0,0
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 0 evaluaties
9,0
PIRETTE WOUTERS, GEMEENTE SON EN BREUGEL
maandag 6 maart 2023, 08:38
De training is erg goed! De stof is toepasbaar in de praktijk en je wordt je bewust gemaakt van hoe een bepaalde manier van schrijven bij een lezer overkomt. Je leert dan ook meer lezersgericht te schrijven, wat in mijn ogen heel goed en waardevol is!
9,0
RUBY MANS, GEMEENTE LELYSTAD
donderdag 2 maart 2023, 15:59
Een leuke en afwisselende training, waarin de tijd voorbij vliegt. Eind van de training heb je echt het gevoel dat je veel hebt geleerd.
9,0
SHIRLEY BURER, GEMEENTE ENSCHEDE
donderdag 19 januari 2023, 08:30
Ik vond het een leerzame training, waarbij je bewust bezig bent met taal. Na deze training ben je je bewust van valkuilen en probeer je een tekst zo aantrekkelijk en duidelijk te maken voor de inwoners. Dit alles om het contact met de burger (de klant) de verbeteren en de drempel tussen beiden te verkleinen.
8,0
FLEUR DE VRIES, WATERSCHAP NOORDERZIJLVEST
donderdag 1 december 2022, 11:27
Een training die direct en eenvoudig toepasbaar is. Herkenbaar door de voorbeelden uit de dagelijkse praktijk. Een training waar je direct wat aan hebt!
8,0
DANIQUE ROELEVELD, WATERSCHAP SCHELDESTROMEN
maandag 28 november 2022, 14:04
Het volgen van deze training heeft mij laten inzien dat aan mijn persoonlijke manier van schrijven niks verkeerd is, maar het kan altijd duidelijker. Het verplaatsen in de lezer heeft me hierbij het meest aan het denken gezet. Vraag jezelf eens af; wanneer jij met geen enkele voorkennis een brief moet lezen over een inhoudelijk onderwerp, begrijp ik dan wat hier staat?
8,0
ROISIN HASSAN, PROVINCIE UTRECHT
maandag 7 november 2022, 14:46
Een interactieve training met veel veel voorbeelden uit je eigen praktijk. Het zet je direct aan het denken over hoe je teksten kunt verbeteren en beter leesbaar kunt maken voor de ontvanger.