestiging van wat ik al wist hebben zeker iets toegevoegd voor mij. Vooral het schrijven vanuit de ontvanger was voor mij een eye-opener. Ik zal zeker nog regelmatig even de bewaarkaart raadplegen.
8,0
SAMIRA SABRI, GEMEENTE VEERE
donderdag 10 oktober 2019, 09:47
Deze cursus is heel leerzaam vooral als je vaak e-mails schrijft. Je bent vaak geneigd om lange zinnen te gebruiken of moeilijke woorden. Tijdens deze cursus leer je hoe het anders kan.
9,0
JACKY MEIJER, WONINGBOUWVERENIGING BERGOPWAARTS
woensdag 9 oktober 2019, 12:28
Een prettige, toegankelijke en plezierige training! Echt waardevolle tips gekregen die ook toepasbaar zijn.
9,0
BERRAK IHTIYAR-KOCAK, GEMEENTE APELDOORN
woensdag 18 september 2019, 16:47
Ik vond een leerzame cursus wat mij bewuster heeft gemaakt om in correcte en in duidelijk taal te schrijven zodat de informatie goed overkomt. Ik raad deze cursus zeker aan en zeker aan de ambtenaren.
8,0
ROSITA JAGESSAR, STAEDION
dinsdag 3 september 2019, 09:49
Dit was een training voor mij waar ik de juiste tools ontvangen heb om het toe te passen in mijn dagelijkse werkzaamheden. De trainer was helder, duidelijk en spreekt rustig. Goede kennis van zaken.
8,0
VICTOR LAARHOVEN, INSINGERGILISSEN BANKIERS N.V.
donderdag 18 juli 2019, 08:11
Een training die je anders laat denken. Je leert simpel schrijven. In korte zinnen. Waardoor de teksten leesbaarder worden. Een aanrader voor iedereen die helder wil communiceren.
8,0
ANJA HOLLANDERS, GEMEENTE BRIELLE
maandag 15 juli 2019, 15:20
Goede tips en trucs en voorbeeldbrieven uit de praktijk helpen je verder met het schrijven van een goede, duidelijke en bondige brief!
10,0
ANDRA VLAARDINGERBROEK, GEMEENTE DE RONDE VENEN
maandag 8 juli 2019, 16:57
Actiever, duidelijker en helder communiceren. Wie wil dat niet? Tijdens deze training leer je het allemaal.
8,0
ANNELIES VAN DIJCK, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 1 juli 2019, 12:27
Brieven en e-mails schrijven op een manier die voor iedere lezer duidelijk zijn? Geen moeilijke woorden en lange zinnen meer, maar de juiste informatie met kernachtige koppen... In slechts twee dagdelen kun je dit leren bij bureau van Eck. Theorie gecombineerd met werken aan praktijkvoorbeelden, groepsgericht maar toch persoonlijk.
8,0
EVANNE KOCH, WOONSERVICE
dinsdag 14 mei 2019, 12:00
Na het volgen van deze cursus ben ik helemaal gemotiveerd om mijn schrijfstijl aan te passen. Ik heb leuke en leerzame tips ontvangen om mijn brieven leesbaar te maken voor iedereen!
8,0
BERT HOEKMAN, GEMEENTE NOORDOOSTPOLDER
maandag 13 mei 2019, 10:41
Door het volgen van de training ben je in staat om sneller tot de kern van de zaak te komen, zonder te vervallen in lange verwarrende zinnen of ambtelijk taalgebruik.
9,0
GRIETIEN DE JONGH, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
dinsdag 30 april 2019, 15:20
Loo van Eck, bedankt voor de goede training Klantgericht Schrijven! Lieke begeleidde onze groep op een geweldige manier. Dankzij haar kennis, tips en de door ons aangeleverde praktijkvoorbeelden leidde dit tot waardevolle discussies. Het heeft me meer bewust gemaakt van mijn manier van schrijven. Na deze 2 inspirerende dagdelen is de leesbaarheid van mijn brieven en e-mails zeker verbeterd.
