8,2
GEMIDDELDE BEOORDELING
uit 280 evaluaties
9,0
ESTHER LANKHUIJZEN, HAAGSE HOGESCHOOL
woensdag 6 april 2022, 15:17
Het is een leuke, interactieve en leerzame cursus, met genoeg ruimte voor eigen inbreng
8,0
JENNIFER AMATSARIP, ABN AMRO BANK N.V.
dinsdag 5 april 2022, 13:33
Ik vond het een goede training met oefeningen die wij moesten uitvoeren. Je ontvangt tips/feedback.
8,0
TIM VAN DANTZIG, SVB SOCIALE VERZEKERINGSBANK
dinsdag 8 maart 2022, 09:19
Compacte training in presentatievaardigheden waarin de belangrijkste zaken interactief behandeld worden en je toewerkt naar het moment waarop je met een eigen presentatie van 5 minuten de geleerde vaardigheden in de praktijk kunt brengen.
8,0
ERNST KROPF, SVB SOCIALE VERZEKERINGSBANK
maandag 7 maart 2022, 11:56
Goede samenvatting over presenteren.
8,0
JOKE BACKER, SVB SOCIALE VERZEKERINGSBANK
maandag 7 maart 2022, 09:01
Goed communiceren kan je op een inspirerende wijze leren bij Loo van Eck
8,0
LIESBETH GERRITSE, STAATSBOSBEHEER
donderdag 3 maart 2022, 11:02
Professioneel presenteren: training met een duidelijke lijn en goed trainingsmateriaal. Tijdens deze dag krijg je gelijk de tools om je presentatie aan te passen en/of om te vormen naar een meer pakkende en inspirerende presentatie. Met name wat het verschil maakt hóe je presenteert, niet eens zozeer wát je presenteert.
8,0
PAULINE DECKERS, RABOBANK RIJN EN HEUVELRUG
donderdag 20 januari 2022, 11:30
Trining met tips & tricks die direct toepasbaar zijn voor mensen met winig presentatieervaring.
10,0
PAUL PLIJZIER, RABOBANK STAD EN MIDDEN GRONINGEN
dinsdag 7 december 2021, 17:24
Omdat we in kleine groep zatenvan 4 man kon er heel goed 1 op 1 worden gecoached. Je moet wel even over een drempel heen want he weet dat je aan d ebeurt komt om te presenteren. De trainer stelde ons heel erg op ons gemak door ook haar eigen verhaal te vertellen. Fijne training gehad!
8,0
BRUNO GODDIJN, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
maandag 30 augustus 2021, 09:41
actief leren door doen en denken
8,0
GERRIT GROOTKARZIJN, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
maandag 30 augustus 2021, 09:19
Een prettige wijze van leren en bijscholen.
8,0
MICHAEL VAN ZANTEN, RABOBANK GROEP
vrijdag 23 juli 2021, 09:00
Top!
10,0
KATJA KULK, RABOBANK GROEP
vrijdag 23 juli 2021, 08:35
Leuke interactieve training. Past altijd in je eigen situatie omdat je aan het werk gaat met een zelf ingebrachte presentatie.
9,0
ESMA FIERLOOS-VAN DER MAST, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
dinsdag 13 juli 2021, 10:34
Goede workshop met prettige begeleiding. Duidelijk, helder, mooi om feedback te krijgen in een veilige leeromgeving, waar respect voor elkaar bovenaan staat.
8,0
TESSA PERSOON, REPUBLIQ
vrijdag 18 december 2020, 12:44
De training presenteren was leuk en leerzaam. Iedereen werd actief betrokken bij de training en ook uitgedaagd om zelf te presenteren. Daarnaast werden er goede handvaten voor het presenteren gegeven en was de opbouw van de training goed.
7,0
MAURICE GERAETS, ACHMEA INVESTMENT MANAGEMENT
dinsdag 8 december 2020, 10:23
Prima cursus, nuttige tips en een kundige trainer
9,0
JAN SNOEP, SYNGENTA CROP PROTECTION B.V.
dinsdag 6 oktober 2020, 10:18
Goede opzet, veel interactie, bruikbare tips en aan het einde zelf presenteren en elkaar feedback geven(zeer leerzaam).