9,0
WENDY VOS, GEMEENTE HOEKSCHE WAARD
maandag 29 april 2019, 13:26
Iedereen die klantgericht wil leren schrijven, raad ik aan deze training te volgen. De training wordt op een vlotte en interactieve manier gegeven. En met leuke en goede voorbeelden, waardoor alle stof makkelijker blijft hangen. Heldere uitleg, met een goede balans tussen theorie en oefenstof. Je ziet duidelijk de meerwaarde om deze manier van klantgericht schrijven ook echt toe te passen in de praktijk!
8,0
MONIQUE VERMEULEN, TABLIS WONEN
donderdag 18 april 2019, 08:58
Deze workshop brengt je stukje dichter naar het schrijven van nu. Goede uitleg over zinsopbouw, woordgebruik en alinea's in de brieven en mails maken het makkelijker!
9,0
JACK BORREMANS, LNBB ACTUARISSEN + PENSIOENCONSULTANTS
donderdag 7 maart 2019, 14:23
De training Brieven en e-mails schrijven is voor iedereen die als vakinhoudelijk specialist werkt, een eye-opener. Je leert hoe je complexiteit toch eenvoudig en overzichtelijk kan verwoorden. Een fijne training kortom, met een goede trainer.
8,0
MARISKA MENTINK, GEMEENTE LOCHEM
donderdag 7 maart 2019, 13:05
Wil je leren hoe je vlot, duidelijk en actief schrijft? Doe dan mee aan deze training!
8,0
MANON KUYPER, GEMEENTE RHENEN
woensdag 6 maart 2019, 09:09
Loo Van Eck is een trainingsbureau die kundige adviezen geeft en je je laat verplaatsen in de klant. Je leert begrijpelijke taal gebruiken in plaats van ambtelijke. Bedankt voor de cursus. Ik heb veel geleerd.
8,0
MICHELLE BROERS, YMERE
dinsdag 15 januari 2019, 09:21
De training is voor mij als werknemer van Ymere erg handig. Dit is zo omdat ik veel brieven en teksten moet schrijven naar klanten. Ik weet nu hoe ik dit duidelijk kan opstellen en leesbaar maak voor alle klanten. Ik zal het geleerde in de training vaak toepassen in mijn werk.
8,0
ASTRID VAN GISBERGEN, WONINGSTICHTING DE ZALIGHEDEN
donderdag 20 december 2018, 11:56
Ik heb de training klantgericht schrijven gevolgd bij LvE. Een interessante cursus waar je ook werkelijk iets aan hebt. Naast de opbouw van de brief en e-mail krijg je handvaten om je boodschap zo duidelijk mogelijk te verwoorden zodat je klant je begrijpt. Deze cursus is voor iedereen die klantcontact heeft een echte aanrader!
8,0
ERNA TEN HAVE, GEMEENTE HELMOND
dinsdag 18 december 2018, 08:29
Aanrader, zou iedereen moeten doen! We doen het voor de lezer, niet voor onszelf.
10,0
JANNEKE NIJHOLT, WOONSTICHTING VECHTHORST
maandag 8 oktober 2018, 13:00
De training Eigentijds en Servicegericht Corresponderen is een praktische training, waarmee je snel je klantgerichtheid in schriftelijke communicatie kunt verbeteren. Je leert in korte tijd hoe je je communicatie effectiever kan maken door te schrijven op het niveau dat je klanten prettig vinden. De training houdt je een spiegel voor over je eigen taalgebruik en geeft ook handvatten hoe je dat in de praktijk kunt aanpassen. Zinvol om te volgen voor iedereen die schriftelijk communiceert en zeker ook leuk als je van taal houdt.
8,0
JAN DE BRUIJN, SERVICECENTRUM DRECHTSTEDEN
vrijdag 5 oktober 2018, 09:06
In deze cursus leer je om je brieven en e-mailberichten beter in te delen. Je meer te verplaatsen in de lezer. Vriendelijker op te stellen en afscheid te nemen van de ouderwetse en formele standaardzinnen uit ambtenarenland.
9,0
LOES VAN ES-ORSEL, GEMEENTE MOERDIJK
donderdag 20 september 2018, 12:37
Door het doen van deze training heb ik veel geleerd over het schrijven van brieven en e-mails. Ik was mij niet bewust van hoeveel ouderwetse taal ik gebruikte. Veel geleerd dat ik ook daadwerkelijk in praktijk zal gebruiken.
9,0
SASKIA DE VREUGD, GOOS RECLAMEMAKERS
maandag 17 september 2018, 09:34
De training is een goede aanvulling geweest op mijn schrijfactiviteiten, ik zal de tips en trick dan ook met plezier hierop loslaten!
8,0
INGE VAN ROSMALEN, GEMEENTE GELDROP-MIERLO
donderdag 13 september 2018, 15:28
Door het volgen van de training word je er bewust van wat je met juist taalgebruik kunt bereiken.
8,0
RUBEN VERZIJL, BEQUAAM
woensdag 22 augustus 2018, 16:17
LVE heeft mijn schrijfstijl veranderd. Ik schrijf korter en meer in spreektaal. Voelt goed.
8,0
JAMIE ROKS, GEMEENTE ETTEN-LEUR
maandag 23 juli 2018, 10:05
Volg de taalcursus! Tijdens de cursus word je klaargestoomd voor de 'nieuwe taal'. De oude manieren worden afgeleerd en krijgt tips en tricks mee om brieven en e-mails te schrijven anno nu. Een echte aanrader! Wat vindt de brievenlezer fijn? Daar schrijf je uiteindelijk je brief voor.
8,0
JOHN VAN VEEN, RIJNHART WONEN
donderdag 19 juli 2018, 13:44
Ik heb op 11 en 26 juni met veel aandacht en plezier de schrijftraining van Loo van Eck gevolgd. Tijdens de training gaf de docente (Daniëlle Beens) op een spontane, duidelijke en interactieve manier tips en trucs om op een eenvoudige wijze een duidelijke en logische brief te kunnen opstellen. De training is voor iedereen die met enige regelmaat een brief opstelt een echte eye-opener en aanrader!
8,0
MAURIK DE HAAS, STIMULERINGSFONDS VOLKSHUISVESTING
maandag 16 juli 2018, 17:04
Geconfronteerd worden met je eigen kromme teksten is schokkend. Ervaren wat er zelf gemakkelijk aan kunt doen ook. Kortom een inspirerende sessie.
8,0
HEIDI EISSENS, DE KOMPANJIE
dinsdag 10 juli 2018, 11:56
Loo van Eck is een deskundig communicatieadviesbureau met trainers die je energie geven om anders met taal om te gaan. Weg met oubollige taal, welkom frisse varianten! Jouw lezer staat voorop en door tips en trucs van Loo van Eck weet je dat jouw bericht op de juiste manier wordt uitgelegd. Je zet je lezer in positie en jij krijgt minder vragen. Een training die schrijver en lezer beide iets oplevert!
8,0
NIENKE VAN DEN HANENBERG, AAG BV
donderdag 5 juli 2018, 10:17
Fijne workshop met duidelijke en handige tips om blijvend toe te kunnen passen. In korte tijd leer je hoe je jouw teksten aanzienlijk beter kan schrijven. De trainer was erg flexibel, enthousiast, persoonlijk en stelt je zeer op je gemak. De workshop kent veel interactie, waardoor je echt aan de slag gaan en het interessant blijft.
8,0
DORIS TAROENODIKROMO, GEMEENTE ENSCHEDE
woensdag 27 juni 2018, 12:24
Helder communiceren: Iets voor jou? Deze training is bedoeld om makkelijk brieven te schrijven en niet lang over na te denken. Het is een aanrader om te deze training te volgen. De uitleg is goed, duidelijk en makkelijk te volgen! Wil je een brief snel en gemakkelijk schrijven die de lezer in 1 keer begrijpt? Geef je dan op voor de Training Helder Communiceren!
8,0
BIANCA BOEKHOUT, NOVA COLLEGE
maandag 25 juni 2018, 11:14
Heb je inspiratie nodig om je brieven en/of mails op een moderne wijze, duidelijk en leesbaar te schrijven dan is deze cursus een absolute aanrader.
8,0
JEANNETTE VAN OOSTEN, GEMEENTE SCHIEDAM
maandag 25 juni 2018, 09:38
In deze training leer je een motiverende tekst te schrijven waarin je de boodschap helder maakt. Wat wil je van de lezer weten of wat moet de lezer doen. Erg fijn om in e-mails en wervingsteksten te gebruiken. Ik heb de training als waardevol en leerzaam ervaren.