8,0
CORNÉ FRIJTERS, SYNGENTA CROP PROTECTION B.V.
donderdag 1 oktober 2020, 17:16
Goede praktische cursus, met goede handvaten voor mensen die niet dagelijks een presentatie geven.
7,0
HESTER LEENDERTZ, KLEURRIJKWONEN
maandag 28 september 2020, 15:10
Interessant om te weten hoe je met de opbouw de aandacht van de luisteraar krijgt/vasthoudt.
8,0
WILLEKE VAN DEN BOSCH, MERIEUX NUTRISCIENCES
maandag 28 september 2020, 10:22
Je leert hoe je op een goede manier een presentatie op kunt bouwen. Dit geeft voor jezelf structuur ook al heb je vaker een presentatie gegeven. Met de handvatten die ik gekregen heb tijdens de training kan ik mijn boodschap nog beter overbrengen op mijn publiek!
7,0
BENICE FEIJ, LOO VAN ECK
maandag 28 september 2020, 10:00
De training Professioneel presenteren is een echte aanrader als je wil weten hoe je presentaties boeiender kunt maken. Tijdens de training krijg je handvatten aangereikt voor een goede opening die de aandacht trekt, voor een helder gestructureerd middenstuk en voor een helder slot. Erg leuk en leerzaam!
8,0
AMOR FRANS, QUALOGY
dinsdag 17 maart 2020, 11:51
Goede training met ervaren enthousiaste trainer.
9,0
LOTTE VAN BODEGOM, COOPERATIE UNIVÉ U.A.
woensdag 20 november 2019, 09:04
Super leuke interessante training waarbij je de juiste tips krijgt om na te denken om zo een goede presentatie te geven.
9,0
HEIN TER WELLE, GEMEENTE RHENEN
maandag 15 juli 2019, 15:55
De training professioneel en boeiend presenteren is ontzettend de moeite waard. Je leert er niet om powerpoints te maken, maar wel om de boodschap die je wilt overbrengen goed en krachtig te verwoorden.
8,0
NIECK BENTUM, MOBYPEOPLE
vrijdag 17 mei 2019, 14:28
De cursus presenteren leert je steviger in de schoenen te staan. Zelfs als je denkt dat je goed kunt presenteren, zal de cursus je versteld doen staan hoeveel je nog kunt leren. Door het toepassen van het theoretisch kader, kun je je presentaties beter vormgeven. Je leert door het te doen, wat ook in de cursus terugkomt: door middel van een spelvorm, maar ook met je eigen presentatie. De open houding van de cursisten maakt de cursus prettig te volgen in een informele sfeer.
8,0
NICO HOPMAN, MOBYPEOPLE
zondag 12 mei 2019, 21:08
De training presenteren geeft je inzicht in hoe je het beste een presentatie kan geven. Voor elke doelgroep en voor elk motief moet je de presentatie anders insteken en dat leer je tijdens de training. Ook kan je de technieken voor presenteren gebruiken bij alledaagse communicatie-momenten, zoals e-mails en brieven.
9,0
JOSE VAN DEN HEUVEL, ACTIEF ZORG
maandag 1 april 2019, 12:14
Binnen twee dagdelen heb ik nieuwe inzichten gekregen hoe een presentatie of pitch levendig te maken zodat je publiek geïnteresseerd is én blijft. Ik kan nu met meer vertrouwen een pitch geven, omdat ik het idee heb dat ik iets kom brengen in plaats van alleen maar iets kom halen.
9,0
KEES VAN RIJSWIJK, CHRISTELIJKE HOGESCHOOL EDE (CHE)
maandag 28 januari 2019, 09:01
"je kunt denken gemakkelijk voor een groep te kunnen staan, en vervolgens tijdens deze training een paar mooie dingen meekrijgen waardoor je weet dat je presentatie er beter van wordt en je daarmee effectiever presenteert. Een aanrader!"
8,0
ESTHER KLAP, VRD VEILIGHEIDSREGIO DRENTHE
donderdag 6 december 2018, 14:13
In 1 dag weer helemaal bij de les als het gaat om het voorbereiden van een presentatie. Voor zowel beginners als meer gevorderden een leuke dag om door de theorie heen te wandelen aan de hand van je eigen thema ook meteen invulling aan die theorie te geven.
9,0
GIENEKE POTZE, VRD VEILIGHEIDSREGIO DRENTHE
woensdag 5 december 2018, 13:05
Het was een boeiende cursus waar ik veel heb geleerd en gelachen. Ik popel om met het geleerde aan de gang te gaan.
8,0
SOPHIE SERRARENS, GEMEENTE LANSINGERLAND
dinsdag 20 november 2018, 23:14
De training is een aanrader voor iedereen die regelmatig in of voor een groep spreekt en dar meer resultaat uit wil halen.
8,0
MARC HOKKE, GEMEENTE LANSINGERLAND
maandag 19 november 2018, 11:36
Leuke cursus om te volgen. Prima theorie en praktijk verhoudingen. Beste tip: Doe elke dag iets wat je moeilijk lijkt om jezelf te verbeteren!
8,0
NIENKE VAN WESTREENEN BERGHOUT, GEMEENTE LANSINGERLAND
maandag 19 november 2018, 07:39
Een inspirerende training waarbij je vol met nieuwe ideeën naar huis gaat.
9,0
BARBARA VAN PUTTEN, GGD DRENTHE
donderdag 25 oktober 2018, 14:23
Training die je nieuwe inzichten geeft in het geven van een voorlichting of presentatie. Hiermee laat je de oude gelopen paden achter je en kan je op inspirerende manier een groep iets vertellen.
8,0
RONALD DERKS, FORSETI | CONCORDIS GROEP
maandag 9 juli 2018, 11:10
Met de training presenteren heb ik in anderhalve dag heel veel concrete en nuttige tips gekregen. In een leuke setting en in een gezellige sfeer hebben we met de trainer en collega's op een gezellige manier veel geleerd! De lessen kon ik dezelfde middag van de laatste training toepassen, dat maakte het zeer concreet, direct en waardevol.
8,0
MARCEL SLOTEMA, FORSETI | CONCORDIS GROEP
donderdag 5 juli 2018, 16:10
De training heeft mij het inzicht gegeven dat de boodschap en de structuur los staan van powerpointsheets. Door eerst goed na te denken over de boodschap en de structuur kunnen de sheets ondersteunend zijn aan je verhaal.
9,0
KITTY HENDERSON, GEMEENTE SCHOUWEN-DUIVELAND
maandag 16 april 2018, 22:27
Presenteren is een vak apart, en ik zag er iedere keer best wel tegenop, met name of het wel boeiend genoeg was wat ik te vertellen had. Ik heb nu eenmaal niet de performance van een Chantal Janzen of Robert ten Brink . Maar in één dag kun je veel leren. Van enthousiaste Sophie van Loo van Eck Communicatie heb ik samen met 7 collega’s theorie en tips gekregen zoals: bereid je goed voor, maak eerst een werkplan, denk aan de VVV-formule, je presentatie mag amuseren zelfs voor B&&W en raad, hou rekening met het luistermotief, wat wil het publiek horen, presenteer naar het publiek door aan te geven wat dit voor hen betekent, eerst de kernboodschap en dan de toelichting. En hapert de techniek…gebruik metataal….hou de aandacht vast door te zeggen wat je doet. De training was afwisselend en ook toegespitst op je eigen presenteren. Hierop kregen we positieve feedback en tips van de groep en Sophie terug. Zoveel geleerd in één dag en nog lang niet uitgeleerd, laten we onze ervaringen blijven uitwisselen.
8,0
ESTHER VAN DE VREEDE, GEMEENTE SCHOUWEN-DUIVELAND
donderdag 12 april 2018, 08:28
De cursus presentatietechnieken is een leuke, inspirerende en bovenal nuttige training, waarbij je in een kleine vertrouwde groep kunt oefenen in de kunst van het presenteren en direct feedback ontvangt. Zinnige tips voor de praktijk die direct toepasbaar zijn, zonder dat het heel ongemakkelijk of gekunsteld voelt!
10,0
ILONA BOL, VNOG VEILIGHEIDSREGIO NOORD-OOST GELDERLAND
woensdag 21 februari 2018, 11:47
Ik ging naar de training professioneel presenteren met een knoop in mijn maag, omdat ik een vreselijke hekel heb aan presenteren. Mede door de open en enthousiaste trainster en alle praktisch tips en trucs kwam na de training vrolijk thuis met een gevulde rugzak en zin om aan de slag te gaan met mijn presentatie!