8,0
LINDA VAN IERSEL, DIENST DOMMELVALLEI
woensdag 13 juni 2018, 09:06
Denk je dat je teksten duidelijk, beknopt en voor iedereen toegankelijk zijn? Deze training brengt iedereen een stapje hoger. Na deze training heb je nieuwe focus op vorm en stijl. Een aanrader voor iedereen!
8,0
HARMKE HAGA, DUNAVIE
donderdag 7 juni 2018, 11:56
Ik kan een training bij LVE echt aanraden. Het zijn stuk voor stuk echte professionals.
8,0
MARIJKE MINDERMAN, DUNAVIE
donderdag 7 juni 2018, 08:16
Deze training zet jou weer op scherp. Voor wie schrijf je, hoe komt dat over, wat wil je dat de ander doet? Tijdens de training ga je direct aan de slag met je eigen schrijfwerk zonder oordeel. Maar gewoon hoe het beter kan.
9,0
IRMA REISS, GEMEENTE GOOISE MEREN
vrijdag 1 juni 2018, 07:52
Het zou goed zijn voor iedereen om deze training te volgen. Je wordt je bewust van je taalgebruik. Door de logische opbouw in kopjes en kernboodschappen, is tekst echt beter leesbaar.
9,0
WIL VAN ROOSMALEN, OMGEVINGSDIENST BRABANT NOORD
dinsdag 22 mei 2018, 14:30
Door deze cursus ben ik me er weer van bewust dat ik schrijf om gelezen en begrepen te worden niet om veel woorden op papier te zetten.
9,0
ANGELIQUE VAN DE LAAR-GEERTS, OMGEVINGSDIENST BRABANT NOORD
dinsdag 22 mei 2018, 08:44
Ik heb met plezier deelgenomen aan de cursus klare taal. Veel handige tips gekregen die ik meteen in praktijk kan brengen. Als ik nu aan mail of brief aan het maken ben duurt het nog wat langer omdat ik na aan het denken ben over de schrijfwijze. Is hij helder? Is het voor iedereen duidelijk? Na een tijdje moet het een gewoonte worden......
8,0
JACQUELINE VOGELS, GEMEENTE HELMOND
woensdag 25 april 2018, 12:38
Ik vond het een interessante en leerzame cusrsus. De trainer bracht het boeiend en afwisselend. Ook super om te zien dat de tekst die jezelf hebt geschreven met een paar kleine tips ineens veel beter leesbaar is!!
8,0
CLAIRE VAN SCHAYK, GEMEENTE BEST
woensdag 25 april 2018, 10:41
een leerzame, interessante cursus, met een e-learning deel en een klassikaal deel. met de kennis vanuit het e-learning gedeelte kun je met eigen ingeleverde teksten in kleine groepjes bespreken wat er misschien nog beter kan. je kunt collega's helpen om duidelijker te schrijven richting de ontvanger van de brief. zeer aan te bevelen.
9,0
KAREN DRIESSEN, GEMEENTE HELMOND
maandag 23 april 2018, 20:55
Dit is nou echt een training die je van onbewust onbekwaam naar bewust onbekwaam brengt. Wat mij betreft de eerste stap naar heldere taal die iedereen zichzelf zou moeten gunnen!
9,0
DIANA KRUITWAGEN, GEMEENTE NIJMEGEN
donderdag 19 april 2018, 11:32
De taining overtuigende brieven en e-mails schrijven heeft op mijn een goede werking gehad. Ik ben mij er nu veel meer bewust van hoe ik de teksten deel en schrijf naar collegas.
8,0
NIENKE HAVELAAR, GEMEENTE BINNENMAAS
woensdag 11 april 2018, 09:16
Even een brief(je) schrijven, het lijkt zo makkelijk. Je weet tenslotte wat je wil zeggen en welke info je wil delen. Maar als je uiteindelijk je gedachten goed op papier wil krijgen blijkt die verwoording vaak nog een hele uitdaging. Wat is belangrijk voor de lezer? En in welke volgorde wil je dat terugvinden? Wat als de ontvangen toch andere vragen heeft dan jezelf verwacht? Een cursus klantgericht schrijven kan je daar zeker bij helpen.