8,0
KIM VAN STRAATEN, ACTIEF ZORG
woensdag 14 februari 2018, 13:40
Ik heb de cursus presenteren gevolgd: een leuke vorm van training waarbij je aan je eigen presentatietalent kan werken en leert om een zo goed mogelijke presentatie in elkaar te zetten. Er wordt theorie behandeld en meteen ook toegepast in de praktijk.
8,0
CORINA BEGEMAN, GEMEENTE DRONTEN
dinsdag 13 februari 2018, 12:26
Met de goede tips en uitleg van deze training kom je goed beslagen ten ijs en is je presentatie bij voorbaat al een succes!
8,0
RICK CRAUWELS, DIRECTIEBUREAU PHILIPS PENSIOENFONDS
maandag 18 december 2017, 08:42
compacte, praktijkgerichte cursus waar je meteen mee aan de slag kunt
8,0
DAPHNE VAN DER DRAAI, GGZ DELFLAND
vrijdag 8 december 2017, 10:24
Een leuke op maat gemaakte training waarbij je constant bezig bent met oefenen zowel met presenteren als anderen observeren tijdens het presenteren en feedback geven. Zeker een aanrader wanneer je graag professioneler wilt presenteren, bewuster wilt worden over wat je al goed kunt, wat nog beter zou kunnen en hoe je dit zou kunnen aanpakken.
10,0
LIESBETH VAN KOOTEN, STICHTING GOED WONEN
woensdag 30 augustus 2017, 09:07
Ik heb nooit eerder presentaties gedaan. De training geeft mij een stukje vertrouwen en handvatten om hiermee aan de slag te gaan. Belangrijk is dat ik mezelf kan blijven en met de persoonlijke adviezen die ik heb gekregen ga ik graag de uitdaging aan om mijn eerste presentatie te houden begin oktober!
9,0
MARLENE MOERLAND, GEMEENTE ZEEWOLDE
maandag 3 juli 2017, 08:58
De training professioneel en boeiend presenteren was ondanks dat ik al een aantal keren een presentatie had gegeven heel leerzaam en verhelderend. In een veilige omgeving de praktijk oefenen.
9,0
VIVAN SCHOOFS, DE EFTELING
woensdag 8 februari 2017, 14:17
Loo van Eck heeft een training op maat voor ons verzorgd op het gebied van presenteren. Een professionele voorbereiding (uitgebreide intake) en een goede inhoudelijke training die helemaal voldeed aan onze vraag. Alle collega's zijn enthousiast uit de training gekomen en gebruiken datgene wat ons geleerd is nu ook echt. Een enthousiaste trainer die de sfeer in de groep goed aanvoelde en een duidelijke uitleg gaf.
8,0
MARTIN GROENEVELD, GEMEENTE ALMERE
maandag 23 januari 2017, 09:55
De training Professioneel presenteren aan non-financials heeft mijn ogen geopend. Het is vreemd te ontdekken dat je zelfbeeld niet overeenkomt met het beeld dat de mede cursisten hebben bij het presenteren.
8,0
CISKE VELTKAMP, GEMEENTE ALMERE
maandag 23 januari 2017, 09:42
Tijdens deze training richt zich niet alleen op het presenteren aan groepen, maar scherpt je ook in het verkopen van je boodschap in je dagelijks werk en leert je beter feedback te geven en te ontvangen. Doordat je voortdurend zelf aan het werk gezet wordt, kun je de tips meteen toepassen in je volgende presentatie. Zowel deelnemers die presenteren nog heel spannend vinden als degene met meer ervaring gaan na afloop naar huis met tips die in het werk meteen kunnen worden toegepast.
9,0
KAREL WILLEMEN, DE EFTELING
maandag 16 januari 2017, 11:05
De twee trainingsdagen 'presenteren' worden als workshop op een laagdrempelige, ontspannen manier gebracht. De informatie is voor iedereen direct toepasbaar in de praktijk. Je krijgt inzicht in jezelf en in de materie. Je leert op welke manier je vanuit jezelf zo helder en boeiend mogelijk je verhaal kunt brengen.
8,0
ATMANE HAMDI, STICHTING WOONVISIE
donderdag 30 juni 2016, 09:52
Deze training raad ik iedereen aan die worstelt met presenteren of presenteren eng vindt!