8,0
RISTO DE PAGTER, GEMEENTE SCHOUWEN-DUIVELAND
dinsdag 6 maart 2018, 07:31
In deze training leer je vanuit je eigen dagelijkse praktijk een schrijfstijl te ontwikkelen die jouw lezer boeit en die jou helpt om je boodschap goed te verwoorden.
9,0
LISETTE ROOSING, GEMEENTE ZOETERWOUDE
maandag 5 maart 2018, 10:51
Ik heb met veel plezier de schrijftraining van Loo van Eck gevolgd. De trainer gaf een duidelijke uitleg met aansprekende voorbeelden. We gingen direct zelf aan de slag met allerlei opdrachtjes. Het herschrijven van brieven uit onze organisatie in de nieuwe schrijfstijl was voor veel deelnemers een echte eyeopener. We zien al duidelijk resultaat in de brieven en teksten die de deur uitgaan. Nu nog zorgen dat we deze koers vasthouden!
9,0
ALPER KOC, GEMEENTE VEERE
donderdag 15 februari 2018, 09:14
De training Klantgericht schrijven in brieven en e-mails is zeker een aanrader. Je steekt er heel veel van op en het geeft je kijk op brieven en e-mails schrijven een hele andere dimensie!
8,0
INGEBORG VAN BAAR, GEMEENTE GELDROP-MIERLO
woensdag 20 december 2017, 09:43
Na het volgen van de cursus Klantgericht schrijven zijn mijn brieven en e-mails anders. Ik denk echt dat ze duidelijker zijn voor iedereen naar wie ik schrijf!
8,0
DAVID BAKKER, RENTREE
woensdag 20 december 2017, 08:51
Word je bewust van je taalvalkuilen en daarbij de interpretatie van je lezer. Een interessante workshop om je hiervan bewust te worden.
9,0
PHOEBE WINK, YMERE
dinsdag 19 december 2017, 15:56
Ik heb al meerdere trainingen gevolgd via Loo van Eck. Tot nu toe mocht ik iedere keer werken met leuke en enthousiaste trainers. De laatste training was er een op maat. Het voldeed precies aan onze wensen! We kregen leuke praktijkopdrachten en konden daar direct mee oefenen. We maken nog steeds volop gebruik van de tips & tricks uit de training.
9,0
MARION VRIENS, GEMEENTE ROOSENDAAL
maandag 18 december 2017, 09:53
Training heldere taal is een inspirerende cursus. Met e-learning en 2 dagdelen wordt de nieuwe manier van schrijven aangeleerd. Ik ben me bewust geworden van mijn eigen schrijfstijl op dit moment en gemotiveerd om die bij te stellen. De nieuwe manier van schrijven vraagt een andere manier van denken. De klant krijgt hierdoor wel heldere brieven. Wij als organisatie minder vragen. Van harte aanbevolen!
9,0
ESTHER KEIZER-KOK, PENSIOENFONDS APG
maandag 11 december 2017, 14:13
Nuttige training zelfs voor de zeer doorgewinterde tekstschrijver. Een eye-opener op vele niveaus hoe jouw doelgroep naar jouw teksten kijkt. Hierdoor word je zelf ook weer wat kritischer.
8,0
PETER VAN EEUWIJK, GEMEENTE MAASDRIEL
donderdag 31 augustus 2017, 19:35
Leerzaam voor de technici die schrijven in organisatiegerichte vaktaal. De cursus is een out of the box ervaring die jou en de klant Jip en Janneke jargon brengt!
8,0
INGRID DESITTER, GEMEENTE ETTEN-LEUR
maandag 21 augustus 2017, 10:19
Mooie training met trainers die weten waar het écht om gaat.
8,0
JOS VERBRAAKEN, GEMEENTE ETTEN-LEUR
woensdag 9 augustus 2017, 12:03
Erger je soms ook aan moeilijke brieven. Het kan veel eenvoudiger. De schrijfwijzer helpt jou een overzichtelijke en goed leesbare brief te maken. Je doet de lezer maar ook jezelf plezier.
10,0
KARLIJN ESMAN, GEMEENTE OOST GELRE
vrijdag 14 juli 2017, 10:31
Wat een aangename verrassing! Van tevoren weet je niet goed wat je kunt verwachten, maar dit was zeer positief! Je bewust worden van je 'stijve' manier van schrijven, wat je brief met de ontvanger doet en hoe je dit vrij simpel om kunt draaien. Echt een aanrader!
9,0
LIESBETH DORENSTOUTER, NOVA COLLEGE
woensdag 31 mei 2017, 09:50
Goeie compacte training met veel nuttige aanwijzingen en tips.
9,0
JACQUELINE SCHNACKERS, WELWONEN
dinsdag 30 mei 2017, 10:33
De opfrisworkshop 'klantgericht schrijven' komt alle partijen ten goede. Welwonen bereikt zijn huurders beter met duidelijk/makkelijk geschreven brieven waardoor Welwonen sneller een reactie van de huurders terugkrijgt. Voor de huurder is het duidelijker wat we van hen vragen/verwachten. Voor de medewerkers is het makkelijker brieven te schrijven.
8,0
JURIEAN BRANDS, GEMEENTE URK
woensdag 24 mei 2017, 09:49
Je schrijft al jaren. Je hebt jezelf als schrijver een bepaalde stijl ontwikkeld. Jij begrijpt je tekst. Mooi! Maar ... heb je je al eens afgevraagd of degene voor wie je schrijft jouw stijl óók begrijpt? Probeer eens een eigen tekst te herschrijven vanuit de blik van degene voor wie je schrijft. Lastig in het begin maar probeer het gewoon eens. En leg die twee teksten dan eens naast elkaar. Wat valt je op? Ik voorspel je dat dit een eye-opener wordt voor een nieuwe manier van schrijven!
8,0
SIMONE JESTERHOUDT, WELWONEN
vrijdag 19 mei 2017, 08:49
Eat, sleep, write, repeat... zou zo maar een slogan van Loo van Eck kunnen zijn. Wat een taalkunstenaars. Wat een positiviteit en energie. Met veel enthousiasme, kennis, tips en positieve feedback trainen ze je. Je wilt onmiddellijk aan de slag om jouw eigen teksten aan te pakken! Eat, sleep, write, repeat!
10,0
ROY GOTINK, ANACON INFRA
maandag 15 mei 2017, 09:13
Wilt u klantgericht en professioneel schrijven? Volg dan de cursus 'Heldere en Klantgerichte e-mails' van Loo van Eck en weet de lezer te binden aan je tekst.
8,0
PETRA VAN DER PLOEG, PROVINCIE OVERIJSSEL
vrijdag 3 maart 2017, 09:33
Geweldige training. Praktisch en toepasbaar. Je leert in korte tijd de belangrijkste punten om goed te kunnen schrijven. Na de training kan je een prima brief of email schrijven. Vooral het piramide en lezersgericht schrijven zijn goede handvatten om mee aan de slag te gaan.
8,0
RINO TUHUSULA, COOPERATIE UNIVÉ U.A.
donderdag 23 februari 2017, 12:49
Muziek verbindt zegt men! Een cursus volgen van Loo van Eck is hetzelfde als samen muziek maken. Loo van Eck geeft handvatten/instrumenten om de juiste toon aan te slaan. Daarmee proberen we (zender) goede muziek te maken (boodschap) wat door het publiek (ontvanger) wordt gewaardeerd.
8,0
MONIEK AARNINK-KOUWERT, RABOBANK SALLAND
donderdag 23 februari 2017, 09:47
de workshop Klantgerichte brieven en e-mails schrijven is leuk en leerzaam om te volgen, je kijkt daarna weer met een frisse blik naar je correspondentie !
10,0
E ROMIJN, GEMEENTE MIDDEN-DELFLAND
maandag 20 februari 2017, 10:51
De training is zeer praktisch en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Het oefenen met bestaande teksten uit eigen organisatie maakt de inhoud van training herkenbaar. Hierdoor blijft de stof goed hangen. Het enthousiasme en de deskundigheid van de trainster zorgt ervoor dat je geboeid en oplettend blijft tijdens de gehele training.
8,0
ROGER HENKENS, PENSIOENDIENSTEN PGB
maandag 20 februari 2017, 08:48
De cursus helpt je om op eenvoudige en snelle wijze de nieuwe schrijfwijze je eigen te maken. De voorbeelden zijn duidelijk en de leesstof is interactief, zonder saai te worden.